• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی از شما در سایت پونیشا کار فریلنسری میکنه یا قبلا کرده؟

farbodin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
35
سلام

میخواستم بدونم کسی از شما در سایت فریلنسری پونیشا (و یا حتی پارس کدرز) کار فریلنسری میکنه یا قبلا کرده؟
لطفا اعلام کنید تا بحثی بکنیم درباره هزینه هایی که این سایت از اعضائش میگیره.

من خودم عضو این سایت هستم و تا حالا چند تا پروژه متوسط توش گرفتم و انجام دادم.

yp097

Registered User
لایک‌ها
147
سلام

میخواستم بدونم کسی از شما در سایت فریلنسری پونیشا (و یا حتی پارس کدرز) کار فریلنسری میکنه یا قبلا کرده؟
لطفا اعلام کنید تا بحثی بکنیم درباره هزینه هایی که این سایت از اعضائش میگیره.

من خودم عضو این سایت هستم و تا حالا چند تا پروژه متوسط توش گرفتم و انجام دادم.
سلام یک سوال داشتم . من توش عضو هستم ولی پول ندادم و عضویتم عادیه واسه همین زیاد مناسب فعالیت نیست
میخواستم ببینم به درد میخوره و فایده داره که فقط برای گرفتن پروژه تایپ بخوام هزینه کنم و کاربریم رو ارتقا بدم ؟
بعد دیدم قیمت ها خیلی رقابتیه و مشخص نیست زیاد چجور حساب میکنن
و اینکه بعضا میبینم کلی پیشنهاد قیمت هست ولی هنوز پروژه بازه
در کل میصرفه ؟

farbodin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
35
سلام یک سوال داشتم . من توش عضو هستم ولی پول ندادم و عضویتم عادیه واسه همین زیاد مناسب فعالیت نیست
میخواستم ببینم به درد میخوره و فایده داره که فقط برای گرفتن پروژه تایپ بخوام هزینه کنم و کاربریم رو ارتقا بدم ؟
بعد دیدم قیمت ها خیلی رقابتیه و مشخص نیست زیاد چجور حساب میکنن
و اینکه بعضا میبینم کلی پیشنهاد قیمت هست ولی هنوز پروژه بازه
در کل میصرفه ؟
دقیقا به نکات خوبی اشاره کردین. :)
این سایت علاوه بر اینکه از کارفرما 5000 تومن برای ثبت هر پروژه پول میگیره، 5% هزینه پروژه را از کارفرما و 10% را هم از مجری میگیره، ولی باز با کمال زیاده خواهی از فریلنسرها 10 یا 20 یا 40 هزار تومن برای حق عضویت ماهانه میگیره؛ برای چی؟ فقط برای اینکه بتونند توی پروژه ها پیشنهاد بدن و هیچ تضمینی هم نیست که اگه فریلنسری 50 تا پیشنهاد هم بده بتونه یک پروژه در ماه بگیره!
و همانطور که شما هم بخوبی اشاره کردی، اصلا خیلی از پروژه های این سایت به نتیجه نمیرسه!

دوستان اگه مشارکت کنند در این بحث ممنون میشم که بفهمیم سایت پونیشا واقعا داره درست کار میکنه یا داره گرون فروشی میکنه!

hamid_brj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
من چند تا پروژه ترجمه انجام دادم توش!
این حق عضویتش واقعا کلاهبرداریه!
تازه جالبه که با عضویت ویژه هم تنها یه تعداد محدود پیشنهاد میشه فرستاد و برای پیشنهاد بیشتر باید پول بیشتری بریزی تو جیبشون!

yassale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
30
من عضو بودم خیلی هم سعی کردم توش کار بگیرم ولی اکثر فیریلنسر های توش قیمت های خیلی پرت در حد ۲۰ ۳۰ هزار تومن میدادن! کلا پر بازار خراب کنه ناشیه

farbodin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
35
من فکر کنم از خودشون پروژه الکی میپرونن تا تعداد پیشنهاد های فیریلنسر ها تموم بشه
البته من اعتقادی به این موضوع ندارم و البته نمیشه بدون دلیل هم تهمت زد ولی حق عضویت بالایی که میگیرن اونهم صرفا برای دادن پیشنهاد و نه قطعی شدن پروژه که دیگه کاملا روشن و واضحه و به نظر من این پول دیگه خیلی زیاده خواهیه!

farbodin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
35
من عضو بودم خیلی هم سعی کردم توش کار بگیرم ولی اکثر فیریلنسر های توش قیمت های خیلی پرت در حد ۲۰ ۳۰ هزار تومن میدادن! کلا پر بازار خراب کنه ناشیه
این هم البته یه نکته است که بیشتر بر میگرده به رفتار فریلنسرها و نمیشه سایت رو مقصر دونست، سایت که بدش نمیاد پول پروژه بیشتر باشه تا درصد خودش هم بالاتر بره.
واقعا بعضی از این فریلنسرها حاضرند بیگاری کنند و همین هم کار بقیه را خراب میکنه! :general108:

yasfile

Registered User
لایک‌ها
78
این تاپیک رو ببینید :

بالا