• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی اینجا اهل رفاقت هست؟؟؟؟؟

nomad

Registered User
لایک‌ها
0
می خاستم ببینم کسی می تونه یه سکریپت برام مجانی پیدا کنه یا بنویسه با این مشخصات؟؟؟؟؟؟
یه سیستک آپلود که بتونم فمتشو محدود کنم + یوزر بتونه نیو فولدر بسازه و اونجا فایل آپلود کنه!!!!!
لطفا مجانی باشه÷
(البته چون من می دونم حامد مجانی بلد نیست کار کنه، یه قیمت بده!!!!)

مرسی

farbod_123

Registered User
لایک‌ها
0
خوب فکر کنم این مجانیشم پیداشه
اما برای چی اون امکان ساخت فولدرو میخوای
اونطوری باید لینک مستقیم بدی که دیگه برات سودی نداره

hba

کاربر فعال صفحات داینامیک
کاربر فعال
لایک‌ها
1
راستش دقیق نگرفتم چی می خواهی
مجانی اش باشه که مرض ندارم پول بخواهم
دقیق بگو چی میخواهی بگردم بود میفرستم برات
نبود هم زیر 300 من کار نمی کنم

hba

کاربر فعال
لایک‌ها
1
راستی ببین اگر سرعت اپلود خوبی داری خبرم کن

amirghasemi

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از nomad :
می خاستم ببینم کسی می تونه یه سکریپت برام مجانی پیدا کنه یا بنویسه با این مشخصات؟؟؟؟؟؟
یه سیستک آپلود که بتونم فمتشو محدود کنم + یوزر بتونه نیو فولدر بسازه و اونجا فایل آپلود کنه!!!!!
لطفا مجانی باشه÷
(البته چون من می دونم حامد مجانی بلد نیست کار کنه، یه قیمت بده!!!!)

مرسی
اگه منظورت یک چیزی مثل rapidshare هست، خوب الآن نرم افزار های مشابه null شده زیاد پیدا میشه !

nomad

Registered User
لایک‌ها
0
راستش دقیق نگرفتم چی می خواهی
مجانی اش باشه که مرض ندارم پول بخواهم
دقیق بگو چی میخواهی بگردم بود میفرستم برات
نبود هم زیر 300 من کار نمی کنم

من یه سکریپت آپلود می خام که لینک مستقیمم باشه عیب نداره، نکته ی آپلود سنتره اینه که باید امنیت بالا داشته باشه و + من یه دایرکتوری برای فایلها میدم و هر کی که خاست بتونه یه نیوفولدر باز کنه، و تو اون آپلود کنه
حامد این قیمتا که تو می دی خیلی بالاست ها ( می خام ببینم خودتم متوجه شدی ؟؟؟؟؟)
بابا تو از سکریپت آماده استفاده کن و فقط ادیتش کن که نیو فولدرم بسازه!!!!!!

خوب فکر کنم این مجانیشم پیداشه
اما برای چی اون امکان ساخت فولدرو میخوای
اونطوری باید لینک مستقیم بدی که دیگه برات سودی نداره
شما پیدا کن لینک مستقیمم بود عیب نداره، مرسی

nomad

Registered User
لایک‌ها
0
کسی نبود؟؟؟؟؟ احمد جان شما که دیگه ممبشی!!!!!

nomad

Registered User
لایک‌ها
0
حالا فعلا اگه می شه یه کی بدین که آدرس مستقیم فایل رو بده

hba

کاربر فعال
لایک‌ها
1
خوب برنامه اپلود معمولی اماده هست
من از اماده استفاده نمی کنم وچون می نویسم پول وقت رو می گیرم
قیمت های کارهای واقعی اینه

mounkishot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببینم تا حالا تونسطی با کسی غرار داد ببندی یا از کسی پول بگیری با این قیمتت هات ؟ من که فک نمیکنم .

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
چرا نتونه ؟ کارش خوب باشه میبنده. خیلی ها هستند حاضرند برای کار خوب دستمزد خوب بدن. به خصوص خارجی ها.

hba

کاربر فعال
لایک‌ها
1
نه خارجی چرا من همین الان با گروهم تا وسط تابستون رو یک پروژه هستیم به قیمت هر لایسنس 5 میلیون تومن
پس دیدی کار بزرگ و خوب باشه قیمت رو می دهند
بچه بازی نمی کنیم که مثلا 3 هزار تومن بگیریم که

mounkishot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوش باشید . اما یک نکته رو بگم . روز به روز داره به برنامه نویس های وب در ایران اضافه میشه . کار همشون هم حرفه ای هست .

خیلی هم خواهان دارند . و مردم دنبال خرج کمتر هستند . هیچ اداره یا موسسه خصوصی درست درمونی پز رو به پول ترجیه نمیده .

برای چی پس مناقصه میزارن ؟ کرم که ندارن . کار یک بانکو انجام میدن 1 میلیون میگیرین ;))

مگه اینکه شما از CIA کار گرفته باشید یا کارمند اونجا باشید .

رضا اینجا ایرانه . نه خارج .

در خارج هم یک برنامه نویس حرفه ای با مدرک mcsd حد اکثر بین 20 تا 40 هزار دلار در ماه در آمد داره . که خیلی کمه

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
به نقل از mounkishot :
خوش باشید . اما یک نکته رو بگم . روز به روز داره به برنامه نویس های وب در ایران اضافه میشه . کار همشون هم حرفه ای هست .

خیلی هم خواهان دارند . و مردم دنبال خرج کمتر هستند . هیچ اداره یا موسسه خصوصی درست درمونی پز رو به پول ترجیه نمیده .

برای چی پس مناقصه میزارن ؟ کرم که ندارن . کار یک بانکو انجام میدن 1 میلیون میگیرین ;))

مگه اینکه شما از CIA کار گرفته باشید یا کارمند اونجا باشید .

رضا اینجا ایرانه . نه خارج .

در خارج هم یک برنامه نویس حرفه ای با مدرک mcsd حد اکثر بین 20 تا 40 هزار دلار در ماه در آمد داره . که خیلی کمه

این که میگی کار همه حرفه ای هست رو قبول ندارم. من برنامه نویسی دیدم که join توی دیتابس رو بلد نبود اونوقت قرارداد 900 هزار تومنی بسته بود و بعد یه مدت [...] بود به کار. کسی که کارش خوب باشه و تو چشم باشه به راحتی میتونه درآمد بالای 1 تومن در ماه داشته باشه منتهی باید لم بازار دستش بیاد و نیاز فوری هم نداشته باشه. اونوقت این آدم نمیاد وقت بذاره رو کارای کوچیک. البته این موضوع زیاد شامل حال شهرستانها نمیشه.

در مورد کار برای خارجیها اونا به دلار یا یورو پول میدن مثلاً 10 دلار میدن برای کاری که یک ساعت وقت میبره میشه 10 هزارتومن ما که خوب خیلی متفاوته.

mounkishot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فکر نمیکنم یک درصد از برنامه نویس های حرفه ای پی اچ پی اینجا این دستوراتو بدونند . چون اکثرشون فقط با مای سیکول و پی اچ پی کار کردن . مای سیکول هم بدلیل نداشتن قابلیت ایجاد یوزر پراسیجر در نسخه 4 که همه کار میکنن ، این دستورات هم کاربرد خیلی بدرد بخوری ندارن . جز اینکه ادمو در نوشتن کوییری سیکول اینور و اونور کنه .

ایشالا حروقت به مای سیکول 5 یا سیکول سرور سویچ کردید اینا بدردتون میخوره .

در مورد خارج . در بیشتر کشور های اوروپایی ورودی تاکسی 3 - 5 دلار هست . بقیشم با تاکسی متر محاسبه میشه . پس 10 دلار بدرد نمیخوره .

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
حالا نتیجه چی شد ؟ قیمت رو باید بالا ببریم یا پایین؟!!!
توی کشوری که برنامه نویساش گرفتار گرفتن پروژه باشن حقشونه قیمت نجومی بگیرن

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
به نقل از mounkishot :
فکر نمیکنم یک درصد از برنامه نویس های حرفه ای پی اچ پی اینجا این دستوراتو بدونند . چون اکثرشون فقط با مای سیکول و پی اچ پی کار کردن . مای سیکول هم بدلیل نداشتن قابلیت ایجاد یوزر پراسیجر در نسخه 4 که همه کار میکنن ، این دستورات هم کاربرد خیلی بدرد بخوری ندارن . جز اینکه ادمو در نوشتن کوییری سیکول اینور و اونور کنه .

ایشالا حروقت به مای سیکول 5 یا سیکول سرور سویچ کردید اینا بدردتون میخوره .

در مورد خارج . در بیشتر کشور های اوروپایی ورودی تاکسی 3 - 5 دلار هست . بقیشم با تاکسی متر محاسبه میشه . پس 10 دلار بدرد نمیخوره .

والله من که نمیتونم بدون (دقیق تر بگم) inner join زندگی کنم. اون 99 درصد دیگه رو نمیدونم چی کار میکنن. اینی که من میگم اینه :
کد:
SELECT `items`.`id`, `cats`.'id' AS catid, ... FROM `items` INNER JOIN `cats` ON `items`.`id`=`cats`.'id'

اینطوری که شما صحبت میکنی بهتره این کار رو ببوسیم بذاریم کنار. ولی من این طور فکر نمیکنم. بگذریم. این بحث زیاد جالب نیست و فکر نمیکنم به جایی برسیم اونم تو تاپیک یه نفر دیگه.

بالا