• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی اینجا اهل رفاقت هست؟؟؟؟؟

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
به نقل از siavashmusic :
حالا نتیجه چی شد ؟ قیمت رو باید بالا ببریم یا پایین؟!!!
توی کشوری که برنامه نویساش گرفتار گرفتن پروژه باشن حقشونه قیمت نجومی بگیرن

100 تومن، 200 تومن که قیمت نجومی نیست که. اونایی که شما میگی مال از ما بهتران هست تو پروژه های ملی و تکفا و ... که اونم به ندرت نصیب برنامه نویس ها میشه. کار هم زیاده منتهی گاهی اوقات آدم مجبور میشه کارهایی رو زیر قیمت انجام بده (به دلایل مختلف) که بر حسب تجربه میگم اشتباه خیلی بزرگی هست.

SoftDevCo

Registered User
لایک‌ها
0
جمع دوستان برنامه نویسه گل جمعه !
حامد قیمت هاش درسته ولی یه اشکال داره و اونم اینه که باید بدونه اینجا ایرانه.
من خودم با خارجی ها کار می کنم و باید بگم اونا واقعا با ما فرق می کنند. زمان براشون اهمیت داره به خاطره همین هم اغلب ساعتی کار می کنند.

در ضمن حامد من هنوز متوجه اون PM مشکوکت نشدم.

mounkishot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
100 تومن، 200 تومن که قیمت نجومی نیست که. اونایی که شما میگی مال از ما بهتران هست تو پروژه های ملی و تکفا و ... که اونم به ندرت نصیب برنامه نویس ها میشه. کار هم زیاده منتهی گاهی اوقات آدم مجبور میشه کارهایی رو زیر قیمت انجام بده (به دلایل مختلف) که بر حسب تجربه میگم اشتباه خیلی بزرگی هست.

200 تومن کی گفته قیمت نجومی هست ؟

اما باید حجم کار رو هم در نظر گرفت ! نه اینکه یه سایت که توش فقط 5 کیلوبایت برنامه نویسی شده باشه 200 تومن
.

برای همه این پروژه هایی که میگی هم مناقصه میزارن . میری فرم های مناقصه رو پر میکنی و مدارک و اسناد به همون مرکز ارسال میکنی . کمترین قیمت و انتخواب میکنن .

من همیشه سعی میکنم قیمت واقعی رو بدم . حا حرکی میخاد لقمه رو 7 دور دور خودش بگردونه و بگه چون من زیاد کار کردم قیمتم هم بیشتره درست نیست !

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
200 تومن کی گفته قیمت نجومی هست ؟

اما باید حجم کار رو هم در نظر گرفت ! نه اینکه یه سایت که توش فقط 5 کیلوبایت برنامه نویسی شده باشه 200 تومن
.

برای همه این پروژه هایی که میگی هم مناقصه میزارن . میری فرم های مناقصه رو پر میکنی و مدارک و اسناد به همون مرکز ارسال میکنی . کمترین قیمت و انتخواب میکنن .

من همیشه سعی میکنم قیمت واقعی رو بدم . حا حرکی میخاد لقمه رو 7 دور دور خودش بگردونه و بگه چون من زیاد کار کردم قیمتم هم بیشتره درست نیست !

با عرض معذرت از صاحب تاپیک؛ :rolleyes:
من همه حرفاتو قبول دارم. اما اینی که گفتی هر کسی قیمت پایینتر بده تو مناقصه ها برنده میشه رو راستش نمیدونم چطور هضمش کنم. :wacko: قانونیشم که نگاه کنی و همه چی راست و حسینی باشه و پسر خالگی و اینا هم در کار نباشه به امتیاز نگاه میکنند نه قیمت. امتیاز هم ترکیبی از تجربه و کارهای قبلی و ... و هزار و یک چیز دیگه است. مثلاً این قرارداد های لینوکس فارسی رو ببین : http://foss.ir/index.php?module=htmlpages&func=display&pid=2
یعنی کسی حاضر نشده یه تقویم فارسی رو زیر 15 میلیون تومن (حقوق یک برنامه نویس ماهی 500 تومن باشه میشه 30 ماه کار) بنویسه. یا کلمات فارسی رو به یه غلط یاب اضافه کنه زیر 36 میلیون تومن ؟!! :blink: تازه اینا مشت هستند نمونه خروار.

mounkishot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اول اسم تمام مجری ها چی داره ؟ شرکت .........

این شرکتا تا جایی که من دیدم هرکودوم واسه خودشون یه دفتر دارن قد دیتابیس این فورم ! 20 تا منشی و 20 تا کارمند ..

اگر خودت کارفرما باشی . حاظر میشی با یک پیمانکار حقیقی 30 میلیون تومن قرار داد ببندی ؟

اگر هم یک شرکت بزرگ بقوله شما پر تجربه بیاد جلوت چی ؟

اون وقت شخص رو انتخاب میکنی یا شرکت ؟

نتیجه اینه که هروقت مدیر عامل یک شرکت بزرگ شدید 30 میلیون قیمت میدین !!

ینی که گفتی هر کسی قیمت پایینتر بده تو مناقصه ها برنده میشه رو راستش نمیدونم چطور هضمش کنم
.

شاید یک درصد اینجوری باشن! ادم باید طرفو ببینه! نه اینکه بگه چون من فلان جا اینقد قیمت دادم اینجا هم همونو میدم . ! اینو بهش میگن راه رسم کاسبی!

بحث سر این قیمت های نجومی در فورم هست !

hba

کاربر فعال صفحات داینامیک
کاربر فعال
لایک‌ها
1
ولی من شرکت ندارم و گروه دارم ولی نمگم 30 میلیونی ولی تا 7 میلیون رفته ایم
بلد باشی میدونی کجا برنامه بنویسی
ما معمولا برنامه رو می نویسیم بعد میریم به اونور میگیم
جالبه نه؟

hba

کاربر فعال صفحات داینامیک
کاربر فعال
لایک‌ها
1
نگرفتی
یعنی گروه ما یه شرکت یا ارگان رو شکار می کنه میبینه به فلان چیز نیاز دارند و برنامه رو فول می نویسه بعد می گه بیا بخر
و به شرکت و ارگانی گیر میدیم که چند تا باشه نه یکی
بیخیال بابا

بالا