• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی اینجا هست از پاپ آپ نتیجه گرفته باشه؟

bitcoinha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
49
من میخوام بدونم آیا تبلیغات پاپ آپ موثر هست و آیا کسی اینجا ازش نتیجه گرفته؟
سیستمی بهتر و موثرتر از پاپ آپ هم آیا هست؟

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
با این وضعی که پاپ اپ ها راه انداختن همون درامد نداشته باشیم بهتره
ورداشتن همشون یک مشتی بد افزار گذاشتن تو سایت های ما نابودمون کردن
همه سایت ها من رو که فنا دادن بعد هم که درست کردم دیگه جون نگرفتن

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
می خوای تبلیغ بدی یا کسب درآمد کنی؟

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
میخوام تبلیغ بدم برام بزارن.
تبلیغم هم مربوط به خرید کالای دیجیتاله.
ببین دوست من طبق گفته دوستان پاپ آپ ها خدمات بزرگی به وب سایت ها کردن در حد المپیک مخصوصا اون اوایل اومدن تلگرام و اپ ها من خودم یه سایت داشتم عالی جواب داده بود یه روز صبح برخواستم دیدم آمارگیر چسبیده به صفر تو گوگل جستجو کردم دیدم کلا میگه سایتی با این دامنه نداریم از 40 هزار ایندکس هیچی نبود دو روز بعد دلیلش تو وبمستر تولز اومد که شما تو سایتت برا کاربر اپ باز(تلگرام) نامه فدایت شوم نوشتم و گفتم تکرار نمیشه اما تنها یک صدم امارم برگشت و سایتو جمع کردم در مورد نتیجش برا تبلیغ دهنده 99 درصد افراد تا یه چیز بدون اجازشون براشون باز میشه می بندن قبلنا یکم دانش کاربرا کمتر بود نتیجه می داد گاهی اما الان همه می دونن چه خبره رو شبکه های اجتماعی و تبلیغ رو اونا تمرکز کنید

bitcoinha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
49
ببین دوست من طبق گفته دوستان پاپ آپ ها خدمات بزرگی به وب سایت ها کردن در حد المپیک مخصوصا اون اوایل اومدن تلگرام و اپ ها من خودم یه سایت داشتم عالی جواب داده بود یه روز صبح برخواستم دیدم آمارگیر چسبیده به صفر تو گوگل جستجو کردم دیدم کلا میگه سایتی با این دامنه نداریم از 40 هزار ایندکس هیچی نبود دو روز بعد دلیلش تو وبمستر تولز اومد که شما تو سایتت برا کاربر اپ باز(تلگرام) نامه فدایت شوم نوشتم و گفتم تکرار نمیشه اما تنها یک صدم امارم برگشت و سایتو جمع کردم در مورد نتیجش برا تبلیغ دهنده 99 درصد افراد تا یه چیز بدون اجازشون براشون باز میشه می بندن قبلنا یکم دانش کاربرا کمتر بود نتیجه می داد گاهی اما الان همه می دونن چه خبره رو شبکه های اجتماعی و تبلیغ رو اونا تمرکز کنید
حرفتون کاملا درسته و با تحقیقاتی که کردم گویا روشهای قدیمی مثل ایمیل مارکتینگ و پاپ آپ و غیره دیگه جوابگو نیست، در حالیکه روشهای تبلیغ توی تلگرام و فیس بوک و اینستاگرام کاملا کیفیت بالاتری دارن.

خودم به این فکرم که بیشتر تمرکزمو بزارم توی تبلیغ در اینستاگرام و فیس بوک.

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
حرفتون کاملا درسته و با تحقیقاتی که کردم گویا روشهای قدیمی مثل ایمیل مارکتینگ و پاپ آپ و غیره دیگه جوابگو نیست، در حالیکه روشهای تبلیغ توی تلگرام و فیس بوک و اینستاگرام کاملا کیفیت بالاتری دارن.

خودم به این فکرم که بیشتر تمرکزمو بزارم توی تبلیغ در اینستاگرام و فیس بوک.
منم همینو عرض کردن که کار تبلیغات قدیمی مخصوصا تو ایران سر اومده چون به طرف های اصلی داستان یعنی کابر و صاحب سایت ضرر زدن و فقط به فکر منافع خودشون بودن

shbgem

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من میخوام بدونم آیا تبلیغات پاپ آپ موثر هست و آیا کسی اینجا ازش نتیجه گرفته؟
سیستمی بهتر و موثرتر از پاپ آپ هم آیا هست؟
به هیچ وجه پاپ آپ نکنید چون اصلا جواب نمیده ...

بالا