• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی این مشکل براش پیش اومده ؟ : این سرویس به دستور قوه قضاییه مسدود شده است

mihantools

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
باسلام

دوستان یکی از سایتهای منو چند روز پیش دیدم شرکتی که ازش هاست خریدم سایتم رو بسته و نوشته :

این سرویس به دلایلی مسدود شده است، لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر با شرکت تماس حاصل فرمایید

زنگ زدم شرکت گفتن سایتت به دستور قوه قضاییه مسدود شده سایتم یه لینکدونی بود . یعنی الان بخاطر یه لینکدونی دادگاهیم میکنن ؟ نه فیلتر کردنی نه خبری نه ایمیلی نه پیامکی هیچی قبلا سایتها رو دست کم فیلتر میکردن الان دیگه از بیخ میبندن اونم اینجوری که حتی راه پیگیریش رو هم نمیدونیم .

کسی از دوستان تا بحال چنین مشکلی داشته ؟ چطوری پیگیری کردن ؟ به دادگاه میکشونن ؟ راه نجاتی دارم به نظرتون یا نه ؟

ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارین اشتراک بذارین و بهم کمک کنین.

با تشکر

sorushazi

Registered User
لایک‌ها
129
قوه قضاییه که مستقیما دستور نمیده.حتما دستور قاضی بوده و خب در اینصورت مسلما پرونده تشکیل شده که رفته دادگاه .
امکانش زیاده که از طرف فیلترینگ بوده باشه.چون فیلترینگ در درجه اول به دنبال حذف اطلاعاته و اگه نشه اونوقت فیلتر میکنه و بعد تیری در تاریکی میزنه و میگه محتوا رو حذف کنین.
چون خود فیلترینگ قدرت اینو نداره که دستور حذف سرویس بده یه پرونده درست کرده و فرستاده دادگاه که دستور قاضی رو بگیره که به نظر من فک نکنم دیگه با خودتون کاری داشته باشن.
اما اگه شاکی خصوصی داشته باشین قضیه جدی تر هست و دادگاه حتما میرین. به نظرم با پلیس فتای شهرتون تماس بگیرین و بپرسین در خصوص سایتتون پرونده ای هست یا نه تا خیالتون راحت بشه.

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
باسلام

دوستان یکی از سایتهای منو چند روز پیش دیدم شرکتی که ازش هاست خریدم سایتم رو بسته و نوشته :

این سرویس به دلایلی مسدود شده است، لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر با شرکت تماس حاصل فرمایید

زنگ زدم شرکت گفتن سایتت به دستور قوه قضاییه مسدود شده سایتم یه لینکدونی بود . یعنی الان بخاطر یه لینکدونی دادگاهیم میکنن ؟ نه فیلتر کردنی نه خبری نه ایمیلی نه پیامکی هیچی قبلا سایتها رو دست کم فیلتر میکردن الان دیگه از بیخ میبندن اونم اینجوری که حتی راه پیگیریش رو هم نمیدونیم .

کسی از دوستان تا بحال چنین مشکلی داشته ؟ چطوری پیگیری کردن ؟ به دادگاه میکشونن ؟ راه نجاتی دارم به نظرتون یا نه ؟

ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارین اشتراک بذارین و بهم کمک کنین.

با تشکر

شرکت هاستینگی که ازش سرویس گرفتین معتبره؟ ازشون بپرسید دستور چطور و به چه شکل و دقیقا از کجا بهشون ابلاغ شده، ازشون بخواین دستور یا مدرکش رو به شما نشون بدن.

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
نه بابا قوه قضاییه چیه ببینین سایتی که فیلتر میکنن میان ای پی شو پیدا میکنن تا ببینن از کدوم هاستینگه بعد به هاستینگ ایمیل میدن فلان سایت رو مسدود کن این کار برای من چندین بار اتفاق افتاده نگران هیچی نباشین قوه قضاییه هیچوقت به هاستینگ نامه نمیده که فلا سایتو مسدود کنین چون وظیفه دیگه ای داره

rizak

Registered User
لایک‌ها
704
بالا