• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی این وب سایت رو می شناسه ؟ خبرش درسته یا غلط ؟

ratinweb

Registered User
لایک‌ها
49
دیروز یک وب سایت دیدم فکر می کنم تازه وارده....
یک خبر نوشته ، اینطور که باز گوگل الگوریتم پنگوئن رو آپدیت کرده..... اگر درست باشه فکر کنم باز هم داستان داریم.
من چند روزه دیدم نتایج یکم بهم ریخته کسی اطلاعات و مطالب بهتری داره ؟

اینم لینکه خبر سایته

masoudfatemi

Registered User
لایک‌ها
549
بله
پاندا برای EMD ها اپدیت شده و در چند روز گذشته شاهد Google Dance در سایت های مشتری ها بودیم.

ratinweb

Registered User
لایک‌ها
49
تاثیر و نتیجه الگوریتم چی بوده
من چیزی از مت کاتس ندیدم
شما دیدی؟

miladbruce

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
این سایت به نظرم سایت خوبی باشه و قابل اعتماد ، خود بنده سئو کار هستم و تمام سایت های سئو رو آنالیز می کنم ، وب برندینگ توی این چند روزه ، گوگل خیلی بهش علاقه مند شده ،

خبرش هم کاملا درسته

من خودم چک کردن در بیش از 10 کلمه کلیدی ، در زبان فارسی تغییراتی صورت گرفته است

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
آپدیتش رو با تمام گوشت و پوست! حس کردم عزیز! به طرز ابلهانه ای سایتهای مرجع رو از صفحات اول حذف کرده و یه سری سایت بی ربط رو اورده بالا!!!! معلوم نیست چجوری کار کرده!

ratinweb

Registered User
لایک‌ها
49
می تونید کلمه کلیدی که ر.ش تاثیر گذاشته و سایت هایی رو که حذف کرده معرفی کنید......
ببینم چطوری داره عمل می کنه؟

miladbruce

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
آنالیز الگوریتم پنگوئن

وب برندینگ کمی بیشتر در مورد آپدیت پنگوئن و کلا اپدیت های این چند هفته گوگل گفت

نکات جالبی در این مقاله ذکر شده اینکه در مورد تاریخ اپدیت ها گفته و کمی هم در مورد EMD و رقص گوگل گفته که من اولش رو براتون می زارم :

در چند هفته گذشته ، واقعا در فهرست نتایج گوگل (SERP) آشفته بازاری بود ، همانطور که این چند روزه برای کسبه بازار ، حرف از دلار زیاد بود ، برای سئوکاران و بازاریابان موتورهای جستجو ، حرف از الگوریتم گوگل و اپدیت های آن بسیار فراگیر بود ، گوگل در طی دو هفته اخیر 3 الگوریتم خود را آپدیت کرد که آخرین نسخه آن الگوریتم پنگوئن بود .

اینم لینک آدرس خبر

ratinweb

Registered User
لایک‌ها
49
دست شما درد نکنه....
حالا آقا شما تبلیغ این وب سایت رو می کنید؟ اطلاع رسانی می کنید یا وب سایت خودتونه ؟
:)

شوخی کردم......

miladbruce

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
نه آقا ... من کارم سئو ،،، اگر بتونم هر روز یکی از وب سایت های خوب رو معرفی میکنم در ضمن من عاشق محتوای های با کیفیت در مورد سئو و آپدیت الگوریتم ها هستم ، دیدم این سایه محتوای خوبی داره ، شما هم ببنید ، اگر میخواهید فردا یک سایت دیگه با یک محتوای دیگه رو معرفی کنم

قصدم معرفی یک مقاله با کیفیت بود...

ratinweb

Registered User
لایک‌ها
49
نه آقا ... من کارم سئو ،،، اگر بتونم هر روز یکی از وب سایت های خوب رو معرفی میکنم در ضمن من عاشق محتوای های با کیفیت در مورد سئو و آپدیت الگوریتم ها هستم ، دیدم این سایه محتوای خوبی داره ، شما هم ببنید ، اگر میخواهید فردا یک سایت دیگه با یک محتوای دیگه رو معرفی کنم

قصدم معرفی یک مقاله با کیفیت بود...

آقا ما قصد جسارت نداشتیم
ولی جون من رفیقتون نیست؟

miladbruce

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
آخه عزیز من ، حالا مگه این تاپیک چند تا بازدید میتونه برای سایت داشته باشه که بخوام وقت بذارم تبلیغات سایت خودم یا دوستمو کنم !!!

از این به بعد سعی میکنم فقط بنویسم گوگل اپدیت شد!!!

خوبه...

ولی قصد من این بود که سئو کاران بدونند که آقا گوگل با این محتوا و المان ها اپدیت شده است

والسلام

ratinweb

Registered User
لایک‌ها
49
آخه عزیز من ، حالا مگه این تاپیک چند تا بازدید میتونه برای سایت داشته باشه که بخوام وقت بذارم تبلیغات سایت خودم یا دوستمو کنم !!!

خوبه...

ولی قصد من این بود که سئو کاران بدونند که آقا گوگل با این محتوا و المان ها اپدیت شده است

والسلام

آقا
حالا جدی دوستتون نیست

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151

خوبه...

والسلام

خداییش راست میگی

بنده خدا داره اطلاع رسانی میکنه ، حالا چه مشکلی داره که لینک بده به سایت خودش؟!

webbranding.ir

Registered User
لایک‌ها
139
دوستان سلام

من یکی از اعضای گروه وب برندینگ هستم ، راسیتش داشتیم در گوگل جستجو می کردیم که یکدفعه وب برندینگ رو در پرشین تولز دیدیدم و آمدیم دیدیم چه خبره ؟؟؟ دوستانی که مطالبی درباره وب برندینگ درج کردند به ما خیلی لطف داشته اند ولی اکنت وب برندینگ ، این اکانت می باشد و تمام خبرها و مطالب جدید از وب برندینگ در این اکانت درج می گردد ، به عبارت دیگر ، وب برندینگ شعبه دیگری ندارد...

وب برندینگ پایگاهی علمی تخصصی در بازاریابی اینترنتی و برندینگ و سئو می باشد که هدف آن رشد و ارتقا درجه علمی مدیران بازاریابی و بازاریابی اینترنتی و نیز مدیران وب سایت های ایرانی می باشد. با وجود سیل اطلاعات درست و غلط در اینترنت و وجود گروه های مختلف کاری ، تمام سعی ما بنا نهادن بهترین پایه در صنعت بازاریابی اینترنتی و برند در ایران و اطلاع رسانی دقیق و منظم در این حوضه است. امید است تلاش هرچند اندک ما برای شما سرور گرامی مفید واقع گردد.

در این یک هفته ای که وب برندینگ وارد دنیای اینترنت شد خدا رو شکر با زحمت دوستان و همکاران گروه وب برندینگ رتبه خوبی در گوگل کسب کرد و ان شاالله در روزه های آینده به کمک مخاطبین و کاربران عزیز رتبه بهتری را کسب خواهیم کرد.

این الگوریتم پنگوئن گوگل بود که چند روز پیش آپدیت شد ولی امروز گوگل بازهم الگوریتم خودش رو آپدیت کرد که نام آن Page Layout می باشد که در تاپیک بعدی که درج خواهیم اطلاعات خوبی را به شما نسبت به این الگوریتم خواهیم داد. برای اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید

Last edited:

miladbruce

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
خواهش میکنم ، کاری نکردیم

کار من وبگردی در اینترنت و به دنیال مقالات سئو هستم ، اگر مطالب دیگر که خوب و با کیفیت باشد حتما معرفی خواهم کرد.

بالا