• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی با اسکریپت هایپ آشنایی داره ؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سلام به همه دوستان عزیزم. چند روز قبل یکی از دوستام یه اسکریپت به زبون پی اچ پی آورد که بعد از اینکه توضیحاتشو خوندم دیدم که اسکریپت هایپه !!

حتما بیشتر شما با این هایپ ها آشنایی دارید. همین هایپ هایی که پول مردمو زیاد می کنن ( به قول خودشون ) و پول بعضی ها رو هم می برند.
من تصمیم دارم این اسکریپت رو روی دستگاه خودم (لوکال) نصب کنم. تا اونچاییکه من فهمیدم این اسکریپت ها حساس به دومین هستند و برای هر دومین هم لایسنس دارند.
از بین دوستان کسی هست که این کار رو کرده باشه. اگه کسی هست ممنون میشم من رو هم راهنمایی کنه. من یه لایسنس و دومین نیم مربوطش رو هم از یه بنده خدایی گیر آوردم تا اگر نیاز شد مشکلی نباشه. اما تصمیم دارم که این اسکرپچت رو روی لوکال فعال کنم. فکر می کنم امکانش هم وجود داره. امیدوارم کسی باشه که بتونه منو راهنمایی کنه !!!

ممنون از لطف همه دوستان عزیزم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
کسی نیست که دست ما رو بگیره ؟؟؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ما هنوز هم منتظر کمک دوستانیم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مثل اینکه کسی نمیتونه کمکم کنه !!!! فکر میکردم کسی هست.

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از mehrdad201 :
سلام به همه دوستان عزیزم. چند روز قبل یکی از دوستام یه اسکریپت به زبون پی اچ پی آورد که بعد از اینکه توضیحاتشو خوندم دیدم که اسکریپت هایپه !!
حتما بیشتر شما با این هایپ ها آشنایی دارید. همین هایپ هایی که پول مردمو زیاد می کنن ( به قول خودشون ) و پول بعضی ها رو هم می برند.
من تصمیم دارم این اسکریپت رو روی دستگاه خودم (لوکال) نصب کنم. تا اونچاییکه من فهمیدم این اسکریپت ها حساس به دومین هستند و برای هر دومین هم لایسنس دارند.
از بین دوستان کسی هست که این کار رو کرده باشه. اگه کسی هست ممنون میشم من رو هم راهنمایی کنه. من یه لایسنس و دومین نیم مربوطش رو هم از یه بنده خدایی گیر آوردم تا اگر نیاز شد مشکلی نباشه. اما تصمیم دارم که این اسکرپچت رو روی لوکال فعال کنم. فکر می کنم امکانش هم وجود داره. امیدوارم کسی باشه که بتونه منو راهنمایی کنه !!!
ممنون از لطف همه دوستان عزیزم
ممکن هست بیشتر در موردش توضیح بدی
چون من هیچی نوفهمم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یه اسکریپته که حساس به دومین هستش. من میخوام رو لوکال رانش کنم. مب خوام ببینم میشه یا نه ؟؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
کسی نیست به من کمک کنه ؟

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
ببین نمیشه اون اسکریپت اصلی رو روی لوکال نص کنی
چون لایسنس داره
اما الان تونستن دکدش کنن
اگه نسخه دکد شدشو گیر بیاری راحت میتنونی نصب کنی رو لوکال

alcapon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از m_amin :
ببین نمیشه اون اسکریپت اصلی رو روی لوکال نص کنی
چون لایسنس داره
اما الان تونستن دکدش کنن
اگه نسخه دکد شدشو گیر بیاری راحت میتنونی نصب کنی رو لوکال
بدون دکود چرا نمیشه؟

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
چون یا زند دکود شده و یه قفل براش گذاشتن که رو دومین حساسه یعنی وقتی تو لایسنس رو میخری اسم دومینو میی یه کد بهت میده که موقع اینستال اونو ازت میخواد واسه این نمیشه

بالا