• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

****** کسی با این سایت بازی آنلاین Market Glory کار کرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

I_Love_NY

Registered User
لایک‌ها
464
سلام دوستان
کسی با این سایت بازی آنلاین کار کرده و ارزش وقت گذاشتن داره ؟؟؟؟؟؟؟ Market Glory
سایت معتبری هست و کاربر زیاد داره اگر دوستانی کار کردن با این سایت لطفا بگن ارزش وقت گذاشتن داره یا نه
ممنون

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
سلام دوستان
کسی با این سایت بازی آنلاین کار کرده و ارزش وقت گذاشتن داره ؟؟؟؟؟؟؟ Market Glory
سایت معتبری هست و کاربر زیاد داره اگر دوستانی کار کردن با این سایت لطفا بگن ارزش وقت گذاشتن داره یا نه
ممنون

یکی 2 ماه پیش
من هر مدل پسوردی و ... زدم نشد ثبت نام کنم دیگه سراغش نرفتم

Grudge

Registered User
لایک‌ها
116
یکی 2 ماه پیش
من هر مدل پسوردی و ... زدم نشد ثبت نام کنم دیگه سراغش نرفتم

میدونم اینجا جاش نیست اما از اونجایی که شما اطلاعاتتون در زمینه ی بیت کوین زیاده , میخواستم بپرسم قیمت هر بیت کوین به تومن چقدره و دوستانی که از واریزی هاشون عکس میگیرن که تو عکس ها هم همیشه 0.000001 همچین چیزی نشون داده میشه این قصه ش چیه , اگر توضیح بدید ممنون میشم ..
استارتر عزیز از شما هم عذر خواهی میکنم بابت سوالی که پرسیدم و به تاپیک ربطی نداشت

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
میدونم اینجا جاش نیست اما از اونجایی که شما اطلاعاتتون در زمینه ی بیت کوین زیاده , میخواستم بپرسم قیمت هر بیت کوین به تومن چقدره و دوستانی که از واریزی هاشون عکس میگیرن که تو عکس ها هم همیشه 0.000001 همچین چیزی نشون داده میشه این قصه ش چیه , اگر توضیح بدید ممنون میشم ..
استارتر عزیز از شما هم عذر خواهی میکنم بابت سوالی که پرسیدم و به تاپیک ربطی نداشت

سوالی در مورد بیت کوین دارید در تاپیک استخراج بیت کوین بپرسید.
قیمتش متفاوته هر لحظه نوسان داره بالا و پایین میره وقتی به دلار تغییر میکنه با توجه به قیمت دلاری و نوسانات قیمتش ارزیابی میشه

بالا