• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی با این سایت کار کرده ؟

l3in

Registered User
لایک‌ها
103
با سلام
دوستان امروز تبلیغ این سایت رو دیدم که کلا عین دروغ بود.

این سایت که کلیکی هستش:
OpulentDelicacy.com

گفته واسه ثبت نام فقط 4000 دلار میده و هر کلیک 500 دلار !!!

کسی از این سایت استفاده نکرده که به ما بگه این دروغ هستش یا واقعا راست ؟ چون پول کمی نیستش ...

mahyar0181

Registered User
لایک‌ها
330
دوست عزیز عقل خودت چی میگه

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
اینا همش تقصیر خود ما ایرانیاست که برای زیرمجموعه جمع کردن و بعضا جمع کردن پول "وریفای کردن حساب"...هر دروغی رو میگیم و کاربرای ساده هم زود گول می خورن،خودم 4 5 سال پیش که سراغ درآمد اینترنتی رفتم دوستم بهم گفت یه سایت خیلی خوب سراغ داره و قسم می خورد که ازش برداشت داشته و یکی از همین سایت های 100 دلار برای هر کلیک بود که خوب با اینکه کلی قسم خورد و... اما من به عقلم رجوع کردم و مطمئن بودم که کلاهبرداری و سرکاریه،ولی باز هستند این جور افرادی که با تبلیغات کاذب خیلی ها رو سرگرم اینجور سایت ها می کنن.
راستی یه خبر بد: PTC Investigation بسته شد...:( بهترین سایت برای شناسایی سایت های اسکم بود

l3in

Registered User
لایک‌ها
103
أوستان من خودم مطمئن بودم که این دروغ هستش، اما متاسفانه چون تبلیغ این سایت رو توی یکی از سایت های معروف دیدم یکم شک کردم و گفتم شاید ... :d

به هر حال از همه دوستان بسیار ممنونم.
یه سوالم داشتم، این که اگه بخوان دوستان 3 رتبه برتر سایت های کلیکی یا PPC رو نام ببرن، کدوما رو پیشنهاد میدن ؟
باز هم تشکر میکنم

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
100در10000 اسکم هست اخه هر کلیک 500 دلار دیگه هیشکی کار نمیکرد همه فقط کلیک میکردند شبانه روز

l3in

Registered User
لایک‌ها
103
یه سوالم داشتم، این که اگه بخوان دوستان 3 رتبه برتر سایت های کلیکی یا PPC رو نام ببرن، کدوما رو پیشنهاد میدن ؟

اگه دوستان بتونن کمکم کنن توی جواب این سوال ممنون میشم چون میترسم سایتی رو شروع کنم اما یه دفعه دزد از آب دراد !

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
اگه دوستان بتونن کمکم کنن توی جواب این سوال ممنون میشم چون میترسم سایتی رو شروع کنم اما یه دفعه دزد از آب دراد !
من کلا هیچ سایتی رو پیشنهاد نمیدم!
اگر سرمایه گذاری نکنید که خوب روزی شاید 200 تومن یا 0.05$ گیرتون بیاد که خوب...وقت تلفیه
اگر سرمایه گذاری کنید و همه چی خوب پیش بره،احتمال داره موقع برداشت به دلایل دروغ مثل استفاده از اتوکلیکر حسابتون رو ببندن یا کلا سایت جمع کنه بره
یعنی کلا این جور سایت ها وقت تلفی هستن.از اون نئوباکس بگیر تا این باکس24 و باکس های درپیت ایرانی
حالا اگر با ارفاق بخوام سایتی رو معرفی کنم،آواباکس رو پیشنهاد میدم،به نظر میاد خوب باشه
لینک ثبت نام رو هم بدون آی دی ریفرال میدم تا فکر نکنید دنبال زیرمجموعه گیری هستم :)
آوا باکس کسب درآمد اینترنتی،تبلیغات کلیکی - خانه

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
حالا اگر با ارفاق بخوام سایتی رو معرفی کنم،آواباکس رو پیشنهاد میدم،به نظر میاد خوب باشه
لینک ثبت نام رو هم بدون آی دی ریفرال میدم تا فکر نکنید دنبال زیرمجموعه گیری هستم
smilingsmiley.gif

آوا باکس کسب درآمد اینترنتی،تبلیغات کلیکی - خانه
بدون زیر مجموعه چقدر میشه در اورد؟

Last edited:

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوست من هیچ سایتی قابل اطمینان نیست. بهترین کار اینه اگر میخوای کار کنی دلتو به دریا بزنی و ریسک کنی

MAHDIGHADIMI

Registered User
لایک‌ها
385
با سلام
دوستان امروز تبلیغ این سایت رو دیدم که کلا عین دروغ بود.

این سایت که کلیکی هستش:
OpulentDelicacy.com

گفته واسه ثبت نام فقط 4000 دلار میده و هر کلیک 500 دلار !!!

کسی از این سایت استفاده نکرده که به ما بگه این دروغ هستش یا واقعا راست ؟ چون پول کمی نیستش ...
یا اسکمه یا فقط برای آگهی گذاشتنه یا خالی بندی یا...
با عقل جور در نمی آد

esmaeillakzaei

Registered User
لایک‌ها
7
سلام دوستان عزیز من تازه عضو یک باکس ایرانی شدم که کسب درآمدش خیلی عالیه ولی خودم همین
چند لحظه پیش درخواست پول کردم نمیدونم پرداختیاش به چه صورته ولی تو بخش اثبات پرداختی ها خیلی
پرداختی داره
میتونید امتحان کنید شرایط و درآمدش نسبت به سایت های دیگه عالیه
امیدوارم موفق باشید از لینک زیر وارد شید
لینک

بالا