• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی با این شرایط با بنده همکاری می کنه؟

doman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام

احتمالن شما marketplace های envato رو بشناسید. بزرگترینشون سایت themeforest هست.

نحوه ی تسویه حساب تم فارست به این صورتــ ئه که هر زمانی که درخواست وجه کنی، انتهای همون ماه میلادی حسابرسی انجام میشه و 15 ام ماه میلادی آینده وجه به حساب ریخته میشه. مبالغ کمتر از 500 دلار با PayPal و بالاتر از اون با SWIFT یا در صورت تمایل با چک پرداخت میشه.

حالا از دوستان کسی هست که انتهای همین ماه میلادی من حسابش رو به حسابرسی بدم با این شرط که ایشون مبلغ رو همون موقع (انتهای ماه) به من بده در حالی که پول 15 روز بعد به حسابش واریز میشه؟

اون 15 روز برای من بسیار ارزشمند هست و حاضرم به خاطرش متضرر بشم.

نمی دونم چقدر با تم فارست و حجم فعالیت هاش آشنا هستید، ولی در همین حد می تونم بگم که تنها ریسکی که شما متحمل میشید اینه که باید قیمت 15 روز دیگه ی دلار رو حدس بزنید.

لطفن اگه کسی هست شرایط رو برام ارسال کنه

موفق باشید

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
سلام

احتمالن شما marketplace های envato رو بشناسید. بزرگترینشون سایت themeforest هست.

نحوه ی تسویه حساب تم فارست به این صورتــ ئه که هر زمانی که درخواست وجه کنی، انتهای همون ماه میلادی حسابرسی انجام میشه و 15 ام ماه میلادی آینده وجه به حساب ریخته میشه. مبالغ کمتر از 500 دلار با PayPal و بالاتر از اون با SWIFT یا در صورت تمایل با چک پرداخت میشه.

حالا از دوستان کسی هست که انتهای همین ماه میلادی من حسابش رو به حسابرسی بدم با این شرط که ایشون مبلغ رو همون موقع (انتهای ماه) به من بده در حالی که پول 15 روز بعد به حسابش واریز میشه؟

اون 15 روز برای من بسیار ارزشمند هست و حاضرم به خاطرش متضرر بشم.

نمی دونم چقدر با تم فارست و حجم فعالیت هاش آشنا هستید، ولی در همین حد می تونم بگم که تنها ریسکی که شما متحمل میشید اینه که باید قیمت 15 روز دیگه ی دلار رو حدس بزنید.

لطفن اگه کسی هست شرایط رو برام ارسال کنه

موفق باشید

شما در حال حاضر چقدر موجودی داری توی سایت؟
میشه اکانت شما رو چک کرد ؟

doman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
شما در حال حاضر چقدر موجودی داری توی سایت؟
میشه اکانت شما رو چک کرد ؟

ممنونم از شما، مسئله این تاپیک تقریبن حل شد.

اُردر مبالغ انتقالی 500 دلار هست که اگه کسی باشه که با سوئیفت هم کار کنه من قطعن با ایشون کار می کنم.

کاش شما شرایط خودتو توی پ.خ می گفتی [احتمالن ماه آینده، آگوست، هم همینکار رو انجام بدم]

موفق باشی

بالا