• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی با سیستم های بی سیم کارکرده

Shahab3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من عضو جدیدی نیستم ولی خیلی وقت نیامده بودم تو سایت. می خواستم بدونم نظرتون راجع به سیستم های بی سیم در شبکه های داخلی مثلا با 150 کاربر و یک Access Point با قابلیت 283 کاربر چیه ؟ شبکه می تونه همان سرعت 53 کارت های شبکه های بی سیم رو بده یا نه؟ :(

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
این تاپیک رو فکر کنم بچه های شبکه بتونن جواب بدن :)

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از Shahab3 :
سلام دوستان
من عضو جدیدی نیستم ولی خیلی وقت نیامده بودم تو سایت. می خواستم بدونم نظرتون راجع به سیستم های بی سیم در شبکه های داخلی مثلا با 150 کاربر و یک Access Point با قابلیت 283 کاربر چیه ؟ شبکه می تونه همان سرعت 53 کارت های شبکه های بی سیم رو بده یا نه؟ :(
خوش اومدي دوست عزيز.تو اين چند وقتي كه نبودي مباحث زيادي در اين مورد مطرح شده كه مي توني با يه جستجوي ساده تو سايت اونا رو پيدا كني اگه هم مشكلت حل نشد همون طور كه tsotodeh عزيز گفت از بچه هاي بخش شبكه سوال كن.

alizaman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Shahab3 :
سلام دوستان

نميدونم منظورتون از Access Point با قابلیت 283 چيه، شايد منظور محدوديت session باشه، ولي كلا، Access Point ها توانايي ساپورت 2048 آدرس MAC رو دارن و تقريبا مثل يك هاب وايرلس عمل ميكنن و هرچه تعداد كاربرها بيشتر بشه، كارآيي اونها هم كمتر ميشه!.... ولي نكته مهم در انتخاب Access Point ميتونه پهناي باندي باشه كه ساپورت ميكنه، شما بايد ببينيد چه چيزي را روي شبكه و با چه حجمي ميخواهيد به اشتراك بذاريد، بعد شايد بشه به سوال شما جواب داد...
به نظر منم جاي اين سوال تو قسمت شبكه بود ;)

Shahab3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز
منظور از 283 ، 283 کاربر برای یک Enteprise است ( البته طبق ادعای شرکت سازنده). حجم فایل های به اشتراک گذاشته شده نیز زیاد نیست و در حد یک دفتر معمولی البته در بعضی موارد باید 128 کاربر به صورت آنلاین Voice را از طریق اینترنت عبور بدهند. :happy:

بالا