• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی با phonetray dial up کار کرده؟...

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من برنامه phonetray dial up رو دانلود و نصب کردم و مودم رو شناخته. توی صفحه اصلیش هم همه چیز رو yes نوشته ولی با این حال وقتی که خط با اینترنت مشغوله و تلفن گرفته میشه، برنامه هیچ حالیش نمی شه که یه نفر پشت خطه......:( برنامه خوبیه اگه راه بیافته.....

کسی می دونه چرا؟

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
من تست کردم.

باید حتما V.92 وصل بشه و مودم هم پشتیبانی کنه.

توی ایران هم جواب نمیده.

Merott

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من از اين برنامه استفاده مي‌كنم...
البته براي من هم بدون مشكل نيست... مشكلش هم اينه كه شماره تلفن رو نميندازه، اما تماس تلفني رو اطلاع ميده و ميشه از اينترنت DC‌ كرد و به تلفن جواب داد...
اگر هم تنظيمات من رو ميخوايد اين چندتا Screenshot رو نگاه كنيد كه همين الآن از محيط برنامه گرفتم:
Privacy Manager
Settings
Dialup

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اتفاقاً مال من هم conexant هست و همه تنظیمات رو مثل مال شما کردم ولی باز حالیش نمیشه. یه تصویر از اون قسمتی که مودم رو تست می کنه گذاشتم. دو سه جا error می ده هر چند که معنی ارور هاشو متوجه نمی شم ولی خودش می نویسه که این برنامه با همچین مودمی کار می کنه. میشه مال خودتون رو با مال من مقایسه کنید.

modemtest.JPG

Merott

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب.... خودتون ببينيد ديگه:

ModemTest.png

البته اين رو هم يادآور بشم كه شماره‌اي كه شما باهاش به اينترنت كانكت ميشيد بايد سرويس V.92 رو پشتيباني كنه...
در صورتي كه پشتيباني نكنه قبل از اينكه به اينترنت كانكت بشه با پيغام زير روبرو ميشيد:

V92.png

اگه شما با اين پيغام روبرو ميشيد، ببينيد كدوم‌يك از شماره‌هاي ISP شما سرويس V.92 رو پشتيباني مي‌كنه و با اون كانكت بشيد...
اگه هيچكدوم از شماره‌ها پشتيباني نمي‌كنن، حالت Automatically disconnect from the internet رو هم امتحان كنيد. شايد كار كنه!

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از Merott :
البته اين رو هم يادآور بشم كه شماره‌اي كه شما باهاش به اينترنت كانكت ميشيد بايد سرويس V.92 رو پشتيباني كنه...
در صورتي كه پشتيباني نكنه قبل از اينكه به اينترنت كانكت بشه با پيغام زير روبرو ميشيد:
والا اصلاً پیغامی نمی ده که آدم دلشو خوش کنه.......:( فکر کنم بی خیال شم بهتره...

بالا