سلام خدمت دوستان محترم سایت کسی هست که برام نصب کنه؟؟؟ چون خودم اصلا بلد نیستم
tpshd کاربر فعال پرشین تولز کاربر فعال تاریخ عضویت 17 می 2011 نوشتهها 6,200 لایکها 2,931 سن 32 محل سکونت Teh-Run 24 ژوئن 2011 #1 سلام خدمت دوستان محترم سایت کسی هست که برام نصب کنه؟؟؟ چون خودم اصلا بلد نیستم
HAM!D کاربر فعال vBulletin تاریخ عضویت 26 اکتبر 2009 نوشتهها 2,243 لایکها 734 محل سکونت Land of the Dead ! 24 ژوئن 2011 #2 به نقل از tpshd : سلام خدمت دوستان محترم سایت کسی هست که برام نصب کنه؟؟؟ چون خودم اصلا بلد نیستم کلیک کنید تا بازشود... ورژن چند ؟ اگر فقط در حد نصب هست ، رایگان نصب میکنم براتون ، دیگه تنظیمات و استایل و نصب هک و پلاگین و ... با خودتون ..
به نقل از tpshd : سلام خدمت دوستان محترم سایت کسی هست که برام نصب کنه؟؟؟ چون خودم اصلا بلد نیستم کلیک کنید تا بازشود... ورژن چند ؟ اگر فقط در حد نصب هست ، رایگان نصب میکنم براتون ، دیگه تنظیمات و استایل و نصب هک و پلاگین و ... با خودتون ..
g0dsend313 Registered User تاریخ عضویت 9 آگوست 2007 نوشتهها 3,561 لایکها 310 محل سکونت شیراز 24 ژوئن 2011 #3 کار سختی نیست اگه خودتون از این به بعد می خواین باش کار کنین برای اینکه خودتون هم یاد بگیرین بهتره از رو اموزش های موجود خودتون نصب کنید
کار سختی نیست اگه خودتون از این به بعد می خواین باش کار کنین برای اینکه خودتون هم یاد بگیرین بهتره از رو اموزش های موجود خودتون نصب کنید
I iranexplorer.net کاربر قدیمی پرشین تولز کاربر قدیمی پرشین تولز تاریخ عضویت 20 دسامبر 2003 نوشتهها 2,896 لایکها 2,153 25 اکتبر 2011 #4 خواستی ایمیل بزن برات نصب کنم Iranexplorer - ارتباط با واحد نرم افزار vBulletin و vBFarsi