• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی برنامه مدیریت محتوای سایتی دولتی نداره؟

irantrack

Registered User
لایک‌ها
4
سلام.
من دونبال یه برنامه مدیریت محتوا هستم که مثل سایت های دولتی باشه . یعنی تو هر صفحه فقط یه مطلب بتونی بنویسی . یه چیزی تو مایه های این :

www.ham3d.net

اگه پیدا نشد مثل این :
http://www.ictm.ir

مرسی .

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
تو سایت اول دنبال چه چیزیش هستین؟
ببینین داشتن چنین سایتی اونطور که شما می خواین ممکنه با خیلی از برنامه های مدیریت محتوایی که در حال حاضر به رایگان تو اینترنت می شه پیدا کرد شدنی باشه , من نمی دونم شما دقیقا دنبال چه امکاناتی هستین ولی قائدتا با کمی سفارشی سازی یکی از همین برنامه ها هم می شه سایت هایی رو ایجاد کرد که با برنامه اصلی تا حد زیادی تفاوت ظاهری داشته باشه , نظر شخصیه من اینه که اگه اون اپراتور یا مسوول اون سازمان یا اداره یه ذره فکر خودش رو به کار بندازه دیگه لازم نیست چند میلیون یا چند ده میلیون تومان پول بی زبون و بودجه سازمان خودش رو اینطوری استفاده کنه , البته این در مورد اون جاهایی هست که سایتشون بیشتر حالت عمومی و متداول سایت های دیگه رو داره نه همه اونها.

irantrack

Registered User
لایک‌ها
4
سلام .
تو سایت اول دنبال خود سایتشم !! واسه دولتی نمی خوام . می خوام یه سایت شخصی راه اندازی کنم !! ولی شکلش اونجوری باشه .

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
سایت اول که یه سایت شرکتی هست چیز بخصوصی نداره , زیبایی ظاهری هم که به چشم کاربر می یاد بخاطر style و تصویرهای بکار رفته تو صفحه های اونه , اگه شما سایتی استاتیک مثل این بخواین که طراحیش چیز خاصی نداره ولی اگه سایت داینامیکش رو بخواین کدهای زیادی نال شده یا رایگان تو اینترنت برای راه اندازی سایت اجاره فضا و ثبت دامنه یا ارائه خدمات اونها وجود داره که می تونین از اونها استفاده کنین , برای در آوردن شمای گرافیکی مورد نظرتون هم به یه طراح بیشتر نیاز دارین تا یه برنامه نویس.
سایت دوم هم که یه سایت سازمانی هست رو می شه بوسیله خیلی از برنامه های مدیریت محتوا راحت پیاده سازی کرد , فقط شاید نیاز به خیلی خیلی کم دستکاری باشه که انجام اونم برای کسی که با کدنویسی برنامه مورد نظر شما آشنایی داره کار زیادی نداره , بعضی از این برنامه ها هم قالب های گرافیکی و افزونه های متعددی رو برای سفارشی سازی درخواست کاربر در اختیارش قرار می دن.

behbood

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
من دونبال یه برنامه مدیریت محتوا هستم که مثل سایت های دولتی باشه . یعنی تو هر صفحه فقط یه مطلب بتونی بنویسی . یه چیزی تو مایه های این :

www.ham3d.net

اگه پیدا نشد مثل این :
http://www.ictm.ir

مرسی .
سيستم مديريت محتواي چند زبانه و رايگان كاملاً ايراني WinCMS.Net Pro رو امتحان كنيد!
وب سايت دانلوئد: www.netpro.ir
تائيد شده توسط مايكروسافت: www.asp.net/community/control-gallery/Item.aspx?i=1687
چند تا مشتري دولتي هم داره!

بالا