• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی به برگردوندن هارد وارده اینجا؟

joel

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من دوتا هارد دارم یه 80 مکستور آی دی ای (که روش ویندوز نصبه) و پرایمری
و یه هارد سریال ای تی ای 2 500 WD که همه زندگیم روش بود!!

لازم به ذکره که مادر بوردم ساتا1 ساپورت هست :blush:

توی دیسک منیجر ویندوز خواستم یه درایو MAC extended که روی هاردم بود رو دیلیت کنم، به محض دیلیت کردن اون درایو. . تمام درایوهای NTFS هاردم که به صورت یک exended group بود هم پاک شد. . .بدون هیچ سوال و جوابی و در کمال آرامش!!!:wacko:

از شرکت هایی هم که اطلاعات برمیگردونن میترسم، چون اطلاعات هاردم عجیبه و ممکنه راهی زندان بشم
الان چه خاکی میشه به سر ریخت
؟؟
از لحاظ مالی هم ساپورت میکنم
پیشاپیش از جواباتون ممنون

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام
1.gif

. دوست عزيز در ابتدا برنامه Active Recovery را به شما پيشنهاد مي‌كنم و در ادامه R-Stedio. من در اين جا روش كار R-Stdio را توضيح داده‌ام اما كار هردو برنامه همانند هم هست. (نكته به روز شده 1390/06/16:) هم چنين جديدن توانستم برروي لپتاپي كه يكي از پارتيشن‌هاي 180GB آن پريده بود به كمك برنامه Paragon Partition Manager 10 Build 7893 Server x86 x64 خود آن پارتيشن را پس از حدود 2 ساعت و 30 دقيقه كامل بازيافت نمايم. اين برنامه مخصوص مديريت پارتيشن‌ها است ولي توانايي بكاپ گيري و بازيافت پارتيشن را هم در خود دارد. هر سه برنامه فوق در تست‌هاي عملي من برروي سيستم‌هاي مختلف نتايج متفاوتي داده‌اند و نميشه گفت كدام برنامه 100% داده‌هاي شما را بازيافت مي‌كنند. ولي در كل، هرگاه يكي از برنامه‌هاي فوق پس از Scan كامل هاردديسك سيستم شما، همه فولدر و فايل‌هاي پاك شده شما را به درستي و با درجه بازيافت خوب نمايش دادند ديگه لازم نيست بقيه برنامه‌ها را تست نماييد.

. ابتدا، در برنامه Active Recovery سعي نماييد از برنامه Partition Recovery اون استفاده و تست نماييد. استفاده از اين برنامه سريعتر و بهتر جواب مي‌دهد.(مخصوصن كه اگر فقط پارتيشن Table ها پريده باشند و عملن فرمت يا Repartition انجام نشده باشد) اگر كه Partition Recoveryش نتونست بعضي از فايل‌هاي شما را باز يافت نمايد، File Recovery اون رو هم در مرحله بعد استفاده نماييد.

. نكته خيل خيلي مهم: تا زماني كه رضايت و اطمينان كامل از بازيافت تمامي فايل‌هايتان پيدا نكرده‌ايد، يك بيت هم روي هاردديسك 500 خود ننويسيد. به همين خاطر احتمالن مجبوريد از كسي يك هاردديسك قرض گرفته تا فايل‌هاي بازيافتي را در آن ذخيره نماييد. يا خورده خورده داده‌هاي بازيافتي را برروي هاردديسك 80 خود ريخته و رايت نماييد!!!!

آدرس سايت هر برنامه در زير قرار مي‌دهم، مي‌توانيد با استفاده از نسخه آزمايشي تست كنيد ببينيد كه آيا پارتيشن يا فايل‌هاي شما را پيدا مي‌كنند يا نه اگر پيدا كردند آنوقت بايد برنامه را بخريد چون در نسخه آزمايشي فقط نمايش مي‌دهد كه مي‌تواند باز يافتي انجام دهد يا نه! (شما كه حاضر هستيد پول خرج كنيد! قانون كپي رايت برنامه‌اي كه مفيد واقع شد را بخريد. در همين PT هستند كساني كه برنامه را براي شما بخرند جستجو نماييد):
http://www.file-recovery.net/products.htm
و
http://www.r-studio.com

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
87/04/09
26.gif
103.gif

Last edited:

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
خواستی من برات میخرم فایلش زیر 2 مگ برات ایمیل میکنم من خودم ازش استفاده میکنم کارش حرف نداره
Active@ Partition Recovery for Windows 5.0 با Active UNERASER 3.0

joel

Registered User
لایک‌ها
0
مرسی رفیق از توضیحات خوبت. . .من فقط یه مشکل کوچولو دارم و اون ایه که همزمان این اتفاق من روی یکی از پارتیشن هام داشتم فایل کپی میکردم که امیدوارم زیاد کار رو خراب نکنه!
تست میکنم و نتیجه رو هم میگم. . .امیدوارم درست شه :(

joel

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزيز در ابتدا برنامه Active Recovery را به شما پيشنهاد مي‌كنم
برنامه به این قدرت تو عمرم ندیده بودم!!!
بعد از دیتکت هارد. . . 500 گیگ رو تو کمتر از 10 دقیقه برگردوند. . .هنوز هم باورم نمیشه:wacko:
مرسی رفیق واقعا حال دادی

بالا