• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی تاحالا لپ تاپ MSI داشته؟

NYPD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان
تا الان لپ تاپ مارک MSI داشتید؟
کیفیت بدنه اش چطوره؟
صفحه نمایش چطور؟
بیشتر مینی لپ تاپ هاش مدنظرم هست

لوازم جانبی ش مثل باطری تو بازار پیدا میشه؟

power of

Registered User
لایک‌ها
71
مثل اینکه ماتریکس پیشتیبانی میکنه منتها برند تو بازار نیست خرید و فروشش کمه در عین حال گرونه !!

mego

Registered User
لایک‌ها
255
من قبلا داشتم فقط میتونم بگم عالیه.

smart.pro

Registered User
لایک‌ها
652
MSI حرف نداره از نظر کیفیت !
حرف علی خان 100 درصد تائید میشه !
ارادت !

MOHSEN_PIXON

Registered User
لایک‌ها
33

behroozhe

Registered User
لایک‌ها
17
من msi ge600 دارم نزدیکه 3ساله داره کار میکنه 2سال باهم تو خونه دانشجویی بودیم و یک بار که با دوستم کشتی میگرفتم ایشون رو بلند کردم و از فاصله 1.5 متری با پاشنه پا رفتن تو لپتاب :lol: یعنی گفتم عمرا سالم مونده باشه خیلی ناجور ضربه خورد در این حد که میتونم اون ضربه رو با فن فیلیپینی مقایسه کنم ولی فقط صفحش شکست و هیچچچچ ایراده دیگه ای هم پیدا نکرد زمانی که دانشجو بودم 24 ساعت تو خونه دسته بچه ها روشن بود و الانم صحیح و سالم جلوم نشسته!پیشنهاد میکنم MSI بخرید!

msa_6292

Registered User
لایک‌ها
4
دوست خوبم در لوازم الکترونیکی احتمال اینکه هر اتفاقی بیوفته هست و شرکتها همیشه همه ی سری هاشون رو مثل هم تولید نمیکنن(منظورم کیفیت ساختشون هست) مثلاً دوست بنده یه msi سری cx رو گرفت که بعد از یک ماه صفحش شروع کرد به رنگی رنگی شدن و بعد از مدت یک هفته مادر بوردش سوخت. ولی الان نمیتونیم بگیم که msi برند خوبیه یا بد!!!
خیلی ها هم بودن که این برند رو گرفتن و خیلی هم ازش راضین...
من خودم به عنوان یوزری که فقط از لپتاپ استفاده میکنه و مدت زیادی هم هست لپتاپ دارم و لپتاپهای زیادی هم عوض کردم، سری n ایسوس رو پیشنهاد میکنم. البته بقیه سریهاش هم خوب هستن ولی مولتی مدیا برای من مهم هستش.
لپ تاپهای acer هم لپتاپهای خوبی هستن....
البته همه چیزهایی که گفتم تجربه ی شخصیم بود و برای کسی سوءتفاهم نشه.....:rolleyes:
ایشالله که تصمیم درستی بگیری دوست خوبم
ممنون

ahmadhafezy

Registered User
لایک‌ها
54
من یه مدل گیمینگ داشتم630یعنی مزخرف
اول بعد از یک سال رمش ۴ بود اما یهو خاموش شد و بیشتر از ۲ رو نمیخوند و روشن نمیشد. بعد از یه مدت صفحه اش سفید شد. بعد بردم مادربوردش رو عوض کردم ۲۰۰ تومن. بعد بدنه اش بعد یه مدت ترک برداشت. قاب جلوش شکست چون لولاهاش اهنی بود اومده بود پلاستیک رو بسته بود به اون از بغل ترک برداشت.کلی مکافات داشتم باهاش.
یکی از دوستانم یکی نو خرید ویندوز نصب میکردی امروز فردا بالا نمیومد دوبار فرستاد گارانتی یعنی داغونش کردن هااا تا گفتن هارد و رمش مشکل داشته.
یکی دیگه از بچه ها داره یه چند وقت پیش یهو صفحه اش سفید شد فرستاد گارانتی درست کردن اما الان دیر بوت میشه و هنگ میکنه.
من در کل اول فوجیتسو بعد لنوو بعد ایسوس بعد اچ پی رو بهت پیشنهاد میکنم.

@jalal

Registered User
لایک‌ها
128
درود.دوست عزیز من دو سال و نیمه با انواع مدلهای msi کارکردم.البته با مارکهای مختلف لپ تاپ کارکردم.(چون تو کار کامپیوتر و لپ تاپم البته کار اصلیم نیست)یعنی به جرات می تونم بگم توی خریدن msi شک نکن.چون msi توی بازار کامپیوتر هم واسه خودش برو بیایی داره.

بالا