• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی تا بحال از سایت Exirgame پول درآورده؟؟؟؟؟؟ (خیلی مهمه حتما جواب بدید)

morteza222

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بچه ها من تازه با این سایت آشنا شدم و یه اشتراک خریدم و 20 روزه که دارم توش فعالیت میکنم
کسی تو این سایت کار کرده؟

Emailmarketing

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
بچه ها من تازه با این سایت آشنا شدم و یه اشتراک خریدم و 20 روزه که دارم توش فعالیت میکنم

یعنی واقعا کسی نیست این سایتو بشناسه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

illia2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
اشتراکش رو چه جوری خریدی تا حالا چقدر درآوردی؟
ولی فکر کنم کلاهبرداری باشه از این سایتا زیاده وقت تلف کردنه

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
Site Exirgame was established aimed entertainment & playing game & includes other goals that will be mentioned briefly.

This is the slogan of the site Exirgame:

"experience the win win game with us"

This means that any user can play, entertain, win & make money in this site & play to enjoy, in case of loss still earn!!

And this happens when each user is included in the permanent users' list by purchasing a subscription (more than once) & will be known as a permanent subscriber so this site will dedicate a part of its interest to him/her to appreciate him/her & provide a condition arranging commission payment to compensate a part of some one's costs who enters the site, plays & loses (even every time) by receiving these commissions that will be increased passing time. Each user supports the site by purchasing a subscription then it is of the site's duties to appreciate the user. No one worries about losing his/her savings since it always is replaced.

Another goal of this site is to consider a percentage of the sales profit of the subscriptions for public interest. Each user will directly help charity affairs by purchasing a subscription that is received by the real needy people & the users will be informed of its expense report through the site in any specific timeframe.

از این انگلیسی مضخرفش معلومه که چه قدر معتبره!

Site Exirgame was established aimed entertainment & playing game

:lol:

illia2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
موافقم با شما سایتش خیلی غلط املایی داره از ظاهرشم مشخصه نا معتبره دوستان دیگر هم نظر بدن
راستی مال کدوم کشوره؟

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
بیشتر به نظر میاد کار دوستان هندی باشه یا همون اطراف (جنوب آسیا)! از شیوه نگارشش میگم.

پ.ن:
Copyright 2011 Company. All rights reserved.
:D
این اینترنت همه را کلاه بردار کرد!

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538

سلام
بله! بیش از حد آماتوریه ظواهرش! امیدوارم باطنش بهتر باشه ...

سلام

این سایتو از کجا پیدا کردین؟ :) به نظر اصلاً جالب نمیاد!

Emailmarketing

Registered User
لایک‌ها
7
بچه ها من این سایت رو از نیازمند یهای همشهری تهران پیدا کردم(آگهی استخدام زده بود به این صورت.....کسب درآمد تضمینی با عقد قرارداد
بعدش من رفتم ببینم چه خبره گفتند یه سایتیه که اشتراک میگیر و توش فعالیت میکنی و پول میگیری
اینم وب سایت شرکت(آدرس شرکت تو وبسایت هست)
www.exirgame.com
بچه ها من 1 ماهه دارم کار میکنم ولی به شک افتادم چون اصلا سایت اعتباری نداره و فکر میکنم این سایت واسه خودشونه و دارن کلاه برداری میکنند از مردم(2 ماه که دارن تو همشهری آگهی میدن)
50 هزار پول دادم
به نظرتون چیکار کنم؟؟

Emailmarketing

Registered User
لایک‌ها
7
بچه ها من این سایت رو از نیازمند یهای همشهری تهران پیدا کردم(آگهی استخدام زده بود به این صورت.....کسب درآمد تضمینی با عقد قرارداد
بعدش من رفتم ببینم چه خبره گفتند یه سایتیه که اشتراک میگیر و توش فعالیت میکنی و پول میگیری
www.exirgame.com
بچه ها من 1 ماهه دارم کار میکنم ولی به شک افتادم چون اصلا سایت اعتباری نداره و فکر میکنم این سایت واسه خودشونه و دارن کلاه برداری میکنند از مردم(2 ماه که دارن تو همشهری آگهی میدن)
50 هزار پول دادم
به نظرتون چیکار کنم؟؟
ببخشید یادم رفت وب سایت شرکت رو بگم
وب سایت رسمی

illia2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
تو این یه ماه درآمدی هم داشتی؟؟؟

Emailmarketing

Registered User
لایک‌ها
7
تو این یه ماه درآمدی هم داشتی؟؟؟

فقط 12 دلار
ولی هر ماه سایت پورسانتهای بیشتری میده بنا به گفته ی شرکت (که خودم به شک افتادم چون فکر می کنم سایت واسه خودشونه)
بچه ها کسی میتونه آمار کل بازدید این سایتو دربیاره یعنی می خواهم بدونم این سایت تو کشورهای دیگه در روز چند تا بازدید کننده داره و تو ایران چند تا
اگه بازدید کننده فقط از ایران باشه یعنی قضیه بوداره

illia2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
فکر نمی کنم سایت مال خود این شرکت باشه اینها فقط واسطه شدن برای فروش ای کارت و خرید اکانتهای کاربرها ولی باز جای سوال اینجاست که چه لزومی داره این کارو بکنند می تونند خودشون به جای دایر کردن شرکت و هزینه با چندتا سیستم در خانه و چندین اکانت ماهیانه بالای 20 میلیون درآمد داشنه باشند.
شما اکانت چند ماهه گرفتی ؟

فکر نمی کنم

Emailmarketing

Registered User
لایک‌ها
7
فکر نمی کنم سایت مال خود این شرکت باشه اینها فقط واسطه شدن برای فروش ای کارت و خرید اکانتهای کاربرها ولی باز جای سوال اینجاست که چه لزومی داره این کارو بکنند می تونند خودشون به جای دایر کردن شرکت و هزینه با چندتا سیستم در خانه و چندین اکانت ماهیانه بالای 20 میلیون درآمد داشنه باشند.
شما اکانت چند ماهه گرفتی ؟

فکر نمی کنم

من اکانت 6 ماهه گرفتم
مگه شما این سایتو میشناسی؟
بس چرا من یه سرچ تو گوگل میزنم هیچ سایت نیست که اگزیر گیم رو معرفی کرده باشه
اگه بلاخره این سایت پول بده بلاخره باید یه سایت یا بک وبلاگ پیدا بشه که این سایتو معرفی کرده باشه

moh12

Registered User
لایک‌ها
0
من نزدیک 2 ماه عضو سایت هستم درآمد نسبتا خوبی هم داشتم فکر هم نمی کنم بحث کلابرداری باشه چون گفته هر کی ناراضی می تونه پولش پس بگیره برای امتحان هم شده می تونی این کار رو بکنی

em11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
www.exirgame.com
50 هزار پول دادم
به نظرتون چیکار کنم؟؟
سلام .من هم اشتراک 3 ماهه دارم زنگ زدم همین حرفا رو زدم.صاحب شرکت شاکی شد گفت همین الان اشتراکمو 20000 هزارام میزار روش ازام می خره. من 26000 خریدام میگه 46000 ازم می خره 3 هفته گذشته . چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟

illia2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
من پیشنهاد می کنم بفروش پولتو بگیر....

بالا