• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی تا حالا سعی کرده با vps کار کنه ( خدایش بیا یه اطلاعاتی بده )

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
اگه با vps بریم تو سایت های کلیکی درآمدمون بیشتر نمی شه مثلا چقدر می تونیم در بیاریم یه نفر یه سری اطلاعات بهمون بده ببینیم میتونیم به این سیستم اطمینان کنیم

mohammad4348

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خیلی از سایت ها قابلیت این رو دارن که بفهمن چطور دارین بهشون کانکت میشین مثل این https://www.clixsense.com/en/Sign_Up
vps -vp*n so*cks
تمام اینها قابل تشخیص هستند ولی بعضی از انها اجازه میدهند مدتی فعالیت کنید بعد موقع withdraw مفهمین از اون کلاه مکزیکی ها رفته سرتون

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
پس می فرمائید آخر شناسایی می کنند
مثلا با آی پی اختصاصی هم بریم توی مثلا donkeymails.com بریم آخر کار پرداخت نداره وی پی اس رو چه جوری تشخیص میدن

mohammad4348

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
راستش منظورم دقییقا این نبود الان خیلی از بچه ها دارن با همین ددیکیت ای پی کار میکنن فقط یکسری اصول خاص خودش رو اگر رعایت بکنید براتون مشگلی پیش نمیاد بازم هستند تو این انجمن اساتیدی که تجربه بالایی تو این جریانات دارن مثل اقا حمید و ..میتونید ازشون تجربه بگیرید ولی در اخر پیشنهاد دوستانه من اینه زیاد انرژیتون رو روی ptc هدر ندین چون ارزش وقتی رو که میزارین نداره به نظر من دورش سر اومده

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
منم با شما موافقم ptc فقط وقت تلف کردنه

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
ببخش میشه بگین به کدوم قسمت انجمن باید مراجعه کنم

راستش من طراحی سایت بلدم اما کار نیست ( یا اگه هست من حاضر آب حوض بکشم دیگه با آدم زبون نفهم کار نکنم سایت براش طراحی کردم زنگ زده میگه سیستمم ویروسی شده ، اون یکی اومده میگه من دیدم با 20 سایت میزنن با هاست و دومین خوب، اون یکی اومده میگه من که پارسال پول دادم بش گفتم آخه بابا نمی شه دیگه کار کرد) چی کار کنم دیگه که گفتم اینجا 250 دلار بتونم ماهی در بیارم خیلی عالی میشه میتونم روزی یه 10-12 ساعت هم وقت بزارم

شما راهی سراغ دارید ما یه 700-800 تومان بشه درآورد پیر شدیم به خدا

Last edited:

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
ماهی 250 دلار:wacko:

بابا من اگه بتونم روزی 0.5 دلار(ماهی 15 دلار) هم از اینترنت در بیارم کلامو میندازم پسه مرکه چه برسه به ماهی 250 دلار.البته من طراحی سایت بلد نیستم.به هر حال امیدوارم به هدفت برسی.;)

بالا