• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی تا حالا کارش به پلیس فتا افتاده؟

mojtaba0912

Registered User
لایک‌ها
23
با سلام خدمت وب مستر های عزیز

من میخوام از یه سایتی به خاطرا ینکه سی صد هزار تومان پول ما رو خورده شکایت کنم، چون سایت تقریبا معتبری هست و خیلی ها باهاش کار میکنن اسمش رو نمیارم،

فقط یه موضوعی هست اینکه ایا بعد از انجام شکایت علاوه بر اون سی صد هزار تومان جریمه ی دیگه ای هم در نظر گرفته میشه؟ چون من جایی که کار میکنم روزی تقریبا صد هزار تومان در امد دارم من اگه دو روز هم بخوام واسه این کار وقت بذارم دویست هزار تومان از حقوقم کم میشه پول بنزین و بقیه چیز ها هم که بماند و اصلا ارزش شکایت نداره، میخوام بدونم دوستانی که قبلا شکایت کردن و تجربه دارن به من بگن که ایا جریمه این طور هزینه ها رو هم می تونم بعدا پس بگیرم یا خیر ممنون

zafarian

Registered User
لایک‌ها
112
درود

خیر عزیز دیگه کل اموال طرفو مصادره نمیکنن بدن شما که ;)
نهایتا خیلی پیگیر باشید پس از دوندگی های زیاد بتونین پول خودتون رو بگیرین.
ضمن اینکه شنیدم پلیس فتا مبالغ کم رو اهمیتی نمیده.

mojtaba0912

Registered User
لایک‌ها
23
خیر عزیز دیگه کل اموال طرفو مصادره نمیکنن بدن شما که ;)
پس با این تفاسیر هر سایتی که دلش بخواد می تونه پول هر کسی رو نده و یه آبم روش بخوره، بعدشم بله مبلغ زیادی نیست بیشتر به خاطر اینکه طرف فک نکنه پول هر کسی رو میتونه بالا بکشه میخواستم شکایت کنم و گرنه مبلغش خیلی مهم نیست شاید اگه ده هزار تومان هم بود شکایت میکردم
نکته بعدی اینکه شما خودتون شکایت کردین که میگین هچین چیزی وجود نداره؟ هر چند خودم هم بعید میدونم همچین چیزی باشه

zafarian

Registered User
لایک‌ها
112
متاسفانه الان وضعیت اینجوریه!
تنها چیزی که هست طرف ممکنه از ترس ابرو و اعتبارش مبلغو برگردونه.

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232

mojtaba0912

Registered User
لایک‌ها
23
شما می توانید ادعای خسارت کنید و این هزینه ها را بگیرید
داداش دمت گرم، اون دو روز هم کلی گفتم اخه شاید شکایت اولیه یک ساعت طول بکشه ولی خب شاید بعدا بیشتر زمان ببره ،ولی خیلی ممنون در مورد این ادعای خسارت تحقیق میکنم اگه شدنی باشه که خیلی عالی میشه چون واقعا هم میخوام شکایت کنم و هم اینکه مبلغش ارزش این هزینه ها رو نداره اگه بتونم هزینه ها رو بگیرم خیلی خوب میشه

بازم مممنون

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
اگر شما طرف رو محکوم کنید

کل هزینه ها رو میتونین بگیرین

mahdi.b20

Registered User
لایک‌ها
1,406
به مدیر اون سایت تیکت بزن بگو می خوام شکایت کنم

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481

من میخوام از یه سایتی به خاطرا ینکه سی صد هزار تومان پول ما رو خورده شکایت کنم، چون سایت تقریبا معتبری هست و خیلی ها باهاش کار میکنن اسمش رو نمیارم،

فقط یه موضوعی هست اینکه ایا بعد از انجام شکایت علاوه بر اون سی صد هزار تومان جریمه ی دیگه ای هم در نظر گرفته میشه؟ چون من جایی که کار میکنم روزی تقریبا صد هزار تومان در امد دارم من اگه دو روز هم بخوام واسه این کار وقت بذارم دویست هزار تومان از حقوقم کم میشه پول بنزین و بقیه چیز ها هم که بماند و اصلا ارزش شکایت نداره، میخوام بدونم دوستانی که قبلا شکایت کردن و تجربه دارن به من بگن که ایا جریمه این طور هزینه ها رو هم می تونم بعدا پس بگیرم یا خیر ممنون
طرف رو تهدید کنید و بگید اگر تا فلان تاریخ پس ندادی پول رو شکایت میکنم و اگر مدارکتون کامل و محکمه پسنده شک نکنید، حتما طرح شکایت کنید، پیگیری میشه حتی ممکنه حسابهای طرف رو هم بلوکه کنند برای یه سایتی که شاید همه دیده باشن و گذرشون افتاده باشه با شکایت یکی از کاربرا کرده بودن این کار رو !

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481

اینم نمونش عزیز !! تازه این بنده خدا بیگناهه زدن حسابشو بخاطر 22 تومن مسدود کردن ! به همین راحتی !!!
https://forum.persiantools.com/threads/پلیس-فتا-وبمستران.737859/page-4#post-12073026

sferesh

Registered User
لایک‌ها
36
ممکنه برای طرف سنگین تمام بشه اما به جز پول خودتون چیزی عايدتون نميشه

hamedi777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17

من تا حالا با تهدید تونستم پولمو از دو تا سایت کلاهبردار اینترنتی بگیرم که البته اسم نمیارم.پس اصلا دنبال شکایت و این حرفا نباش.فقط از تیکت ها و مکالماتی که رد و بدل میشه عکس و ضبط صدا رو انجام بده بعد بگو میذاری تو اینترنت و ابروی طرف و سایتش رو می بری ظرف ده دقیقه مشکلت حل میشه

بالا