• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی تجربه ای از گلخونه زدن داره ؟

aliqq

Registered User
لایک‌ها
1
کسی از دوستان هست که تجربه ای از گلخونه زدن داشته باشه ؟

بیشتر هدف تولید گلهای زینتی هست!

aliqq

Registered User
لایک‌ها
1
چه کمکی مد نظرت هست ؟

عرض کردم !

کمک تجربه !!!

البته با توجه به هزینه های اولیه ای که میشه میزان درامد و مشکلاتم متفاوته ،اگر تحقیقاتم نتیجش مثبت بشه قصد

زدن گلخونه "تمام مکانیزه" دارم ،ازینا که حتی با یه SMS هم کنترل میشه !

بهترینش ساخت اسپانیاست

تولید گل های زینتی و "صادرات " هدف نهاییه !

اما گقتم اینجام تاپیک بزنم شاید کسی تو کارش باشه و بتونه کمی از تجربیاتشو به اشتراک بذاره !

Dr_King

Registered User
لایک‌ها
13
سلام
ما کلا خانوادگی تو کار گل هستیم ...البته من نه...پدرم ....بازار گل امام رضا هست بیتشر فامیلای ما هستند که محلاتی هستند(سلطان محمدی و محمدی و امینی و توکلی) و کل فامیل تو کار تولید گل شاخه ای هستند...پدر من که 2 سال هست کار گل رو جمع کردم ...اما فامیلامون هستن.....تو ایران که گل دیگه نمی صرفه ...فقط باید صادرات داشه باشی...بیشتریا هم سنتی کاشت گل دارن ....چقدر می خوای هزینه کنی ؟؟ زمین داری ؟؟ اگه نه باید طرف شرق استان تهران بگیری ....

aliqq

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
ما کلا خانوادگی تو کار گل هستیم ...البته من نه...پدرم ....بازار گل امام رضا هست بیتشر فامیلای ما هستند که محلاتی هستند(سلطان محمدی و محمدی و امینی و توکلی) و کل فامیل تو کار تولید گل شاخه ای هستند...پدر من که 2 سال هست کار گل رو جمع کردم ...اما فامیلامون هستن.....تو ایران که گل دیگه نمی صرفه ...فقط باید صادرات داشه باشی...بیشتریا هم سنتی کاشت گل دارن ....چقدر می خوای هزینه کنی ؟؟ زمین داری ؟؟ اگه نه باید طرف شرق استان تهران بگیری ....

مرسی !

آره گفتم که هدف "صادراته"

همونطور که خودتم گفتی "بیشتریا هم سنتی کاشت گل دارن " احتمالا به همین خاطر براشون نمیصرفه توی ایران،

من یه تحقیقاتی داشتم که متوجه شدم اگر بخوای کارت بگیره و خوب بری جلو باید اولش خوب خرج کنی! برای همینم

هدفم گلخونه "تمام مکانیزس " سر وقت آب و کود و هرچیز دیگه ای که لازم باشه رو خودش ردیف میکنه

متراژ حداقل 5000 متر

زمین باید خریداری بشه ،از لحاظ هزینه نمیتونم بگم چقدر میخوام هزینه کنم ،باید ببینم با توجه به این متراژ و

سیستم مکانیزه و زمین و... چقدر هزینه لازم داره !

Dr_King

Registered User
لایک‌ها
13
پس تصمیم شما جدی هست ؟؟

پدر خودم سنتی گل تولید می کرد...اما گول خونه یکی از فامیلامون مدرن هست ....از اون می پرسم دقیق چی به چیه بشما خبر می دم ...شما هیچ آشنایی با گل ندارید ؟؟ به نظر خودت ریسک نیست ؟؟
واسه صادرات هم سوال می کنم ببینم الان اوضاع صادرات چطوره ....
خود شما تهران هستید ؟؟ کجاها مایل هستید گلخانه بزنید ؟؟
با کشی هم مشورت کردید ؟؟

aliqq

Registered User
لایک‌ها
1
پس تصمیم شما جدی هست ؟؟

پدر خودم سنتی گل تولید می کرد...اما گول خونه یکی از فامیلامون مدرن هست ....از اون می پرسم دقیق چی به چیه بشما خبر می دم ...شما هیچ آشنایی با گل ندارید ؟؟ به نظر خودت ریسک نیست ؟؟
واسه صادرات هم سوال می کنم ببینم الان اوضاع صادرات چطوره ....
خود شما تهران هستید ؟؟ کجاها مایل هستید گلخانه بزنید ؟؟
با کشی هم مشورت کردید ؟؟

ممنون از لطفی که میکنی

من هیچ آشنایی با گل ندارم اما یکی از دوستام گلخونه گوجه و خیار زده که با وجود سود دهی میخواد جمع کنه و پرورش گل بزنه ،مسلما تجربیات خوبی داره،که حتی احتمال داره شریک بشیم ،شایدم فقط از تجربیاتش استفاده کنم و مستقل کار کنم،اما مسلما همیشه کنار هم هستیم!

خودمم هفته آینده 1-2 تا از گل خونه های موفق رو انتخاب کردم که برم یه سری بزنمو با صاحباشون یه گپی بزنم !

نه من تهران نیستم ،اما باید شرایطو بسنجم ببینم بیام تهران بزنم یا همین شهرستان خودمون خوبه ،چون به هر حال برای گرفتن مجوز و بقیه مسائل اینجا راحت ترم اما مسلما اگر تهران باشم هزینه حمل و نقل گل به تهران و تلفات چه برای فروش در بازار داخل چه برای صادرات کاهش پیدا میکنه !

اگر همه چیز اوکی باشه و نظرمو جلب کنه یه سرم میرم گلخونه های معروف اصفهان ،که قطب تولید گل توی ایرانن !

گل خونه فامیلتون واسه پرورش گل زینتی مثل "رز"هست دیگه ؟!حالا شما قبول زحمت کردین بپرسین ببینین چقدر مکانیزس ؟یعنی ازیناست که فول هستن یا نه ،بعدشم بپرسین هر متر مربع چند خرج برده و چه سالی مدرن کرده

مرسی

Dr_King

Registered User
لایک‌ها
13
آسلام
آره رز هلندی - لیلیوم - زنبق - گلایل و .... می زنن .....نه فول ماکنیزه نیست ....فردا ایشالله ازش می پرسم

Dr_King

Registered User
لایک‌ها
13
ببخشید که دیر جواب دادم...

آداپتور مودمم سوخته بود

حرفهای پست قبلی تایید می شه.....ما هم طرفای پاکدشت ورامین و آبسرد زمین داشتیم

صحبت کردم....کسی گلخونه مکانیزه نداره......هیچکش هم تو بازار صادرات نداره و همه برای تولید داخل هستند...گفتن گل ایرانی خریدار نداره...
دیگه الان گل دست هلند هست ...هم ارزونتر هست و هم بهتر

بابام گفت سرمایه رو تو این کار نیار ...خودش گذاشته کنار ....بیشتر ضرره تا سود

aliqq

Registered User
لایک‌ها
1
من دوستان زيادي دارم (يعني 2-3 نفر :D) كه تو گلزار پاكدشت گلخونه دارن... در آمدشون بد نيست ولي من اينارو ميدونم از گلخونه و پرورش گلهاي زينتي:

1- زمين و خاك گلخونه خيلي مهمه و بايد براي كاشت مناسب باشه و هرجايي نميتونه باشه... گلزار پاكدشت يكي از بهترين نقاط كاشت گل در خاورميانه مي باشد (همچنين محلات هم يك قطب پرورش گل ايرانه)
2- گلخونه نياز به چاه آب داره... هر چاه آبي مناسب گلكاري نيست... PH آب بايد مناسب گلكاري باشه... براي تست آب نمونه اونو ميفرستن آلمان يا هلند كه تست بشه... البته فكر ميكنم الان تو ايران هم بشه اينكارو كرد
3- گلخونه يه كاريه كه بايد زندگيتو بزاري روش... بايد بالا سرش وايستي... بايد رابطه خوب داشته باشي و بتوني گل توليد شده رو بفروشي
4- سيستم گرمايش گلخونه حتما بايد گازي باشه... يعني بايد گلخونتون گاز داشته باشه... و معمولا هم گلخونه ها در مناطق دور افتاده هستند و گاز ندارند كه بايد فكر اينجاشو بكني
5- سيستم هاي مكانيزه خيلي خوبه ولي هزينه ها رو وحشتناك ميبره بالا... ولي اگه بتوني اينكارو بكني خيلي خوبه و سرمايه گذاري خوبيه
:f34r:

ممنون دوست عزیز ،اما یه نکته در مورد گلخونه تمام مکانیزه (فول ها !! ) هست اونم اینه که دیگه میتونی نگران خاک
نباشی !!؟!

اون پوشالای رو نارگیلو دیدی ؟!! که مثل پوشال کولره ! و باید بکنیش تا به نارگیله برسی ! یه نوع خاک مصنوعی هست مثل خرد شده ی همین پوشالای نارگیله ! الان برای گلخونه های به قول خودمون فوق پیشرفته استفاده میشه ! یه نمونشو توی اصفهان دیدم !:f34r:

پس نگرانیه خاک ،پَر !!:)

اما واسه بقیه مسائل آره تا حدودی راست میگی ،بازم دارم تحقیق میکنم !

ممنون بابت اطلاعات خوبت !:)

ببخشید که دیر جواب دادم...

آداپتور مودمم سوخته بود

حرفهای پست قبلی تایید می شه.....ما هم طرفای پاکدشت ورامین و آبسرد زمین داشتیم

صحبت کردم....کسی گلخونه مکانیزه نداره......هیچکش هم تو بازار صادرات نداره و همه برای تولید داخل هستند...گفتن گل ایرانی خریدار نداره...
دیگه الان گل دست هلند هست ...هم ارزونتر هست و هم بهتر

بابام گفت سرمایه رو تو این کار نیار ...خودش گذاشته کنار ....بیشتر ضرره تا سود

ممنون بابت وقتی که گذاشتی !

راستش بعضیا بهم میگن نرو تو کارش ضرره ،بعضیا میگن اولش سرمایه درست حسابی بذاری میتونی موفق بشی ...به هر حال فعلا که تو فاز تحقیقم :f34r:

بازم مرسی !

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
من هم صیفی کار کردم هم دوستان خبره دارم توی پرورش گل
اما همینطور که ایندوستمون گفتن توی ایران نمیصرفه
//
اون پوشالا اسمش کوکوپیته و احتمالا منظور شما کشت هیدروپونیک هست
پست 11 هم بکل تایید میشه + اینکه
من توصیه میکنم اگر تجربه کار کشاورزی نداری به هیچ وجه طرفش نرو
//
یه چیز دیگه توی همون منطقه گلزار کسی میشناسم که وسط ملکش هتل زده
یعنی یه جایی ساخته از هلند مشاور میاره اونجا گلهاشم کامل صادر میشه
( البته من شنیدم و فقط سازه و بنا رو از بیرون دیدم )
//

aliqq

Registered User
لایک‌ها
1
من هم صیفی کار کردم هم دوستان خبره دارم توی پرورش گل
اما همینطور که ایندوستمون گفتن توی ایران نمیصرفه
//
اون پوشالا اسمش کوکوپیته و احتمالا منظور شما کشت هیدروپونیک هست
پست 11 هم بکل تایید میشه + اینکه
من توصیه میکنم اگر تجربه کار کشاورزی نداری به هیچ وجه طرفش نرو
//
یه چیز دیگه توی همون منطقه گلزار کسی میشناسم که وسط ملکش هتل زده
یعنی یه جایی ساخته از هلند مشاور میاره اونجا گلهاشم کامل صادر میشه
( البته من شنیدم و فقط سازه و بنا رو از بیرون دیدم )
//

مرسی دوست عزیز

آره پرسیدم ،همون هیدذو پونیکه که شما میگین !

والا من که تجربشو ندارم اما یکی از دوستام که آدم مطمئنی هم هست الان خودش گل خونه صیفی داره میخواد بره تو کار هیدروپونیک برای گل رز،اگر قرار باشه این کارو کنم با همون دوستم شریک میشم چون خودشم بهم پیشنهاد داد از طرفی چندین ساله که میشناسمش برای شراکت گزینه مناسبیه !

یه سوال ؟!!؟

شما صیفی چی میکاشتی ؟!

من یه تحقیقکی ! داشتم میگن گوجه و خیار از آذر تا اوایل تیر یعنی نزدیکه 6 ماه رو هوا میزننش ! طرف گفت 4 ماه همحول داشته درامدش برای کل سال راضیش کرده چون زمستون که خودت میدونی قیمت گوجه و خیار سر به فلک میکشه !

حالا شما چی میکاشتی؟ سودش چطور بود ؟

مرسی!

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
والا برای من سود دهی نداشت
چون من تقریبا ازمایشی کار کردم و ضمن اینکه در شراکت و با صاحب زمین هم به مشکل خوردم
احتمالا از اول پاییز من هم گل بکارم سمت همین گلزار که دوستان فرمودند
من خیار کاشتم و غیر از اون هم اشنایی دارم با گل و باقی صیفی جات چون خیلی از دوستانم توی این زمینه فعال هستن
نکته دوم هم این بود که خیار از لحاظ میانگین قیمتی افت شدیدی داشت که میگفتن بدلیل گمرکی هست که روی صادراتش گذاشته شده
( یعنی در حقیقت این نکته اصلی بود )

کلا برای شروع بهتون پیشنهاد میکنم نه شراکت کنید و نه سرمایه گذاری
بهترین راه اینه که یک کشت بصورت آزمایشی پیش این دوستتون کار کنید و اگر خوشتون اومد و دیدید با روحیتون سازگار هست ادامه بدید
( به یه بنده خدایی این توصیرو کردم گوش نکرد خیر سرش دکترا داشت و استاد دانشگاه هم بود اومد بالای بیست میلیون هزینه کرد وسط راه برید )
کلا این کار چنتا ایتم داره که حتما باید رعایت بشه از دور بظاهر سادست ولی در عمل خیلی خسته کنندست
1. بازگشت مالی تقریبا بلند مدت هست و کلا یک ریسکه
2.تمام وقت باید بالای سر کار باشی و یک روز غفلت کل زحمتت به باد میره
3.یه جاهایی خودت باید دست به کار بشی
4.کشاورزی کلا یه پروژه چند سالست نه یک کشت یا یک فصل یا سال
و ...

babak2127

Registered User
لایک‌ها
83
دوباره سلام :)
سوالم رو دوباره اینجا هم مطرح میکنم امیدوارم بتونم به نتیجه برسم.
میخواستم بدونم برای زدن گلخونه در شرایط حاضر چقدر باید سرمایه برای احداث اون در نظر گرفت (بدون پول زمین)؟
ما توی یک شهرک گلخونه ای یه زمین داریم به مساحت 5100 متر که آماده سازی شده برای زدن گلخونه. مجورز احداث سالن تا 3800 متر داره. از نظر کیفیت آب و خاک هیچ محدودیتی نداره برای کشت .آب و گاز و برق و تلفن هم داره.
میخوام بدونم برای احداث گلخونه توی این زمین چقدر باید سرمایه گذاری کنیم و چقدر میتونیم وام بگیریم؟ چی بکاریم بهتره و به صرفه تره؟ من و بابام هر دو مهندس کشاورزی هستیم. البته من خودم رشته ام آبیاریه و کار کشاورزی تا الان نکردم . 7 سال هست تو شرکت مشاور طراحی سیستم های آبیاری کار میکنم و از گلخونه سر رشته خاصی ندارم اما میخوام اگر بشه این گلخونه رو راه بندازم.
اگر امکان داره دوستانی که تو این زمینه اطلاعاتی دارن راهنمایی کنن و اگر جایی رو میشناسن در این زمینه که بتونیم ازشون مشاوره بگیریم برای این کار معرفی کنن ممنون میشم.

Last edited:

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
دوباره سلام :)
سوالم رو دوباره اینجا هم مطرح میکنم امیدوارم بتونم به نتیجه برسم.
میخواستم بدونم برای زدن گلخونه در شرایط حاضر چقدر باید سرمایه برای احداث اون در نظر گرفت (بدون پول زمین)؟
ما توی یک شهرک گلخونه ای یه زمین داریم به مساحت 5100 متر که آماده سازی شده برای زدن گلخونه. مجورز احداث سالن تا 3800 متر داره. از نظر کیفیت آب و خاک هیچ محدودیتی نداره برای کشت .آب و گاز و برق و تلفن هم داره.
میخوام بدونم برای احداث گلخونه توی این زمین چقدر باید سرمایه گذاری کنیم و چقدر میتونیم وام بگیریم؟ چی بکاریم بهتره و به صرفه تره؟ من و بابام هر دو مهندس کشاورزی هستیم. البته من خودم رشته ام آبیاریه و کار کشاورزی تا الان نکردم . 7 سال هست تو شرکت مشاور طراحی سیستم های آبیاری کار میکنم و از گلخونه سر رشته خاصی ندارم اما میخوام اگر بشه این گلخونه رو راه بندازم.
اگر امکان داره دوستانی که تو این زمینه اطلاعاتی دارن راهنمایی کنن و اگر جایی رو میشناسن در این زمینه که بتونیم ازشون مشاوره بگیریم برای این کار معرفی کنن ممنون میشم.
ببین این سوالت مثل این میمونه که بگی برای خرید یک کامپیوتر رومیزی چقدر هزینه لازمه
اما بازه قیمتیش از 12 تا 18 هزار تومن هست متری که خوب با 15 تومن میشه یه چیز سلامت ساخت
متراژ هم خوبه میتونید احداث کنید
باری خرید و فروش بار هم عموما همون شهرک ها میخرن اما اگر نه میتونید ببرید میدون میوه و تره بار و به قیمت روز بفروشید
از این بابت مشکلی ندارید
در مورد وام هم بصورت پلکانی هست به این صورت که شما بیست درصد آورده میاری سوای از اینکه صاحب زمین هستی
بعد وام بصورت مرحله ای بشما داده میشه پس از براورد هزینه و تایید طرح توجیهی شما
به این صورت که مثلا اگر 100 تومن هزینه شما باشه بیست تومن میدن تا پایه ها رو احداث کنی و بعداز احداث 20 تومن میدن برای مرحله بعدی و...
در مورد اینکه چی بکاری و کی بکاری هم وضعیت بازار تعیین کننده هست
با این حال اگر خواستی بطور تجربی میتونم مطالبی در اختیارت بگذارم و اگر هنوز باشه یک مطلبی من قبلا توی یکی از سایت ها نوشتم اگر بود اون براتون میذارم بطور تصویری و مرحله به مرحله روند کار نشون دادم
و در مورد مشاوره ، کجا هستی ؟

babak2127

Registered User
لایک‌ها
83
ببین این سوالت مثل این میمونه که بگی برای خرید یک کامپیوتر رومیزی چقدر هزینه لازمه
اما بازه قیمتیش از 12 تا 18 هزار تومن هست متری که خوب با 15 تومن میشه یه چیز سلامت ساخت
متراژ هم خوبه میتونید احداث کنید
باری خرید و فروش بار هم عموما همون شهرک ها میخرن اما اگر نه میتونید ببرید میدون میوه و تره بار و به قیمت روز بفروشید
از این بابت مشکلی ندارید
در مورد وام هم بصورت پلکانی هست به این صورت که شما بیست درصد آورده میاری سوای از اینکه صاحب زمین هستی
بعد وام بصورت مرحله ای بشما داده میشه پس از براورد هزینه و تایید طرح توجیهی شما
به این صورت که مثلا اگر 100 تومن هزینه شما باشه بیست تومن میدن تا پایه ها رو احداث کنی و بعداز احداث 20 تومن میدن برای مرحله بعدی و...
در مورد اینکه چی بکاری و کی بکاری هم وضعیت بازار تعیین کننده هست
با این حال اگر خواستی بطور تجربی میتونم مطالبی در اختیارت بگذارم و اگر هنوز باشه یک مطلبی من قبلا توی یکی از سایت ها نوشتم اگر بود اون براتون میذارم بطور تصویری و مرحله به مرحله روند کار نشون دادم
و در مورد مشاوره ، کجا هستی ؟

ممنون از راهنماییتون. فقط چند سوال دیگه هم دارم
1-این قیمتی که گفتین برای کل گلخونه ، تاسیسات و سیستم آبیاری و ... هست یا فقط خود سازه گلخونه؟
2- چه نوع گلخونه ای؟ منظورم اینه با همون 18 تومن میشه یه گلخونه خوب مکانیزه ساخت از اینایی که میگن ساخت اسپانیاست یا نه؟
3-منظورتون از 20 درصد آورده اینه که اگر هزینه کلش 100 تومن باشه من باید 20 تومن بذارم بقیه اش رو وام میدن؟
4-این وام سقف هم داره یعنی تا چقدر میدن؟ اگر مثلا هزینه 300 تومن شد ما 60 تومن گذاشتیم وام 240 تومنی میدن مثلا؟
5-در مورد بهره وام و نحوه باز پرداختش چیزی میدونین؟
در مورد تجربیاتی که فرمودین خیلی ممنون میشم و مشتاقم اگر اونها رو اینجا در اختیارم قرار بدین تا استفاده کنم.
من خودم کرج هستم اما زمینی که میگم طرفای ساوه است.

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
به نظر دوستان تو اصفهان گلخونه صرفه اقتصادی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟با توجه به کم آبی و تابستانهای داغ...................اگر نظرتون مثبته نوع گلخانه را عنوان کنید مثلا بادنجون و خیار و گوجه..................یا گلهای شاخه بریدنی....................یا توت فرنگی یا گلهای باغچه و گلهای آپارتمانی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mojtabamir

Registered User
لایک‌ها
30
فکر میکنم خیار و گرجه با توجه به قیمت ها... بخصوص اگر زمین و آب در اختیارتون باشه (منظورم اینه که خیلی استرس پول اجاره و ... نباشه) ارزش افزوده داره

من فقط در زمینه سیستم های کنترل دما و رطوبت خاک و...منظورم سیستم های مونیتورینگش و کنترلیش کار کردم

بالا