aliqq
Registered User
کسی از دوستان هست که تجربه ای از گلخونه زدن داشته باشه ؟
بیشتر هدف تولید گلهای زینتی هست!
بیشتر هدف تولید گلهای زینتی هست!
چه کمکی مد نظرت هست ؟
سلام
ما کلا خانوادگی تو کار گل هستیم ...البته من نه...پدرم ....بازار گل امام رضا هست بیتشر فامیلای ما هستند که محلاتی هستند(سلطان محمدی و محمدی و امینی و توکلی) و کل فامیل تو کار تولید گل شاخه ای هستند...پدر من که 2 سال هست کار گل رو جمع کردم ...اما فامیلامون هستن.....تو ایران که گل دیگه نمی صرفه ...فقط باید صادرات داشه باشی...بیشتریا هم سنتی کاشت گل دارن ....چقدر می خوای هزینه کنی ؟؟ زمین داری ؟؟ اگه نه باید طرف شرق استان تهران بگیری ....
پس تصمیم شما جدی هست ؟؟
پدر خودم سنتی گل تولید می کرد...اما گول خونه یکی از فامیلامون مدرن هست ....از اون می پرسم دقیق چی به چیه بشما خبر می دم ...شما هیچ آشنایی با گل ندارید ؟؟ به نظر خودت ریسک نیست ؟؟
واسه صادرات هم سوال می کنم ببینم الان اوضاع صادرات چطوره ....
خود شما تهران هستید ؟؟ کجاها مایل هستید گلخانه بزنید ؟؟
با کشی هم مشورت کردید ؟؟
آسلام
آره رز هلندی - لیلیوم - زنبق - گلایل و .... می زنن .....نه فول ماکنیزه نیست ....فردا ایشالله ازش می پرسم
من دوستان زيادي دارم (يعني 2-3 نفر ) كه تو گلزار پاكدشت گلخونه دارن... در آمدشون بد نيست ولي من اينارو ميدونم از گلخونه و پرورش گلهاي زينتي:
1- زمين و خاك گلخونه خيلي مهمه و بايد براي كاشت مناسب باشه و هرجايي نميتونه باشه... گلزار پاكدشت يكي از بهترين نقاط كاشت گل در خاورميانه مي باشد (همچنين محلات هم يك قطب پرورش گل ايرانه)
2- گلخونه نياز به چاه آب داره... هر چاه آبي مناسب گلكاري نيست... PH آب بايد مناسب گلكاري باشه... براي تست آب نمونه اونو ميفرستن آلمان يا هلند كه تست بشه... البته فكر ميكنم الان تو ايران هم بشه اينكارو كرد
3- گلخونه يه كاريه كه بايد زندگيتو بزاري روش... بايد بالا سرش وايستي... بايد رابطه خوب داشته باشي و بتوني گل توليد شده رو بفروشي
4- سيستم گرمايش گلخونه حتما بايد گازي باشه... يعني بايد گلخونتون گاز داشته باشه... و معمولا هم گلخونه ها در مناطق دور افتاده هستند و گاز ندارند كه بايد فكر اينجاشو بكني
5- سيستم هاي مكانيزه خيلي خوبه ولي هزينه ها رو وحشتناك ميبره بالا... ولي اگه بتوني اينكارو بكني خيلي خوبه و سرمايه گذاري خوبيه
:f34r:
ببخشید که دیر جواب دادم...
آداپتور مودمم سوخته بود
حرفهای پست قبلی تایید می شه.....ما هم طرفای پاکدشت ورامین و آبسرد زمین داشتیم
صحبت کردم....کسی گلخونه مکانیزه نداره......هیچکش هم تو بازار صادرات نداره و همه برای تولید داخل هستند...گفتن گل ایرانی خریدار نداره...
دیگه الان گل دست هلند هست ...هم ارزونتر هست و هم بهتر
بابام گفت سرمایه رو تو این کار نیار ...خودش گذاشته کنار ....بیشتر ضرره تا سود
من هم صیفی کار کردم هم دوستان خبره دارم توی پرورش گل
اما همینطور که ایندوستمون گفتن توی ایران نمیصرفه
//
اون پوشالا اسمش کوکوپیته و احتمالا منظور شما کشت هیدروپونیک هست
پست 11 هم بکل تایید میشه + اینکه
من توصیه میکنم اگر تجربه کار کشاورزی نداری به هیچ وجه طرفش نرو
//
یه چیز دیگه توی همون منطقه گلزار کسی میشناسم که وسط ملکش هتل زده
یعنی یه جایی ساخته از هلند مشاور میاره اونجا گلهاشم کامل صادر میشه
( البته من شنیدم و فقط سازه و بنا رو از بیرون دیدم )
//
ببین این سوالت مثل این میمونه که بگی برای خرید یک کامپیوتر رومیزی چقدر هزینه لازمهدوباره سلام
سوالم رو دوباره اینجا هم مطرح میکنم امیدوارم بتونم به نتیجه برسم.
میخواستم بدونم برای زدن گلخونه در شرایط حاضر چقدر باید سرمایه برای احداث اون در نظر گرفت (بدون پول زمین)؟
ما توی یک شهرک گلخونه ای یه زمین داریم به مساحت 5100 متر که آماده سازی شده برای زدن گلخونه. مجورز احداث سالن تا 3800 متر داره. از نظر کیفیت آب و خاک هیچ محدودیتی نداره برای کشت .آب و گاز و برق و تلفن هم داره.
میخوام بدونم برای احداث گلخونه توی این زمین چقدر باید سرمایه گذاری کنیم و چقدر میتونیم وام بگیریم؟ چی بکاریم بهتره و به صرفه تره؟ من و بابام هر دو مهندس کشاورزی هستیم. البته من خودم رشته ام آبیاریه و کار کشاورزی تا الان نکردم . 7 سال هست تو شرکت مشاور طراحی سیستم های آبیاری کار میکنم و از گلخونه سر رشته خاصی ندارم اما میخوام اگر بشه این گلخونه رو راه بندازم.
اگر امکان داره دوستانی که تو این زمینه اطلاعاتی دارن راهنمایی کنن و اگر جایی رو میشناسن در این زمینه که بتونیم ازشون مشاوره بگیریم برای این کار معرفی کنن ممنون میشم.
ببین این سوالت مثل این میمونه که بگی برای خرید یک کامپیوتر رومیزی چقدر هزینه لازمه
اما بازه قیمتیش از 12 تا 18 هزار تومن هست متری که خوب با 15 تومن میشه یه چیز سلامت ساخت
متراژ هم خوبه میتونید احداث کنید
باری خرید و فروش بار هم عموما همون شهرک ها میخرن اما اگر نه میتونید ببرید میدون میوه و تره بار و به قیمت روز بفروشید
از این بابت مشکلی ندارید
در مورد وام هم بصورت پلکانی هست به این صورت که شما بیست درصد آورده میاری سوای از اینکه صاحب زمین هستی
بعد وام بصورت مرحله ای بشما داده میشه پس از براورد هزینه و تایید طرح توجیهی شما
به این صورت که مثلا اگر 100 تومن هزینه شما باشه بیست تومن میدن تا پایه ها رو احداث کنی و بعداز احداث 20 تومن میدن برای مرحله بعدی و...
در مورد اینکه چی بکاری و کی بکاری هم وضعیت بازار تعیین کننده هست
با این حال اگر خواستی بطور تجربی میتونم مطالبی در اختیارت بگذارم و اگر هنوز باشه یک مطلبی من قبلا توی یکی از سایت ها نوشتم اگر بود اون براتون میذارم بطور تصویری و مرحله به مرحله روند کار نشون دادم
و در مورد مشاوره ، کجا هستی ؟