• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی تجربه تشکیل تیم استارتاپ و ایده داشته تا حالا ؟

neeed

Registered User
لایک‌ها
125
سلام دوستان
توی اینترنت ایران جدیدا مد شده که یک عده تیمی تشکیل میدن و برخی پروژه های موفق را تو ایران تشکیل میدن
مثلا سایت کلیک یاب یک تیم داره واسه تبلیغات اینترنتی با درآمد میلیونی
سایت چطور و یکتا نت هم که مال یک تیم هست به نام توژال و تیم بزرگی هم هستن و سایت های موفقی هم هستن
تیم صبا ویژن و ...
من میخواستم بپرسم این تیم ها چطور تشکیل میشن
مثلا من یه ایده داره اما شهرستان هستم
چطور باید همکار و هم تیم پیدا کنم ؟
کسی تجربه داشته تا حالا تو این زمینه
اطلاعاتی چیزی اگر دارید لطفا مطرح کنید میخوام بذونم واقعا چه جوری قضیه این تیم ها و پروژه ها و ....
ممنون

Navid2zp

Registered User
لایک‌ها
213
توی استارت آپ ویکند ها شرکت کنید
کلی آدم هست که دور هم جمع میشن برای تشکیل تیم

betocheee

Registered User
لایک‌ها
53
سلام
کدوم شهرستانی دوست عزیز
اکثرا تیمها توی تهران کرج و بعضی ها هم اصفهان هستن توی شهرهای کوچیک این مشکلات هست و خیلی کم میتونی یه تیم خوب جمع و جور کنی

neeed

Registered User
لایک‌ها
125
دوستان تجربه دارن بگن

neeed

Registered User
لایک‌ها
125
نظر دوستان چیست ؟

Broken Heart

Registered User
لایک‌ها
122
سلام دوست عزیز
هر شهری یک همفکر داره
از طریق سایت زیر همفکر شهرتون رو پیدا کنید:
http://hamfekr.net/
بعد میتونید توی رویدادهای هفتگی همفکر شرکت کنید و شبکه سازی و تیم سازی و انتقال تجربه انجام میشه.
استارتاپ ویکند هم اگر شرکت کنید عالیه

harajiha.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
47
معمولا تیم ها گروهی از استارتاپ ها و شتاب دهنده ها هستن.
شما ایده یا طرح را با شتاب دهنده مطرح میکنید، و اونها هم در ابتدا محیط کار و اینترنت و یا نیرو در اختیارتون میزارن.
حدود 20 درصد از ایده شما را شریک میشن، بستگی به خودتون داره.
تمایل داشتید پیام خصوصی بدید تا یکی از شتاب دهنده ها خدمتتون معرفی بشه.

سلام دوستان
توی اینترنت ایران جدیدا مد شده که یک عده تیمی تشکیل میدن و برخی پروژه های موفق را تو ایران تشکیل میدن
مثلا سایت کلیک یاب یک تیم داره واسه تبلیغات اینترنتی با درآمد میلیونی
سایت چطور و یکتا نت هم که مال یک تیم هست به نام توژال و تیم بزرگی هم هستن و سایت های موفقی هم هستن
تیم صبا ویژن و ...
من میخواستم بپرسم این تیم ها چطور تشکیل میشن
مثلا من یه ایده داره اما شهرستان هستم
چطور باید همکار و هم تیم پیدا کنم ؟
کسی تجربه داشته تا حالا تو این زمینه
اطلاعاتی چیزی اگر دارید لطفا مطرح کنید میخوام بذونم واقعا چه جوری قضیه این تیم ها و پروژه ها و ....
ممنون

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
همه کارهای بزرگ تنها با وجود یک تیم به موفقیت رسیدند اما باید یک نکته خیلی مهم رو مد نظر داشت معمولا سرمایه گذاران و افرادی که تخصص خاصی دارند دوست دارند جذب کارهای جواب داده بشن یعنی اینجور نیست که شما بیای بگی این ایده من هست و این مقدار سودشه و همه بیفتن دنبال شما چرا که مطرح کردن ایده در حالت ایدآل صورت می گیره و همه چیز خوب و در حد عالی هست اما پیاده کردنش خیلی خیلی مهمتره شما فکر می کنید در زمانی که دی جی کالا نبود چند نفر ایدشو داشتن و اصلا چند نفر همچین کاری رو استارت زدن بی شک هزاران نفر در نتیجه کسی که سرمایه دستشه دوست داره وارد کاری بشه که حداقل بخشی از مسیر رو رفته و نشون داده که یک شکست یا یک ایده خام نیست تعریف ما هم از تیم گاها اشتباه هست تیم این مدل نیست که شما 4 تا دوسترو صدا بزنی بگی از امروز تیم هستیم باید تخصص ها و داشته ها مکمل هم باشند مثلا اگر می خواهیدتیم برنامه نویسی راه اندازی کنید اگر همه شما برنامه نویس باشید این تیم محکوم به شکسته اما اگر 2 نفر برنامه نویس باشه یک نفر گرافیک دو نفر بازاریاب حتما موفقیت ها بیشتر خواهد بود اما اکثر ما ابتدا یک خدمت و یا محصول رو تولید می کنیم و بعد به فکر نیاز سنجی و بازاریابی اون می افتیم

بالا