• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی توی یونیک فاینانس سرمایه گذاری کرده ؟

I_Love_NY

Registered User
لایک‌ها
464
سلام دوستان یکی از دوستای قدیمی رو دیروز اتفاقی دیدم و که بهم پیشنهاد داد توی یونیک فاینانس سرمایه گذاری کنم من هم چون تازه ماشین خریدم دست و بالم خالی شده و بهش گفتم فعلا قصد ندارم

ولی باز گفت بیا دررموردش بهت بگم و یکم پیله کرد
اینجوری که میگفت یه سایت هست که حداقل 1000 دلار باید بزاری و ماهی 4 یا 5 درصد بهت سود میده یعنی 25 میلیون بزاری ماهی یک میلیون و دویست هزار تومان سود میده بهت و تا دو سال نمیتونی اصل پولتو برداری این سایت یا شرکت به گفته خودشون توی سوییس هست و با پول سرمایه گذارها توی بازار سهام آمریکا معامله میکنه به وسیله ربات و بهتون سود میده و یه چیزی هم واسه خودش میمونه دیدم کسایی که دو سال و نیم هستن و دارن سود میگیرن خود دوستم یکساله که اومده خودم اینجور فکر میکنم که پول شما رو میگیره و خورد خورد بهتون پس میده به اسم سود تا دو سال هم نمیتونی اصل پولت برداری
البته من قصد ندارم سرمایه گذاری کنم فعلا ولی میخام بدونم کسی توش هست و نظرتون چیه ؟ و اینکه دوستم اصرار داشت سرمایه گذاری کنم و انگار قراره به اون پورسانت بدن وقتی که من پول بزارم

herkool2000

Registered User
لایک‌ها
393
سلام دوستان یکی از دوستای قدیمی رو دیروز اتفاقی دیدم و که بهم پیشنهاد داد توی یونیک فاینانس سرمایه گذاری کنم من هم چون تازه ماشین خریدم دست و بالم خالی شده و بهش گفتم فعلا قصد ندارم

اینجوری که میگفت یه سایت هست که حداقل 1000 دلار باید بزاری و ماهی 4 یا 5 درصد بهت سود میده یعنی 25 میلیون بزاری ماهی یک میلیون و دویست هزار تومان سود میده بهت و تا دو سال نمیتونی اصل پولتو برداری این سایت یا شرکت به گفته خودشون توی سوییس هست و با پول سرمایه گذارها توی بازار سهام آمریکا معامله میکنه به وسیله ربات و بهتون سود میده و یه چیزی هم واسه خودش میمونه دیدم کسایی که دو سال و نیم هستن و دارن سود میگیرن خود دوستم یکساله که اومده خودم اینجور فکر میکنم که پول شما رو میگیره و خورد خورد بهتون پس میده به اسم سود تا دو سال هم نمیتونی اصل پولت برداری
البته من قصد ندارم سرمایه گذاری کنم فعلا ولی میخام بدونم کسی توش هست و نظرتون چیه ؟ و اینکه دوستم اصرار داشت سرمایه گذاری کنم و انگار قراره به اون پورسانت بدن وقتی که من پول بزارم
فکر کردن نداره.این مدل سایت ها کلاهبرداریه
دوست گرامی هم به فکر جیب خودش هست و نه شما.

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
این سایت ها کلاهبردارند. سمتش نرید.
فکر کردن نداره.این مدل سایت ها کلاهبرداریه
دوست گرامی هم به فکر جیب خودش هست و نه شما.
سلام
لطف میکنید با دلیل توضیح بدید ( کجای کارشون مسئله داره ) چون به بنده هم بارها پیشنهاد شده منتهی فرصت کافی برای بررسی نداشتم

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
سلام
لطف میکنید با دلیل توضیح بدید ( کجای کارشون مسئله داره ) چون به بنده هم بارها پیشنهاد شده منتهی فرصت کافی برای بررسی نداشتم
یک چیز واضحیه!
این ها هایپ محسوب میشن - معمولا هم تا یک مدتی سود میدن و بعد که پولا جمع شد، همه رو بالا میکشن

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
سلام

تو کشور های خارجی جایی دیدن 5 درصد سود تضمین شده ماهانه بدن ؟ حتی سالانه فکر نکنم 20 درصد هم بدن.

amir7ehsan

Registered User
لایک‌ها
64

عزیز ترکیه همین چندوقت پیش کلی از لیدرای این شرکت رو دستگیر کرد، همون ترفند پانزی هست که بالا بچه ها لینکش رو فرستادن، سمتش نرو که پولت به گا میره

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
این سایت ها رو بهش میگن هایپ...یادش بخیر..این کارارو من سال 2005 ، 2006 انجام میدادم..اون زمان که ارز ایگلد بود (E-Gold ) که بعد از یه مدت حساب همه ایرانی هارو بلوکه کرد به خاطر تحریم و سال بعدش هم امریکا به خاطر پولشویی به کل بستش.
در کل این سایت ها روزی اسکم میشن...یعنی ممکنه 1 ساعت دیگه اسکم بشه..ممکنه 2 سال دیگه ولی قطعا روزی اسکم میشه. ( به نقل از جواد خیابانی )

بالا