• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی در مورد گوگل ادسنس چیزی میدونه ؟

sajad419

Registered User
لایک‌ها
74
سلام دوستان عزیز کسی در مورد گوگل ادسنس وروش درآمدزاییش چیزی میدونه لطفا اینجا اعلام کنه

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
تا جایی که من بلدم سیستم درامد زایی گوگل است که چند راه درامد دارد که یکیش گذاشتن تبلیغهای ان در وبلاگ یا سایتتون است حتی برخی تبلیغاتش ارزش 10 دلار یا بیشتر هم دارد برای شما. البته ایران رو قبول نداره و تحریم کرده.طریقه پرداخت پول شما بیشتر به صورت چک هست که از طریق پست میفرسته دم در خونتون که نباید ادرس ایران باشه و باید یک اشنایی تو خارج داشته باشید که بفرسته به ادرس اون و شما از اون بگیرید و برخی وقتا هم پول رو به صورت حساب به حساب واریز میکنه .سیستم معتبر با درامد زایی خوبی هست ولی ایران رو تحریم کرده و تقریبا برا ما ایرانیها ارزش کار کردن نداره به نظر من بازم دوستانی که ممکنه خودشون کار کنند میتونید ازشون سوال کنید یه سرچ تو گوگل بزنید تا اطلاعات بیشتری کسب کنید

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
ت

Last edited:

sajad419

Registered User
لایک‌ها
74
تا جایی که من بلدم سیستم درامد زایی گوگل است که چند راه درامد دارد که یکیش گذاشتن تبلیغهای ان در وبلاگ یا سایتتون است حتی برخی تبلیغاتش ارزش 10 دلار یا بیشتر هم دارد برای شما. البته ایران رو قبول نداره و تحریم کرده.طریقه پرداخت پول شما بیشتر به صورت چک هست که از طریق پست میفرسته دم در خونتون که نباید ادرس ایران باشه و باید یک اشنایی تو خارج داشته باشید که بفرسته به ادرس اون و شما از اون بگیرید و برخی وقتا هم پول رو به صورت حساب به حساب واریز میکنه .سیستم معتبر با درامد زایی خوبی هست ولی ایران رو تحریم کرده و تقریبا برا ما ایرانیها ارزش کار کردن نداره به نظر من بازم دوستانی که ممکنه خودشون کار کنند میتونید ازشون سوال کنید یه سرچ تو گوگل بزنید تا اطلاعات بیشتری کسب کنید

بسیارعالی_از دوستان اگه کسی دقیق اطلاعات داره توضیح بده_واینکه برای داشتن آدرس پستی وشماره تلفن راه های وجود داره_اگه کسی اطلاعات دقیق تری داره لطفا توضیح بده

dawodr

Registered User
لایک‌ها
289
بعضی از این سایت ها هستن از این طریق درامد ملیون دلاری دارن بعضی سایت ها هم که هرجی دست پا میزنن نمی تونن کسب درامد کنن درامد از این سایت سخته و برای ما ایران خیلی سخته چون تو تحریم امریکاییم و نمی تونم به راحتی کسب درامد کنیم

نیاز به آشنا در خارج کشور دارید که گوگل چک هاتون رو به اونجا بفرسته + یک کد تایید برای فعالسازی اکانتتون
نیاز به خط خارجی دارید که گوگل یه اس ام اس ارسال کنه براتون که اکانتتون تایید بشه
نیاز به باز کردن یک حساب بانکی خارجی دارید
نیاز به یک سایت خارجی زبان که مطالبش نباید کپی باشه اگه کپی باشه یا مورد دار باشه تایید نمی کنن
نیاز به یک وی پی اس همون کشوری که ادرشو تو گوگل ادسنس دادید دارید ایپی ایرانی قبول نمیکنه
کلیک هاش 10 سنتی شروع میشه بعضی هاش هم فک تا 20 دلار هم برسه درامدتون بستگی به موضوع سایتتون داره بیشترین درامدو به ترتیب خونه-وام-بیمه-مد و فشن و......
اگه گوگل بهمه ایرانی هستی اکانتت رو با درامدی که داشتی میبنده دیگه قابل بازگردانی نیس
درسته سخت هست برای ما ایرانیا اما کسایی هم هستن تو ایران درامد بالای دارن

دو یا سه روش برای درامد زایی وجود داره یکی هم به خاطر کلیک هست یکی هم برای بازدید از سایتتون هست که به ازی 1000 بازدید فک کنم 8 دلار میده برای نمایش تبلیغاتش

agahico.com

Registered User
لایک‌ها
54
آقا من سایت فیلم خارجی دارم با بازدید روزانه بالای 4000 چه روشی پیشنهاد میکنید برای کسب درامد آیا با این روش میشه ؟

اگر کسی رو برای نقد کردن چک دارید خارج از ایران بله میشه

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
چقدر درآمدش بالاست.به ازای هر هزار بازدید ۸ دلار...عالیه.

مدیر وب سایت easytrading.ir

Web_Site

Registered User
لایک‌ها
261
چقدر درآمدش بالاست.به ازای هر هزار بازدید ۸ دلار...عالیه.

مدیر وب سایت easytrading.ir

دردسرش هم به همون اندازه بالاست و ممکنه بعد از اینکه درآمد بالایی کسب کردین گوگل بلاک کنه پولتون رو ..

بالا