• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی دوره TTC گذرونده؟ راهنمایی میخوام

chaand

Registered User
لایک‌ها
31
سلام دوستان
من میخوام دوره های تربیت مدرس TTC برم نمیدونم کجا تو تهران بهتره؟ و اینکه امتحان تعیین سطحش خیلی سخته؟ یا نه! میگن امتحانش در حد تافل و آیلتس هست!!!
برای شرکت در این دوره کجا رو پیشنهاد میدید؟

chaand

Registered User
لایک‌ها
31
سلام دوستان
من این چند روزه جاهایی که پیگیری کردم برای تدریس زبان انگلیسی هیچ کدوم مدرک T.T.C براشون مهم نبود فقط مدرک دانشگاهی مرتبط با زبان میخواستند و سابقه تدریس پس گذروندن این دوره زیاد تاثیری در پیدا کردن کار نداره. اونهایی که رشته تحصیلیشون زبان نبوده و از آموزشگاهها مدرک دارند اصلا روشون حساب نمیکنند حتی برای تدریس مقاطع پایین...
اینها تجارب من بود امیدوارم همگی موفق باشید

mehran_mo

Registered User
لایک‌ها
146
سلام عزيز

اين دوره هاي TTC بيشتر براي خود شخص مفيد و كارامد هست و اون را نسبت به امر تدريس زبان و....اشنا مي كنه در غير اين صورت كسي اين مدرك را خيلي نميشناسه و از جايي كه توي ايران به تنها چيزي كه توجه نميشه همين كارايي و توانايي اشخاص هست به اين مدارك هم توجه چنداني نميشه

براي مشغول به كار شدن مدرك دانشگاهي در رشته زبان و مدرك كانون زبان ايران هست كه معتبر هستند.

اگه قصد داريد بوسيله دانش زبان خارجه اي كه داريد جايي مشغول به كار بشيد به مدرك IELTS و يا TOEFL فكر كنيد كه حداقل چنانچه موقعيتي در جايي خارج از ايران بوجود امد امادگي بهره برداري را ازش داشته باشيد.

بالا