• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی سیستم کسب درامد دلار میشناسه؟ + توضیحات

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
سلام می خواستم بدونم کسی سیستم کسب درامد دلاری میشناسه که مثل ادسنس کار کنه ولی قانون کپی رایت براش مهم نباشه؟ تبلیغات + 18 هم میتونم قرار بدم و مهم نیست برام . میزان درامد و نحوه کار باهاش به چه شکل هست؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
Upp لطفا اگه میدونید بگید خودم یکی دوتا پیدا کردم فکر کنم ولی نظر شما هم مهم

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
سلام
یعنی چی مثل ادسنس؟

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
یعنی به ازای کلیک یا نمایش پول بده ( تبلیغات مرتبط نشون بده ) ولی قانون کپی رایت براش مهم نباشه

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
یعنی به ازای کلیک یا نمایش پول بده ( تبلیغات مرتبط نشون بده ) ولی قانون کپی رایت براش مهم نباشه

این کارو بکن: تو گوگل adsense alternatives رو جستجو کن بعد وقتی سایت های مختلف رو که پیدا کردی بهترینشون رو انتخاب کن و باهاش کار کن اگه با تحریم ایرانش و پرداختش فقط به payal مشکل داری با برادر اون بهترینه کار کن.
هر سیستم محبوب خارجی یه برادر داره که کار باهاش خیلی راحته و ایران رو تحریم نکردن و پرداخت به وبمانی و پرفکت مانی یا بیت کوین دارن که ایرانیام بتونن ازشون استفاده کنن.
وقتی Anetwork خودش یه سیستم دیگه با نام falanetwork درسته می کنه که همه چیزش شبیه Anetwork هستش جز اینکه حداقل پرداختش 1000 تومنه، این فالان نتورک میشه برادر انتوورک.
adnow خوبه

ولی حساب من رو بست
adnow قبلا خوب بود الان زد جاده خاکی.
تو چرا تو لیست ignore منی؟

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
ین کارو بکن: تو گوگل adsense alternatives رو جستجو کن بعد وقتی سایت های مختلف رو که پیدا کردی بهترینشون رو انتخاب کن و باهاش کار کن اگه با تحریم ایرانش و پرداختش فقط به payal مشکل داری با برادر اون بهترینه کار کن.
هر سیستم محبوب خارجی یه برادر داره که کار باهاش خیلی راحته و ایران رو تحریم نکردن و پرداخت به وبمانی و پرفکت مانی یا بیت کوین دارن که ایرانیام بتونن ازشون استفاده کنن.

اهاا حله داداش دمت گرم .

بالا