• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی شرکت ساخت منازل پیش ساخته سراغ داره در هلند یا پاکستان منو خبر دار کنه...

satlamerd

Registered User
لایک‌ها
0
کسی شرکت ساخت منازل پیش ساخته سراغ داره در هلند یا پاکستان منو خبر دار کنه...

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
راستش من میشناسم یه نفرو که تو این زمینه کار کرده ولی شرکت تو آلمانه و خفن هم کار میکنه یعنی خونه 5 طبقه پیش ساخته میسازه.

satlamerd

Registered User
لایک‌ها
0
راستش من میشناسم یه نفرو که تو این زمینه کار کرده ولی شرکت تو آلمانه و خفن هم کار میکنه یعنی خونه 5 طبقه پیش ساخته میسازه.

خب دوست گرامی اگه میتونی اونو معرفی کن که یه کار داریم تو ایران و پول خوبی هم توش است.

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
خب دوست گرامی اگه میتونی اونو معرفی کن که یه کار داریم تو ایران و پول خوبی هم توش است.

من میدونم که ایشون پیمانکار نیست ایشون دنبال کسانی هستن که می خوان تو ایران کارخانه منازل پیش ساخته بزنن.

satlamerd

Registered User
لایک‌ها
0
من میدونم که ایشون پیمانکار نیست ایشون دنبال کسانی هستن که می خوان تو ایران کارخانه منازل پیش ساخته بزنن.

دوست گرامی دو پروجه منازل پیش ساخته در استان خوزستان دارم قراردادش می بندم. حال شرکتی میخام که بتونه با توافق با من کار اجرای منازل رو برعهده بگیره.. با این شرایط اگه حاضرهستیوطرف میتونه بسم الله را بگو وارد گود عمل شو. ÷ورسانت هم گیرت میاد.

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
دوست گرامی دو پروجه منازل پیش ساخته در استان خوزستان دارم قراردادش می بندم. حال شرکتی میخام که بتونه با توافق با من کار اجرای منازل رو برعهده بگیره.. با این شرایط اگه حاضرهستیوطرف میتونه بسم الله را بگو وارد گود عمل شو. ÷ورسانت هم گیرت میاد.

این بنده به خدا به دردت نمی خوره تو اینترنت سرچ کنی کلی شرکت هست که اینکارو میکنن برات، منم اگر می تونستم کمکت می کردم، پورسانتشم بزار جیبت.

پتان

Registered User
لایک‌ها
66

آقا من برات پیدا کنم چقدر پورسانت میدی؟

بالا