• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی فرودگاه استانبول رفته تاحالا؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
دوستان یه راهنمایی میخوام! یکی از بستگان قرار هست یک سفر خارجه داشته باشه.

اول اینکه کلا ترکیش ایرلاین رو پیشنهاد می کنید یا نه؟ چون با این وضع تحریم ایران ایر کلا قابل اطمینان نیست.

سفرش با توقف هست. در فرودگاه اتاترک استانبول باید پیاده بشه و سوار هواپیمای دیگه بشه.

این فرودگاه چطوریه؟ پیدا کردن گیت ها آسون هست داخلش؟ فرودگاهش بزرگه؟

چون مسافر ما زبان بلد نیست و ممکن هست گم بشه! (انگلیسی هم بلد نیست)

moeinfans

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
قربون من سال ۲۰۰۳ اونجا بودم احتمالاً نباید زیاد عوض شده باشه نسبت به اون زمان مثل همه جای دیگه هستش ولی‌ انگلیسی رو خوب حرف نمیزنن که متوجه بشی‌ ولی‌ کلا فرودگاهش معلومه همه چیش یعنی‌ چیز پیچیده نیست معلوم میشه کی‌ داره کجا میره چون همیشه مسافر ایرانی‌ زیاد هستش اونجا اگه مشکل داشته باشه کمکش می‌کنن .
ترکیش ایر لاین هم پرواز خوبی‌ بود من چند بار باهاش سفر کردم یادم میاد یه بار با پرواز کیش ایر بود چی‌ بود رفتم ترکیه از ترس تا اونجا مردم چند سال پیش
از لحاظ امنیت اینا اصلا قابل مقایسه نیست با این داستان الکی‌ ایرنیا .
میخواد این آشنا شما استانبول بمونه یا فقط میخواد اونجا تو فرودگاه اتاتورک هوا پیما عوض کنه ؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
قربون من سال ۲۰۰۳ اونجا بودم احتمالاً نباید زیاد عوض شده باشه نسبت به اون زمان مثل همه جای دیگه هستش ولی‌ انگلیسی رو خوب حرف نمیزنن که متوجه بشی‌ ولی‌ کلا فرودگاهش معلومه همه چیش یعنی‌ چیز پیچیده نیست معلوم میشه کی‌ داره کجا میره چون همیشه مسافر ایرانی‌ زیاد هستش اونجا اگه مشکل داشته باشه کمکش می‌کنن .
ترکیش ایر لاین هم پرواز خوبی‌ بود من چند بار باهاش سفر کردم یادم میاد یه بار با پرواز کیش ایر بود چی‌ بود رفتم ترکیه از ترس تا اونجا مردم چند سال پیش
از لحاظ امنیت اینا اصلا قابل مقایسه نیست با این داستان الکی‌ ایرنیا .
میخواد این آشنا شما استانبول بمونه یا فقط میخواد اونجا تو فرودگاه اتاتورک هوا پیما عوض کنه ؟
ممنون از توضیحاتت. نه فقط باید هواپیما عوض کنه چون پرواز مستقیم نیست از ایران.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
دوستان یه راهنمایی میخوام! یکی از بستگان قرار هست یک سفر خارجه داشته باشه.

اول اینکه کلا ترکیش ایرلاین رو پیشنهاد می کنید یا نه؟ چون با این وضع تحریم ایران ایر کلا قابل اطمینان نیست.

سفرش با توقف هست. در فرودگاه اتاترک استانبول باید پیاده بشه و سوار هواپیمای دیگه بشه.

این فرودگاه چطوریه؟ پیدا کردن گیت ها آسون هست داخلش؟ فرودگاهش بزرگه؟

چون مسافر ما زبان بلد نیست و ممکن هست گم بشه! (انگلیسی هم بلد نیست)

ترکیش عالیه ... مشروبم سرو میشه ... هتلایی هم که میده به مسافراش برای توقفش فوق العادست

استثناییه ...همه چی هم راحته ... بگو ترکیش بگیره

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
ترکیش عالیه ... مشروبم سرو میشه ... هتلایی هم که میده به مسافراش برای توقفش فوق العادست

استثناییه ...همه چی هم راحته ... بگو ترکیش بگیره
دفتر تهران داره برای رزرو بیلیت؟
/
ادیت: خودم پیدا کردم D:

Last edited:
بالا