• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی میتونه این پروژه رو انجام بده؟

omidco2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان سلام. (نمیدونم این سوال جاش این جاست یا نه ) اما به هر صورت :

برای بنده مشکلی پیش اومده . اونم اینکه من پروژه ای رو با خرج خودم برای شرکتی باید انجام میدادم که برای من همش ضرر بود و بودجه منم کم. با این حساب ولی شخصی با حساب اینکه اینکارو برام انجام میده و پشتیبانی شو میگیره مبلغ زیادی ازم گرفت که اینکار رو تحویل بده اما به هر صورت کل بودجه من از بین رفت و انجام داد ولی چون نصبش نکرد و همینطور تحویل داد به مشکل خوردم .

حالا میخواستم اگر فردی میتونه و حاضره با هزینه کم اینکاری که در زیر میگم رو برام انجام بده ممنون میشم لطف کنه و بگه. ضمن اینکه کار زیادی هم فکر نکنم داشته باشه و وقت زیادی نمیبره .

این طرح که با asp.net2 درست شده به این حالته که یک کنترل پنل 3 صفحه ای داره . که شامل بخش های زیر هستش :

1. ایجاد متن (این قابلیت رو داره که هم صفحه انگلیسی و صفحه فارسی مربوطه رو اطلاعات رو درش ایجاد کنه)

از نظر ظاهری شبیه ادمین یک وبلاگ هست .

2. ویرایش متن ایجاد شده (که شامل تغییر متن و عکس هست )

3. تغییر پسورد

...
حالا کاری که این میکنه در 2 صفحه انگلیسی و فارسی بطور همزمان اطلاعات وارد شده (هم انگلیسی و هم فارسی) رو روی صفحه های اصلی سایت که قبلا طراحی شده و آماده هست میاره .

فقط 2 تا خصوصیت داره . 1. عکس رو thambnail میکنه 2. زیر متنی که قرار گرفته یک لینک با عنوان توضیحات بیشتر ایجاد میشه که خودش به یک صفحه اتوماتیک میل میشه. (درست مثل یک سیستم وبلاگ که شما یک پست که وارد میکنید زیرش مینویشه کامنت و صفحه مخصوص کامنت هم براش ایجاد میشه)

این صفحه ها همه کار میکنه بدون هیچ مشکلی. حتی تغییر پسورد هم کار میکنه ولی بعد از اینکه این طرف طراح ما قرار دادن عکس رو در صفحات اجباری کرد . وقتی که یه مطلب رو ویرایش میکنیم که عکس توش بذاریم یا یه ایجاد جدید ایجاد میشه ارور میده ! و تغییر انجام نمیشه.

من فقط میخوام اینش رو کسی اگه میتونه برام درست کنه. همین .

دیتابیسش هم اکسس هست.

آیا کسی میتونه ؟ و لطفا هزینه تقریبیش رو هم اول پی ام کنید.

بالا