• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی میتونه این گوشی رو برام تعمیر کنه ؟!؟

N_Slayer

Registered User
لایک‌ها
25
سلام دوستانِ عزیزم ،

یه گوشیِ HTC Legend دارم که متاسفانه ال سی دیش بر اثر شدت فشاری که روش اومده ترک برداشته ، گوشی تصویر نداره ولی روشن میشه ، زنگ میخوره ، صدا داره ، تاچش هم احتمالا کار میکنه چون وقتی زنگ میخوره میتونم بردارم یا ریجکت کنم .

دوستان جایی رو تو تهران سراغ دارید که بتونه این گوشی رو تعمیر کنه ؟ یا اینکه کسی از دوستان خودش میتونه این گوشی رو درست کنه ؟
هزینش حدودا چقدر میشه ؟

اینم عکس از گوشی :

ممنون از لطفتون ...

satern

Registered User
لایک‌ها
9
سلام دوستانِ عزیزم ،

یه گوشیِ HTC Legend دارم که متاسفانه ال سی دیش بر اثر شدت فشاری که روش اومده ترک برداشته ، گوشی تصویر نداره ولی روشن میشه ، زنگ میخوره ، صدا داره ، تاچش هم احتمالا کار میکنه چون وقتی زنگ میخوره میتونم بردارم یا ریجکت کنم .

دوستان جایی رو تو تهران سراغ دارید که بتونه این گوشی رو تعمیر کنه ؟ یا اینکه کسی از دوستان خودش میتونه این گوشی رو درست کنه ؟
هزینش حدودا چقدر میشه ؟

اینم عکس از گوشی :

ممنون از لطفتون ...

اگر شما بندر انزلی تشریف دارید میتونم تو رشت آدرس بدم تشریف ببرید به راحتی براتون تعویض میکنن ..........

N_Slayer

Registered User
لایک‌ها
25
آره داداشِ گل من انزلی هستم ، ممنونم میشم آدرس بدید ، شما مطمئنی راحت تعمیر میکنن ؟

mehdi tjm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه اینتر نه میلان نه ملوان فقط داماش گیلان زنده باد رشت خیلبان لاکانی موبایل کانکت خیلی هم جوون خوب و باحالیه ببر برات تعویض کنه

namakdooon

Registered User
لایک‌ها
30
اگه میخوای من بابلم برات تعمیر میکنم

kawon

Registered User
لایک‌ها
3
نه اینتر نه میلان نه ملوان فقط داماش گیلان زنده باد رشت خیلبان لاکانی موبایل کانکت خیلی هم جوون خوب و باحالیه ببر برات تعویض کنه
صرفا جهت اطلاع :
عزیز تعمیرکار ایشون ازشون جدا شد و رفت یه مغازه دیگه تو لاکانی زد به اسم موبایل سون 7 ؛ تقریبا روبروی همون موبایل کانکت..

N_Slayer

Registered User
لایک‌ها
25
صرفا جهت اطلاع :
عزیز تعمیرکار ایشون ازشون جدا شد و رفت یه مغازه دیگه تو لاکانی زد به اسم موبایل سون 7 ؛ تقریبا روبروی همون موبایل کانکت..

خیلی ممنون ،

آقا مهدی دستِ شما هم درد نکنه ...

فکر نمی کنم جای اون شعارا اینجا باشه !!!

اگه میخوای من بابلم برات تعمیر میکنم

ممنون دوستِ خوبم ،

فعلا آدرسی که علیرضای عزیز دادن رو میرم ببینم چی میشه ، چون فاصله نزدیک تره برام راحت تره ، ممنون از لطفتون

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
سلام عزیزم ببر موبایل لاکانی بگو از طرف اکبری یعنی بنده اومدم ایشاالله مشکلتون رو راحت حل می کنه.از قدیمی کارای گوشی های اچ تی سی و این مدل گوشیهاست.کارت راه افتاد خبرم کن و یه امتیازم بدی که شرمندمون می کنی.یا حق

N_Slayer

Registered User
لایک‌ها
25
سلام عزیزم ببر موبایل لاکانی بگو از طرف اکبری یعنی بنده اومدم ایشاالله مشکلتون رو راحت حل می کنه.از قدیمی کارای گوشی های اچ تی سی و این مدل گوشیهاست.کارت راه افتاد خبرم کن و یه امتیازم بدی که شرمندمون می کنی.یا حق

سلام قربان ، خیلی خیلی ممنونم از لطفتون ، آدرس دقیقش رو میگید ، اگه جایی که علیرضای عزیز گفتن رفتم و مشکل حل نشد میرم این جایی که شما لطف کردید گفتید .

ما حاظریم واسه همین لطفتون هم به شما امتیاز بدیم

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24
سلام
من تهران هستم و اگر ال سی دیش رو دارید که بدید براتون تعمیر کنم ، اگر نه بفرستید تا گوشیو باز کنم و ال سی دیش رو براتون بگیرم و عوض کنم...

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
سلام قربان ، خیلی خیلی ممنونم از لطفتون ، آدرس دقیقش رو میگید ، اگه جایی که علیرضای عزیز گفتن رفتم و مشکل حل نشد میرم این جایی که شما لطف کردید گفتید .

ما حاظریم واسه همین لطفتون هم به شما امتیاز بدیم

شما بزرگوارید.لاکانی روبه روی بانک تجارت .موبایل لاکانی.می رید اونجا می گید قسمت تعمیرات بعد از پله ها می رید بالا.2 نفر هستند یکیشون سخت افزار کار می کنه که سنش بیشتره و یکی هم جوونه که نرم افزاریه.بازم امری بود هستم در خدمتتون

N_Slayer

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
من تهران هستم و اگر ال سی دیش رو دارید که بدید براتون تعمیر کنم ، اگر نه بفرستید تا گوشیو باز کنم و ال سی دیش رو براتون بگیرم و عوض کنم...

ممنون آرشِ عزیز ، دوستان چند تا جا که نزدیک تر هست رو معرفی کردند اگه مشکل حل نشد حتما مزاحمتون میشم ، بازم ممنون از لطف شما

شما بزرگوارید.لاکانی روبه روی بانک تجارت .موبایل لاکانی.می رید اونجا می گید قسمت تعمیرات بعد از پله ها می رید بالا.2 نفر هستند یکیشون سخت افزار کار می کنه که سنش بیشتره و یکی هم جوونه که نرم افزاریه.بازم امری بود هستم در خدمتتون

بسیار بسیار سپاسگذارم

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24
ممنون آرشِ عزیز ، دوستان چند تا جا که نزدیک تر هست رو معرفی کردند اگه مشکل حل نشد حتما مزاحمتون میشم ، بازم ممنون از لطف شما

بنده در خدمتتون هستم :cool:

بالا