• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی میتونه بگه اسپم دقیقا چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

خواهش می کنم کمکم کنید.

Elend

Registered User
لایک‌ها
30
نامه هاي الکترونيکي که ناشناس هستند !

amirhoman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
مهدی206 همون اسپمه

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
منظور از ناشناس چیه میشه بگید !!!!!!!!

کی اسپم رو انجام میده ؟ کسی که هاست داره یا اینکه هر کسی می تونه ؟؟

مثلا من یه هاست خریدم. تو شرایطش گفته شده که اگه اسپم کنی جلوتو می گیریم. حالا میشه بگید اسپم یه نوع حمله است. اینکه گفته اگه از طرف سایت شما اسپم صورت بگیره تعطیل میشید. منظورش فقط به خود من بوده ( یعنی فقط من میتونم با دومین و هاست خودم اسپم انجام بدم ) یا اینکه دیگران هم می تونن اسپم کنن و من رو تو دردسر بندازند.

ممنون میشم اگه دقیق به سوالم جواب بدید

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
شما اگه اون لینکی که داده بودم نگاه می کردی به جوابت می رسیدی

به طور ساده تر می گه اگه شما برای فرد یا افرادی ایمیل تبلیغاتی بفرستید که شخص گیرنده تقاضای اونو نکرده باشه یعنی منتظره ایمیلی از شخص یا سایت شما نباشه spam شناخته می شه

که اگه اون شخص با مسئول هاست یا دیتا سنتر تماس بگیره سایت شما رو تعطیل می کنن

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ممنونم دوست من
اما اینجا یه ابهامی وجود داره که من هنوز موندم توش
فکر کنم شما با برنامه نویسی وب آشنا باشید.

برنامه نویس می تونه از توی یه صفحه وب مثل ASP یا PHP یا هر زبون دیگه ای نامه بفرسته و فرستنده رو هر چیزی که می خواد عنوان کنه.

مثلا من از توی یه صفحه ASP که روی یه هاست مجانی قرار داره تابع میلش رو صدا می کنم و یه متن خاص رو برای شما می فرستم. موقع ارسال آدرس ایمیل فرستنده که همون FROM هستش رو قرار می دم [email protected] و اونوقت وقتی شما نامه رو می گیرید می بینید که از طرف [email protected] اومده در حالیکه اصلا روح ادمین هم از فرستادن این نامه خبر نداره.

می تونید در مورد این قضیه بیشتر برام توضیح بدید. گیج گیج شدم

athar

Registered User
لایک‌ها
8
اینی که شما گفتی بهش میگن FakeMail. به همین سادگی هست که شما میگی. چنین کاری فکر نمیکنم خلاف مقررات سرور باشه و احتمالا ربطی به اسپم نداره.
اصلا اصولا اسپم یعنی چی؟ یعنی ایمیل های تبلیغاتی که دریافت کننده مایل به دریافت این ایمیل ها نیست. این ایمیل ها توی حجم وسیع و به تعداد بالا ارسال میشن. یعنی شما 1000 آدرس ایمیل داری و با برنامه خاصی به تمام این 1000 آدرس ایمیل ارسال میکنی. چون احتمالا از دیال آپ استفاده میکنی زمان زیادی طول میکشه تا ایمیل ها ارسال بشه. اما سرور با بالاترین سرور به اینترنت متصل هست. به همین خاطر از سرور استفاده /تصحیح میکنم سواستفاده/ میکنی و با استفاده از یه اسکریپت به تمام این 1000 آدرس ایمیل ارسال میکنی. که این کار خلاف قوانین هست و حداقل خود ما به شدت با اسپمر برخورد میکنیم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ممنونم دوست من
اما منظور من این نبود که من خودم بیام از سرور خودم اسپم انجام بدم. بلکه دیگران میان از از همین روشی که شما گفتی fake mail استفاده می کنن. به این صورت که میان یه هاست مجانی میگیرن روی یه جای دیگه و بعد یه صفحه asp یا php ( یا هر چیز دیگه ای ) میذارن و از طریق اون صفحه یه دفعه N تا ایمیل می فرستن به N تا بنده خدا و توی آدرس فرستنده هم آدرس ایمیل من رو می نویسن. تنیجه این اقدام هم این میشه که کسانیکه ایمیلها رو دریافت کردن فکر می کنن کار من بوده و میان با سرور ما تماس می گیرن و سرور هم ما رو به عنوان SPAM معرفی می کنه و تعطیلمون می کنه.
حالا نظر شما درباره حرفای من چیه. آیا حرفای من درسته یا اینکه من دارم اشتباه می کنم؟

athar

Registered User
لایک‌ها
8
نه دقیقا درست میگی
اما فکر نمیکنم سرورهای رایگان به همین سادگی اجازه ارسال n تا میل رو بدن.
ضمنا هرکاری که شما میکنی تول لاگ فایلهای سرور ثبت میشه. قضیه از اینی که شما میگی باید پیچیده تر باشه. چون در این صورت من با این روش واسه دوستام پاپوش درست میکنم و کاری میکنم که اکانتشون رو سایت بسته بشه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دقیفا منظورمو فهمیدی

میتونی تحقیق کنی ببینی که این مساله ممکنه اتفاق بیفته یا نه ؟؟؟؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
کسی نمیخواد نظری بده و حرفی بزنه ؟

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از mehrdad201 :

خواهش می کنم کمکم کنید.
همون ک... شعر الکترونیکیه بالام جان

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از mehrdad201 :
کسی نمیخواد نظری بده و حرفی بزنه ؟

این قضیه فرستادن n تا میل یا 1 دونه و spaml جداست !

شاید شما بخوای برای 100 هزار نفر ایمیل بفرستی ولی همه عضو شما باشن !
که به این spam نمی گن و فقط باید با قوانین هاستت متابقت کنه یا با ادمینش مشورت کنی
و اگر هم سور ماله خودت باشه که دیگه هیچی ! ...

و اما در مورد اینکه شخصی از یه سرور دیگه spam بفرسته و جای فرستنده ایمیل شما بزاره چی میشه ! ...
معمولا وقتی هاست شما ایمیلی دریافت می کنه توش آدرس سرور فرستنده هم هست
یعنی مثلا اگه من با هاستی که از پرشین تولز دارم برای یکی ایمیل بفرستم و آدرس فرستنده رو بزارم [email protected] طرف متوجه می شه که این ایمیل از یاهو نیومده و از سرورهای پرشین تولز فرستاده شده

بعضی از ادمین های هاست یک سری تعغیراتی می دن که موقعی فرستادن ایمیل در قسمت header اون یک سری اطلاعات دیگه هم مثلا از کدوم اکانت این ایمیل فرستاده شده و یک سری اطلاعات دیگه درج میشه تا راحت تر بشه spam کننده رو پیدا کرد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ممنونم دوست من

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
آرتین جان پس نظر شما اینه که سرور اصلی ما متوجه میشه که این ایمیلها کار من نبوده و کسی کی خواسته من رو بدنام کنه ؟

بالا