• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی میتونه دقیقاً عین همین سایت رو برای من طراحی کنه؟؟؟ (دستمزد خیلی خوب هم داره)

Shaham

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
دوستان عزیز آیا کسی مستونه عین این سایت رو برای من بسازه؟؟؟ Custom Vinyl Lettering, Vinyl Boat Lettering, Magnetic Car Signs, Window Lettering, Custom Vinyl Banners
توی طراحی قالب و صفحات و... خودم هیچ مشکلی ندارم ولی مساله اینجاست که یک بخش داره که کاربرا میتونن بیان خودشون طراحی کنن یه چیزی مثل فتوشاپ آنلاین ولی امکاناتش کمتر از اونه ،و من با این قسمت مشکل دارم و نمیتونم برنامه نویسی کنم .
مهمترین مساله اونم اینه که چجوری فلش رو با PHP به هم متصل کنم که اصلا نمیتونم این کار رو بکنم .
اگر کسی مستونه این پروژه رو برای من انجام بده دستمزد خوبی هم گیرش میاد .

لطفاً اگر میتونید بهم پ.خ بزنید تا هماهنگ کنیم .

موفق باشید :heart:

Mr.Pooya

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
دوستان عزیز آیا کسی مستونه عین این سایت رو برای من بسازه؟؟؟ Custom Vinyl Lettering, Vinyl Boat Lettering, Magnetic Car Signs, Window Lettering, Custom Vinyl Banners
توی طراحی قالب و صفحات و... خودم هیچ مشکلی ندارم ولی مساله اینجاست که یک بخش داره که کاربرا میتونن بیان خودشون طراحی کنن یه چیزی مثل فتوشاپ آنلاین ولی امکاناتش کمتر از اونه ،و من با این قسمت مشکل دارم و نمیتونم برنامه نویسی کنم .
مهمترین مساله اونم اینه که چجوری فلش رو با PHP به هم متصل کنم که اصلا نمیتونم این کار رو بکنم .
اگر کسی مستونه این پروژه رو برای من انجام بده دستمزد خوبی هم گیرش میاد .

لطفاً اگر میتونید بهم پ.خ بزنید تا هماهنگ کنیم .

موفق باشید :heart:

دوست عزیز اگر منظورتون اینه که فلش را لود کنید مشکلی نداره شما صفحه را با فلش طراحی کنید و آپلود کنید بعد تو اون صفحه PHP ایمپورت کنید باید با کدهای EMBED کار کنید از سورس همون سایت نگاه کنید متوجه می شوید

Shaham

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز اگر منظورتون اینه که فلش را لود کنید مشکلی نداره شما صفحه را با فلش طراحی کنید و آپلود کنید بعد تو اون صفحه PHP ایمپورت کنید باید با کدهای EMBED کار کنید از سورس همون سایت نگاه کنید متوجه می شوید

نه عزیز من منظورم اینه که یه قسمت طراحی با فلش آنلاین داره که کاربر میاد خودش طراحی میکنه ، اون رو نمیتونم بسازم...

سلام ...
پ.خ شد ...
ممنونم ، به پ.خ ما پاسخ دادم ، منتظر جوابتون هستم..

jahan654

Registered User
لایک‌ها
46

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002
Forbidden

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
شما یه فلش کار نیاز داری !
خروجی که باید فلش بهت بده xml !
برای مثال : رنگ انتخابی کاربر ، کد ماشین انتخابی و هر آیتم دیگه ای که قابلیت customize داره !

در نهایت هم که php میتونه از اون xml استفاده کنه ! کار سختی نیست !

بالا