• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی میتونه مشکل کراون وردپرس رو حل کنه ؟

gidgid

Registered User
لایک‌ها
63
سلام وقت بخیر
از دوستان برنامه نویس کسی هست بتونه مشکلی رو که با اجرای افزونه اسکرپس داریم و افزونه تاپ رنک اعلام کرده به دلیل عمل نکردن کران وردپرس ، افزونه اجرا نمیشود رو حل کنه ؟
روی هاست نت افراز هستیم و اونها اعلام کردن مشکل از سرور نیست چون احتمال میدادیم تداخل زمانی باشه که باعث این مشکل شده
از طرفی کسی که برامون افزونه اسکرپس رو تنظیم کرده هم رفع مسئولیت کرده و گفته نمونه ای که خودش ساخته بدون مشکل بوده و مشکل از هاستینگه
با این تفاسیر از دوستان متخصص اگر کسی میتونه مشکل مارو رفع کنه لطفا پیام بده
با تشکر

ctboard

Registered User
لایک‌ها
71
اگر تمایل داشتید بنده در خدمتم.
انجام پروژه های برنامه نویسی تحت وب ، ویندوز ، اندروید
راه های ارتباطی :
Telegram : @MostafaShiraali
WhasApp : +989351567347
Email : [email protected]
Website : https://mypgr.ir

gidgid

Registered User
لایک‌ها
63

gidgid

Registered User
لایک‌ها
63
ممنون میشم اگر سایر دوستان هم میتونن این مشکل رو رفع کنند اطلاع بدند. همچنان نیاز به کمک داریم

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
امیدوارم مشکل با کشف یک نکته ساده برطرف بشه..
ولی اگه پا برجا موند..
و دیدید از اون جنس مشکل ها هست که بد قلق هست...و نیاز به یه نفر داره که چِت بزنه و حلش کنه..
برای اینجور مشکلات من از دستمزد 400 به بالا میتونم بررسی و حل کنم..

پ ن : شرمنده با این دو افزونه تجربه قبلی ندارم وگرنه مثل خیلی تاپیک ها و پست های دیگه دانش همدیگه رو به اشتراک میذاشتیم.
ولی این مورد رو من باید برای اولین بار برم سمتش تا بفهمم چی به چیه.. و در شرایط کنونی برام مقدور نیست که بدون دستمزد باشه..

gidgid

Registered User
لایک‌ها
63
امیدوارم مشکل با کشف یک نکته ساده برطرف بشه..
ولی اگه پا برجا موند..
و دیدید از اون جنس مشکل ها هست که بد قلق هست...و نیاز به یه نفر داره که چِت بزنه و حلش کنه..
برای اینجور مشکلات من از دستمزد 400 به بالا میتونم بررسی و حل کنم..

پ ن : شرمنده با این دو افزونه تجربه قبلی ندارم وگرنه مثل خیلی تاپیک ها و پست های دیگه دانش همدیگه رو به اشتراک میذاشتیم.
ولی این مورد رو من باید برای اولین بار برم سمتش تا بفهمم چی به چیه.. و در شرایط کنونی برام مقدور نیست که بدون دستمزد باشه..
سلام . ممنون از توضیحات شما ( خیلی شفاف بود :) )
فعلا رفع شده ولی نه از پایه
اگر رفع نشد مزاحم میشم

بالا