• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی میدونه این شرکت راست میگن یا نه و کمکم کنه

atash2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من به تازگی یه سایت درست کردم و میخوام یه قالب واسش بگذارم
و توی اینترنت کلی چرخیدم و قالبهای رایگان فراونی دیدم
اما هر کدوم رو که نصب کردم یه مشکلی داشت و از چند نفری که پرسیدم میگن قالبهای رایگان پشتیبانی ندارن و اکثرا مشکل دارن.
حالا یه فروشگاه قالب دیدم که یه قالب داشت که خوشم اومده
اما ازکجا بفهمم که مشکل نداره و پشتیبانی داره
از خودشون که پرسیدم میکن قالبهامون طراحی خودمونه و فارسی سازی نیست و پشتیبانی هم داره
از کجا بفهمم که راست میگن و قالب هاشون مشکل نداره
میشه راهنمایی کنید
این سایتشونه
www.shop.2sweb.ir
من قالب
قالب وردپرس ارمغان سبز (یک)
رو میخوام بخرم.
میشه راهنمایی کنید.

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
سلام ، پشتیبانی رو تا خرید نکنید نمیتونید متوجه بشید واقعا داره یا نه مگر اینکه از تجربه مشتری های قبلی استفاده کنید !

stole110

Registered User
لایک‌ها
481
سلام دوستان من به تازگی یه سایت درست کردم و میخوام یه قالب واسش بگذارم
و توی اینترنت کلی چرخیدم و قالبهای رایگان فراونی دیدم
اما هر کدوم رو که نصب کردم یه مشکلی داشت و از چند نفری که پرسیدم میگن قالبهای رایگان پشتیبانی ندارن و اکثرا مشکل دارن.
حالا یه فروشگاه قالب دیدم که یه قالب داشت که خوشم اومده
اما ازکجا بفهمم که مشکل نداره و پشتیبانی داره
از خودشون که پرسیدم میکن قالبهامون طراحی خودمونه و فارسی سازی نیست و پشتیبانی هم داره
از کجا بفهمم که راست میگن و قالب هاشون مشکل نداره
میشه راهنمایی کنید
این سایتشونه
www.shop.2sweb.ir
من قالب
قالب وردپرس ارمغان سبز (یک)
رو میخوام بخرم.
میشه راهنمایی کنید.

ریپ شده بسیاری از این قالبا داخل اینترنت دیدم ... بعضی قیمتایی که این سایت داده اصلا با گرافیک و کد نویسیه قالب نمی خوره ... اگه حذف کنن هر قالب خریداری بشه از سایت خوبه در غیر اینصورت از قالب های free استفاده کنید

kalarena

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
اکثر مجموعه های ایرانی قالبهای خارجی رو به فارسی برمیگردونن و به فروش میرسونن، اینکه چطور متوجه بشید قالبتها مشکل ندارند که تا زمانی که خریداری نکنید و نصب نکنید نخواهید فهمید، اگر دنبال احداث فروشگاه با وردپرس هستید که بایستی عرض کنم نمونه های رایگان فراونی هست که میتونید اونها رو امتحان نمایید.

WebYaar

Registered User
لایک‌ها
41
اگر قالب فری باشه و ریپ شده باشه اکثرا مشکل دارن یا از لحاظ ظاهری که شما میبینید یا کدنویسیشون اما قالب های دیگه اکثرا بدون مشکل هستند ولی ممکن هم هست شما افزونه ای رو نصب نکرده باشید و قالب با مشکل نشون داده بشه
سایتی هم که دادید نصف قالبهاش یک استایله فقط رنگشون فرق میکنه :lol:

atash2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ریپ شده بسیاری از این قالبا داخل اینترنت دیدم ... بعضی قیمتایی که این سایت داده اصلا با گرافیک و کد نویسیه قالب نمی خوره ... اگه حذف کنن هر قالب خریداری بشه از سایت خوبه در غیر اینصورت از قالب های free استفاده کنید

ممنونم دوست عزیز. اما من در مورد قالب وردپرس ارمغان سوال پرسیدم. و به قالبهای دیگه شون کار ندارم که ریپ شده یا نه. هرچند من اینجوری فکر نمی کنم چون من قالبهاشون رو جایی ندیدم.
در مورد قالب وردپرس ارمغان سبز هم باید بگم من از مشتری که این قالب رو به صورت غیر اختصاصی به این شرکت سفارش داده، سوال کردم. و گفتن پشتیبانیشون خوبه.
چون قالب به صورت غیر اختصاصی طراحی شده، حق فروش اون رو دارند. این توضیحاتی بود که مشتری شون بهم گفت

hibest

Registered User
لایک‌ها
25
این جور حقه ها دیگه قدیمی شده :rolleyes:
برای جذب مشتری راه های بهتری هم هست ..

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629

WebYaar

Registered User
لایک‌ها
41
به هر حال قالب هایی بهتر و زیباتری هم میتونین با این قیمت ها تهیه کنین نمیدونم چه اصراری برای خرید از این سایت دارین

atash2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فعلا از خرید منصرف شدم با یه قالب رایگان سر میکنم تا ببینم چی میشه شاید کلا یه قالب رایگان سالم رو گیر بیارم و یکمی تغییرات روش بدم و ازش استفاده کنم

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
فعلا از خرید منصرف شدم با یه قالب رایگان سر میکنم تا ببینم چی میشه شاید کلا یه قالب رایگان سالم رو گیر بیارم و یکمی تغییرات روش بدم و ازش استفاده کنم

هر قالبی خواستی بگو تا رایگانشو منتشر کنم

bahram512

Registered User
لایک‌ها
140
یک قالب تفریحی رنگارنگ هست من گشتم پیدا نکردم ولی بیشتر ها دارن اگه میتونید اون رو بزارید

بالا