اقا کسی میدونه چطوری میشه SSL رو سایت نصب کرد؟؟لطفا اگه کسی بلده بگه.
M mramin کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 8 جولای 2006 نوشتهها 131 لایکها 1 5 اکتبر 2006 #1 اقا کسی میدونه چطوری میشه SSL رو سایت نصب کرد؟؟لطفا اگه کسی بلده بگه.
TehranNet کاربر فعال فوتبال کاربر فعال تاریخ عضویت 12 آپریل 2006 نوشتهها 4,464 لایکها 561 سن 35 محل سکونت Tehran 5 اکتبر 2006 #2 به نقل از mramin : اقا کسی میدونه چطوری میشه SSL رو سایت نصب کرد؟؟لطفا اگه کسی بلده بگه. کلیک کنید تا بازشود... اگر ریسلر یا همون نمایندگی هاست داشته باشی خودت میتونی نصب کنی
به نقل از mramin : اقا کسی میدونه چطوری میشه SSL رو سایت نصب کرد؟؟لطفا اگه کسی بلده بگه. کلیک کنید تا بازشود... اگر ریسلر یا همون نمایندگی هاست داشته باشی خودت میتونی نصب کنی
M mramin کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 8 جولای 2006 نوشتهها 131 لایکها 1 6 اکتبر 2006 #3 به نقل از tehrannet : اگر ریسلر یا همون نمایندگی هاست داشته باشی خودت میتونی نصب کنی کلیک کنید تا بازشود... نه عزیز من ریسیلرم کجا بود!اگه بگی خودم چطوری میتونم نصب کنم ممنون میشم.
به نقل از tehrannet : اگر ریسلر یا همون نمایندگی هاست داشته باشی خودت میتونی نصب کنی کلیک کنید تا بازشود... نه عزیز من ریسیلرم کجا بود!اگه بگی خودم چطوری میتونم نصب کنم ممنون میشم.
M mehrad-a Registered User تاریخ عضویت 31 مارس 2006 نوشتهها 89 لایکها 0 محل سکونت Iran - Tehran 6 اکتبر 2006 #4 از چه کنترل پنلی استفاده می کنی ؟
M mramin کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 8 جولای 2006 نوشتهها 131 لایکها 1 6 اکتبر 2006 #5 به نقل از mehrad-a : از چه کنترل پنلی استفاده می کنی ؟ کلیک کنید تا بازشود... از cpanel استفاده میکنم
به نقل از mehrad-a : از چه کنترل پنلی استفاده می کنی ؟ کلیک کنید تا بازشود... از cpanel استفاده میکنم