• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی هست خارج از ایران باشه؟

baharestan1363

Registered User
لایک‌ها
91
سلام
دوستان کسی هست که خارج از ایران باشه تا بتونه یه کار کوچیک برای من انجام بده؟
میخوام یه اکانت آمازون برای مشارکت در فروشش باز کنم ولی میدونیم که ایران تحریمه و من نمیتونم با موبایل ایران اکانت باز کنم
کسی هست ایران نباشه و بتونه برای من با ایمیل خودم یه اکانت با موبایل خارج از ایران باز کنه؟
ممنون میشم کمک کنین

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
آقا فقط با یه شماره موبایل نمیشه. اگر صرفا با یه تلفن کارت راه میفته، اینهمه سایت فروش و اجاره شماره تلفن در خارج از کشور هست که میتونی استفاده کنی.
اما آمازون همه اطلاعات هویتی و مالیاتی طرف رو میخواد

اینجا کامل توضیح دادم
https://forum.persiantools.com/thre...ز-سایت-هایی-مثل-آمازون-درآمدزایی-کنم؟.837064/

هر اکانت آمازون میتونه تا 100 تا آیدی مستقل داشته باشه. شما باید از اون شخصی که در خارج از کشوره بخوای که اکانت آمازون با هویت خودش ( ایمیل و تلفن و آدرس و شماره مالیاتی) درست کنه و یک یا چند تا از این 100 تا آیدی رو به شما بده تا توی لینک های مشارکت در فروشت بذاری.درآمد هر لینک بصورت مستقل در آمازون نمایش داده میشه و به راحتی میتونید با هم حساب کنید

baharestan1363

Registered User
لایک‌ها
91
آقا فقط با یه شماره موبایل نمیشه. اگر صرفا با یه تلفن کارت راه میفته، اینهمه سایت فروش و اجاره شماره تلفن در خارج از کشور هست که میتونی استفاده کنی.
اما آمازون همه اطلاعات هویتی و مالیاتی طرف رو میخواد

اینجا کامل توضیح دادم
https://forum.persiantools.com/threads/چطور-میتوانم-از-داخل-ایران-از-سایت-هایی-مثل-آمازون-درآمدزایی-کنم؟.837064/

هر اکانت آمازون میتونه تا 100 تا آیدی مستقل داشته باشه. شما باید از اون شخصی که در خارج از کشوره بخوای که اکانت آمازون با هویت خودش ( ایمیل و تلفن و آدرس و شماره مالیاتی) درست کنه و یک یا چند تا از این 100 تا آیدی رو به شما بده تا توی لینک های مشارکت در فروشت بذاری.درآمد هر لینک بصورت مستقل در آمازون نمایش داده میشه و به راحتی میتونید با هم حساب کنید
ممنون از پاسخ شما دوست عزیز
حالا بفرمایید اگه یک آشنا خارج از کشور داشته باشیم اوکیه؟
بگم با مشخصات خودش برام اکانت بسازه و بعد اونو تحویل من بده؟
برای مالیات براش مشکل ساز نشه یه وقت؟
آمریکا با هلند توافق نامه مالیاتی داره یا نه؟

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
ممنون از پاسخ شما دوست عزیز
حالا بفرمایید اگه یک آشنا خارج از کشور داشته باشیم اوکیه؟
بگم با مشخصات خودش برام اکانت بسازه و بعد اونو تحویل من بده؟
خواهش میکنم
بله دقیقا
برای مالیات براش مشکل ساز نشه یه وقت؟
باید مالیاتش رو طبق قانون اون کشور بده. آمازون به خارج از امریکا فقط چک می فرسته ( داخل امریکا به حساب بانکی واریز میکنه). آشنای شما باید چک رو ببره بانک و به حسابش بذاره. طبیعتا باید مالیات پولی که وارد حسابش شده رو هم بده دیگه
آمریکا با هلند توافق نامه مالیاتی داره یا نه؟
بله

بالا