• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی هست کمک کنه یک دفعه سایتم بالا نمیاد

sky0098

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
سلام دوستان
یک فروشگاه دارم که تا بعدازظهر درست بود ولی یک دفعه دیگه بالا نمیاد مدیریت محتواش پرستاشاپ هست ترخدا کمکم کنید من اصلا از این چیزها سر در نمیارم التماستون میکنم درستش کنید چون نماد اعتماد براش گرفتم همین امشب ایمیل داد که فروشگاه بالا نمیاد باید سریعا درستش کنی
این هم آدرس فروشگاه

trad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به پشتیبانی هاستتون تیکت بزنید ، مشکل از سرور هاستتونه . حتی اگه فایل ایندکس هم پاک شده باشه بازم این پیغام رو نباید بده . امیدوارم مشکلتون زودتر حل بشه

sky0098

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
به پشتیبانی هاستتون تیکت بزنید ، مشکل از سرور هاستتونه . حتی اگه فایل ایندکس هم پاک شده باشه بازم این پیغام رو نباید بده . امیدوارم مشکلتون زودتر حل بشه

همانطور که گفتم من هیچ سر رشته ای تو این موضوع ندارم یکی این کارهارو برام کرد حالا بهش زنگ میزنم که حلش کنه جواب نمیده

itjavani

Registered User
لایک‌ها
131
همانطور که گفتم من هیچ سر رشته ای تو این موضوع ندارم یکی این کارهارو برام کرد حالا بهش زنگ میزنم که حلش کنه جواب نمیده

داداش برو تو پنل نیک دات آی آر
دی ان اس های هاستینگتو ست کن.
هیچ دی ان اس ست نکردی

sky0098

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
داداش برو تو پنل نیک دات آی آر
دی ان اس های هاستینگتو ست کن.
هیچ دی ان اس ست نکردی

راستی اینو نگفتم امروز صبح بخاطر گرفتن نماد اعتماد دامنه رو انتقال دادم به نام کسی بعدازظهر اینجوری شد یعنی مشکل از همین انتقال دامنه بوده؟

payam_shzbax

Registered User
لایک‌ها
24
راستی اینو نگفتم امروز صبح بخاطر گرفتن نماد اعتماد دامنه رو انتقال دادم به نام کسی بعدازظهر اینجوری شد یعنی مشکل از همین انتقال دامنه بوده؟

بله همینطور که دوستمون گفتن هیج dns ای ست نیس
برو اینجا
https://www.nic.ir/Login
بعد وارد شو بعد
تیک داغمنه رو بزن و
ویرایش ردیف‌های کارگزاری نام و میزبانی دامنه

trad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
درسته اگر هم ست کردید ، تقریباً تا 24 ساعت زمان میبره که ست بشه .

بالا