• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی هست یاریم کنه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

niazmand

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام... من این نام کاربری رو الان ساختم...
نام کاربری دیگری دارم... نمیخاستم با اون نام بیام و این مشکل رو مطرح کنم...
شرایط زندگی طوری فشار رو زیاد کرده که باعث شده
شما دوستان درب آخری باشید که میزنم... امیدوارم جواب بگیرم.
دوستان... زندگیم رو هواست... به شدت نیاز دارم به مبلغی پول که بتونم حداقل
قرض هایی را که از چند نفر گرفتم بدهم...
هر کسی مایل به کمک بود میتونه بم پ خ بده ... تا ش کارت بدم.
* سر هم 2 3 تومنی نیاز دارم....
بخدا بتون بر میگردونمش
سلامت باشید ایشالا...
خدانگهدارتون باشه

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوست عزیز من پول ندارم کمکت کنم فعلا . ولی راهی بهت می گویم که می توانی درامد خوبی داشته باشی . برو به این سایت
جستجوی برتر
خوب این یک سیستم وبلاگ دهی بر اساس سیستم ورد پرس است که می روی و یک وبلاگ می سازی و دسته بندی انتخاب می کنی و قالب می گذاری کلا یک وبلاگ برای خودت درست می کنی . بعد هر مطلبی می دهی در وبلاگت مبلغ 200 تومان گیرت می اید . و باید مطالب بالای 10 تا باشد که 2 تومان بهت بده .
حالا پرداختی ها هم یک ماهی یک بار انجام می شود و به نظرم 15 هر ماه هم پرداختی ها است .در ضمن وقتی مثلا چند روز مانده به موقع پرداخت ها یک لینک رد صفحه اصلی این سایت می اید که باید حتما ادرس وبلاگت را بدهی در اون قسمت تا نگاه بکنه و مورد تایید قرار بگیره و بعد شماره شبا حساب را می دهی و برات واریز می کنه امیدوارم توانسته باشم یک کار خوب به شما معرفی کنم .
راحت می توانی با روزی 2 ساعت کار در وبلاگت حداقل 180 هزار تومان در بیاوری .
من خودم از این سیستم تا الان دو بار پرداختی داشته است . بار دوم که با این سیستم اشنا شدم . مبلغی بیش از 100 هزار تومان دریافت کردم با روزی یک ساعت
در اخر اگر این کار برایتان جواب داد ما را هم دعا بکنید .

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
ادیت شد.

Last edited:

niazmand

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز من پول ندارم کمکت کنم فعلا . ولی راهی بهت می گویم که می توانی درامد خوبی داشته باشی . برو به این سایت
جستجوی برتر
خوب این یک سیستم وبلاگ دهی بر اساس سیستم ورد پرس است که می روی و یک وبلاگ می سازی و دسته بندی انتخاب می کنی و قالب می گذاری کلا یک وبلاگ برای خودت درست می کنی . بعد هر مطلبی می دهی در وبلاگت مبلغ 200 تومان گیرت می اید . و باید مطالب بالای 10 تا باشد که 2 تومان بهت بده .
حالا پرداختی ها هم یک ماهی یک بار انجام می شود و به نظرم 15 هر ماه هم پرداختی ها است .در ضمن وقتی مثلا چند روز مانده به موقع پرداخت ها یک لینک رد صفحه اصلی این سایت می اید که باید حتما ادرس وبلاگت را بدهی در اون قسمت تا نگاه بکنه و مورد تایید قرار بگیره و بعد شماره شبا حساب را می دهی و برات واریز می کنه امیدوارم توانسته باشم یک کار خوب به شما معرفی کنم .
راحت می توانی با روزی 2 ساعت کار در وبلاگت حداقل 180 هزار تومان در بیاوری .
من خودم از این سیستم تا الان دو بار پرداختی داشته است . بار دوم که با این سیستم اشنا شدم . مبلغی بیش از 100 هزار تومان دریافت کردم با روزی یک ساعت
در اخر اگر این کار برایتان جواب داد ما را هم دعا بکنید .

ممنونم داداش
لطف دارید همین که راهی رو واسم گذاشتین از 1000 تا کمک بالاتره.
مشکل من حداقل تا 2 3 روز دیگه باید حل بشه :(
مرسی از راهنماییتون
سلامت باشید ایشالا
خدانگهدارتون

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
ش کارت بدی که خب مشخصاتت معلوم میشه :)

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
دوست عزیز اگه کاربر شانایی یا قدیمی هستی پ خ بزن طوری که یشناسمت میتونم کمکت کنم

niazmand

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
تشکر ویژه دارم خدمت آقای all 4 u 2 که توانشتند بنده را یاری کنند.
مرسی. ان شاءالله بتونم خدمتشون حسابی برسم.
سلامت باشید ایشالا
از مدیریت خواهان بسته شدن تاپیک را دارم.
با تشکر

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا