• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی کولر گازی پرتابل داره اینجا

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
تصمیمم شد بر این که برم یه کولر گازی دو کاره سرمایشی گرمایشی بگیریم بعد به ذهنم رسید یه پرتابلش رو بردارم

( فضای من یه فضای 14.5 متری هستش که طبقه دوم هم هستم بالا نور میخوره پشت هم نور میخوره ) ظهر ها دیوار از خودش حرارت متساعد میکنه )

آیا تا حالا کسی از کولر گالزی پرتابل داشته و جواب گرفته ؟ اصلا خوب هست ، جواب میده
اصلا اسپلیت بخرم یا پرتابل ( مغازه ماله خودم نیست اما اگه پرتابل خنک نکنه یا مصرفش خیلی باشه بی خیال میشم یه اسپیلت میزارم )

بعد میدونید چه مارکی بردارم ( اسپلیت نظر خودم روی ogeneral هستش )
آیا اینورتور دار بردارم یا برندارم

ببخشید اگر شما ها رو اینجا تگ میکنم ( بدون اینکه بشناسمتون مزاحمتون میشم شرمنده ) می خواستم شما که تجربه دارید از تجربیاتتون استفاده بکنم

@Benchmarker البته عمو بنچی مخلصیم
@abbas_mt
@mohammad ir
@SILENT_66A
@poopak

یه سوالی هم بکنم من 9:30 صبح میرم سر کار تا شب ساعت 9-10 همون جا میمونم میدونید تقریبا هزینه برق برای من چقدر میاد ؟

Last edited:

abbas_mt

Registered User
لایک‌ها
586
سلام عزیز.
بنده یکیشو دارم حتما اطلاع داری.چند ساعتی تست کردم......تا حدودی فضای 45 متری رو تونست خنک کنه....(البته برای این فضا باید اسپلیت نصب کرد)
از لحاظ مصرف برق که کم مصرف ترینه....میتونی بزنی به دوشاخه پریز.کنتور 25 آمپر تک فاز جواب میده.مقداری صداش بیشتر از اسپلیت هستش.
پرتابل برای فضا و شرایط شما خوبه.اما:
اسپلیت خنک کنندگی بیشتری داره(مثلا یه 12 هزار اسپلیت از 12 هزار پرتابل مقداری قویتر عمل میکنه)......ولی کندن و بردن به این و آن سو و اینکه جای ثابتی نداری دردسرسازه.

Last edited:

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
سلام عزیز.
بنده یکیشو دارم حتما اطلاع داری.چند ساعتی تست کردم......تا حدودی فضای 45 متری رو تونست خنک کنه....(البته برای این فضا باید اسپلیت نصب کرد)
از لحاظ مصرف برق که کم مصرف ترینه....میتونی بزنی به دوشاخه پریز.کنتور 25 آمپر تک فاز جواب میده.مقداری صداش بیشتر از اسپلیت هستش.
پرتابل برای فضا و شرایط شما خوبه.اما:
اسپلیت خنک کنندگی بیشتری داره(مثلا یه 12 هزار اسپلیت از 12 هزار پرتابل مقداری قویتر عمل میکنه)......ولی کندن و بردن به این و آن سو و اینکه جای ثابتی نداری دردسرسازه.

خیلی ممنون بابته اطلاعاتی که دادی

امیر.ع

Registered User
لایک‌ها
244
هرچی خریدی اُجنرال نخر
درسته بهترین کیفیت رو داره ولی قیمتش از همه بیشتر از همست که باعث شده هیچکی نخره

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
درسته بهترین کیفیت رو داره ولی قیمتش از همه بیشتر از همست که باعث شده هیچکی نخره

البته شما یه نگاه ب ال جی بندازی مخصوصا اینورتر داراش می بینی توی یک رده هستند البته

امیر.ع

Registered User
لایک‌ها
244
البته شما یه نگاه ب ال جی بندازی مخصوصا اینورتر داراش می بینی توی یک رده هستند البته
ال جی تقلبی زیاد داره اگه از نمایندگی بخرید خوبه ولی بارم اجنرال سرتره

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
کسی سر رشته از کولر گازی دارد آیا ؟
هیچ کس نیست کمک کنه

آقا برای کولر 12000 آا اینورتر دار لازم هستش ؟ یا خیر

اینورتر نمی زاره کمپروسور هی روشن خاموش شه ولی این ابله ها یه سری هاشون میگن نه فرقی زیادی نداره نهایتا زیاد تاثیری توی پول برق نداره ، ولی خوب مثلا ال جی مرض داره که میگه 60 درصد مصرف برق کمتر ؟ آیا دارن راست میگن یا دروغ ؟

کسی هست یه ذره کمک کنه

Last edited:

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
از محتوای تاپیک همونطور که پیداست بنده دارم در مورد این که چه کولری خوبه و چه تجربه ایی کسی داره دارم نظر میگیرم ولی انتقال داده شده به بخش بازارچه میشه بنده رو هم روشن کنید چرا این تاپیک از پاتوق به بخش بازارچه منتقل شده

@m_2t_ab
@P-khakestari

@Rip
@drdexter

aliazv

Registered User
لایک‌ها
75
سلام اگر مصرف برق برایتان مهم است.بایستی از کولرهای گازی اینورتر فوق کم مصرف استفاده کنید من قبلا اوجنرال 30000 داشتم مصرف برقش کمرشکن بود فروختم بازم یک اوجنرال 30000 ولی فوق کم مصرف{اینورتر} گرفتم با امپر متر جریان را اندازه گیری کردم 2.5 امپر که حتی از کولرهای ابی هم کمتر است.بنابراین دنبال کولرهای کم مصرف DC اینورتر باشید.

بالا