• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کشتن ۱۲۰۰ سگ ولگرد در اردبیل !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

fanoseshab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
312
به گزارش فارس ، کیومرث اوچی صبح امروز با حضور در کمیسیون خدمات شهری شورای شهر اردبیل اظهار داشت: هر چند اعتراض‌های زیادی را از سوی مردم در آزار و اذیت‌های شبانه سگ‌های ولگرد شاهد هستیم اما دست ما خالی است چرا که شکارچیان تمایلی به عقد قرارداد برای اتلاف سگ‌های ولگرد ندارند.

وی خاطرنشان کرد: تنها یک شکارچی آن هم از شهرستان نمین شبانه با ما همکاری می‌کند و ما هر شب 10 تا 15 مورد اتلاف سگ‌های ولگرد را در شهرک‌های مختلف به ویژه کارشناسان و سبلان شاهد هستیم.

معاون خدمات شهری شهرداری اردبیل یادآور شد: تنها شکارچی که با ما قرار‌داد دارد در طول هفته سه الی چهار روز در این امر مشغول است و با اسلحه شکاری خود سعی می‌کند به صورت شبانه و با رعایت اصل غافلگیری شکار خود را انجام دهد به طوری که از ابتدای امسال تا‌کنون بیش از یک هزار و 200 اتلاف سگ ولگرد را شاهد بودیم.

اوچی از آمادگی شهرداری برای عقد قرار‌داد با شکارچیان زبده و ماهر و دارای امکانات و تجهیزات مناسب خبر داد و گفت: ما به ازای اتلاف هر سگ ولگرد هزینه‌ای را به افراد پرداخت می‌کنیم اما گویی در این زمینه رغبتی به شکار و اتلاف سگ‌های ولگرد وجود ندارد.

این مسئول تصریح کرد: ما دغدغه مردم را به ویژه ساکنان شهرک کارشناسان و فاز سه سبلان را به خوبی در آزار و اذیت سگ‌های ولگرد درک می‌کنیم و تمام سعی‌مان را به کار گرفته‌ایم تا با شوراهای جدید در این زمینه اقدامات فوری و اساسی را انجام دهیم.

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، در این جلسه همچنین یکی از اعضای شورای شهر اردبیل نیز به شدت از بی‌تفاوتی شهرداری اردبیل به اتلاف سگ‌های ولگرد گلایه کرد و بیان داشت: اتلاف سگ‌های ولگرد باید در اولویت قرار گیرد چرا که برخی از ساکنان فاز سه کارشناسان از ترس سگ‌های وحشی و بسیار خطرناک قادر به بیرون آمدن نیستند و حتی گاه شاهد حملات شبانه دسته‌جمعی این سگ‌ها به برخی ساکنان منطقه و مسافران و میهمانان هستیم که هیچ در شأن شهر ما نیست.

رحیم آقازاده افزود: نبود شکارچی نمی‌تواند بهانه خوبی برای کوتاهی در اتلاف سگ‌های ولگرد باشد بلکه ضرورت دارد در این زمینه با برنامه‌ریزی صحیح و درست به گونه‌ای اقدام کنیم تا مردم با خیال راحت بتوانند تردد شبانه و بیرون آمدن ایمن را شاهد و ناظر باشند.

وی عنوان کرد: مردم چه گناهی کرد‌ه‌اند که باید تاوان اشتباهات مسئولان و خدمتگزاران خود را بدهند که گاه در انجام وظایف خود قصور و کوتاهی می‌کنند و به هر بهانه‌ای می‌خواهند کوتاهی‌های خود را به گردن دیگران بیندازند.

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
به قول ما اینا قانخ ایت هستند و همشون هم میکروب و مریض هستند اکثرا هم پاشون شکسته و تلو تلو راه میرن موهای بدنشون هم ریخته اصلا یه وضعی . خب اینا تو محل زندگی شما باشند علاوه بر اینکه حال شما رو خراب میکنند خودتون هم دوست دارید هرچه سریعتر دور بشند . من حتی یکبارم نشده ببینم که سگ ولگردی سالم باشه !

siakhan

Registered User
لایک‌ها
423
متاسفم واقعا!
دوست عزیزم patteerr شماهم درست میگی.من هم سگایی بی خانمان روو دوست ندارم.اما راهش کشتن نیست.اونم به شکلی که این شهرداری ها اقدام میکنن.
راههای بهتری واسه رسیدگی به این موضوع هست.
فکرشو کن راه بیافتن تو خیابون بگن هرچی ادم ولگرد و بی خانمان هست رو بکشیم.

Siavash Ahi by GT-I9500

------------------------

Registered User
لایک‌ها
508
فکرشو کن راه بیافتن تو خیابون بگن هرچی ادم ولگرد و بی خانمان هست رو بکشیم.

مثال بسیار زیبایی بود! گرچه نرود میخ آهنین در سنگ!

بهترین راه حل = پاک کردن صورت مسئله!!
zadan_toye_sar.gif

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
به نظر من اگه جای کشتن وازکتومیشون میکردن بشردوستانه تر بود جمعیتشون هم کم میشد !

خر (منظور مسئولین امر) که شاخ و دم نداره !

siakhan

Registered User
لایک‌ها
423
اونجا که گفته بصورت شبانه و غافلگیری اونارو کشتن!!! اون جملش منو کشته!!!

Siavash Ahi by GT-I9500

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
با چه افتخاری هم اطلاع رسانی کرده

مرتیکه کی تورو کرده مسئول ؟

اون شکارچی یا پیمانکار هم ایشالا بزودی تاوان کارشو میبینه ایشالا دستش قلم بشه

بجای کشتن و پول دادن به شکارچی عقیم کنید تا تعدادشون بالا نره هم آروم یمشن هم دیگه کاری به کسی ندارند.این پول رو هزینه کنید برای عقیم و درمان مثل تمام کشورهای اروپایی

لعنت به هرچی ظالمه

متاسفم برای این موجودات 2 پا که همیشه به فکر کمترین هزینه هستند

masod2000

Registered User
لایک‌ها
314
بچه ها ما الان اومدیم سمته لواسان امشب با مادرم رفته بودیم قدم بزنیم یه سگ خیلی بزرگ و به نظرم مریض دنبالمون کرد من یه چوب بزرگ پیدا کردم و تهدید آمیز گرفتم طرفه سگه ،سگه در رفت
خواهرم هم بچه کوچیک داره به شدت از سگ ها ولگرد میترسه و نمیتونه تنها بچهش رو یه مهده کودک ببره
با احترام به نظرات دوستاران محیط زیست باید یه فکری به حاله این سگ های ولگرد بشه

Notrika

Registered User
لایک‌ها
145
بچه ها ما الان اومدیم سمته لواسان امشب با مادرم رفته بودیم قدم بزنیم یه سگ خیلی بزرگ و به نظرم مریض دنبالمون کرد من یه چوب بزرگ پیدا کردم و تهدید آمیز گرفتم طرفه سگه ،سگه در رفت
خواهرم هم بچه کوچیک داره به شدت از سگ ها ولگرد میترسه و نمیتونه تنها بچهش رو یه مهده کودک ببره
با احترام به نظرات دوستاران محیط زیست باید یه فکری به حاله این سگ های ولگرد بشه

برادر من پناهگاه میسازن نه اینکه بکشن!

به به.مسلمان بودن اینه؟ با افتخار از کشتن افریده خدا حرف زدن؟

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270

masod2000

Registered User
لایک‌ها
314

من نگفتم بکشن گفتم باید یه فکری به حالشون بشه این 2 تا با هم فرق دارن
شما هم بچه کوچیک تو خونتون داشته باشید و از ترس سگ مادر بچه نتونه پیاده بیاد بیرون و بچه رو ببره مهده کودک یا خودش یه قدم بزنه یا یه خرید بره به این راحتی از کنار مشکل عبور نمیکنید

عشق پاترل

Registered User
لایک‌ها
92
کار پسندیده ای کردند

در طبیعت هم اینجوری هست, وارد قلمرو دیگری نباید بشی

حالا اگر اینا می رفتن سگها رو تو جنگل می کشتن این اشکال داشت, ولی وسط شهر که محل زندگی آدمهاست که سگ ولگرد نباید باشه, اینا هاری یا هزار تا مرض دیگه دارن

چجوری اگه سوسک بیاد تو خونت می کشیش ولی اگه تو دشت داری راه می ری یه سوسک ببینی نگاش هم نمی کنی چه برسه به اینکه بخوای بکشیش

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190

این هزینه ای که دارن میکنن رو بدن پناهگاه بسازن سگ ها رو عقیم کنن

لعنت بهشون

Notrika

Registered User
لایک‌ها
145
کار پسندیده ای کردند

در طبیعت هم اینجوری هست, وارد قلمرو دیگری نباید بشی

حالا اگر اینا می رفتن سگها رو تو جنگل می کشتن این اشکال داشت, ولی وسط شهر که محل زندگی آدمهاست که سگ ولگرد نباید باشه, اینا هاری یا هزار تا مرض دیگه دارن

چجوری اگه سوسک بیاد تو خونت می کشیش ولی اگه تو دشت داری راه می ری یه سوسک ببینی نگاش هم نمی کنی چه برسه به اینکه بخوای بکشیش

چطور انسان وارد قلمرو بقیه موجودات میشه طوری نیست و میگن اشرف مخلوقات هست
بعدا بقیه موجودات اجازه ورود به قلمرو انسان را ندارند.
متاسفم واسه طرز فکرت
مریض شمایی و فکر خرابت

siakhan

Registered User
لایک‌ها
423
این هزینه ای که دارن میکنن رو بدن پناهگاه بسازن سگ ها رو عقیم کنن

لعنت بهشون

دقیقا.چاره کشتن نیست.
اگر از همون ابندا که یک سگ تو خیابون بدون صاحب و بی خانمان بود اون رو مدیریت میکردن.یکجایی درست میشد.واکسنی زده میشد.و عقیم میکردنشون.
کار به اینجا نمیرسید که با افتخار بگن هزارو دویست سگ رو شبانه و بصورت عملیات غافلگیرانه کشتن.
و از اینکه کسی حتی با وجود جایزه حاضر نیست سگهارو بکشه ابراز نگرانی کنن.

الان به ذهنم رسید.تو شرایطی که واسه سلامت ادمها ارزش قائل نمیشن.هزارجور الودگی و ...اونا که دیگه به چشم ایشان حق زندگی و نفس ندارند.

Siavash Ahi by GT-I9500

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا