• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کشیدن نمودار های گرافیکی بدون دردسر

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
سلام ،
امروز یه ایمیل برام اومد که گفت .netCHARTING آپدیت شده . یادم افتاد که بد نیست به شما هم معرفیش کنم
خوب این توضیح انگلیسیش :

کد:
.netCHARTING enables your web site to display massive amounts of dynamically generated data quickly and easily through a visual interface.  Built with 100% managed code and the C# language and provided with extensive samples in both VB.NET and C#, this high performance charting control also contains a feature rich data access and aggregation system with calculation support.  We continue to add value and functionality (such as the gauge and dial chart type added in version 2.5 and the geographic map chart and vector chart support in 4.0) to .netCHARTING without separate add-on purchases required.  See what's new or download a fully functional, free, developer version and start charting today!

اینم آدرس سایتش :
http://www.dotnetcharting.com/

اینم با یه نگاه میتونید ببنید که چطوری میشه ازش استفاده کرد البته چارت های مختلفی میکشه !
http://www.dotnetcharting.com/walkthrough/default.aspx

خوب موفق باشید !;)

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
بله این .net Charting چیز خیلی خوبیه و تو وب هم زیاد تبلیغاتش هست اما پولیه !!!

یک جور دیگه هم میشه چارت کشید تو دات نت ، به کیفیت اینا نیست اما خوبیش اینه که برای خود مایکروسافت هست و کاملا رايگان اسمش هست OWC11 .

یه نمونه از چارت های که باهاش میشه کشید (همه جور چارت میشه باهاش کشید.)
Loader.aspx

Loader.aspx

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
راستش من تا حالا از netCHARTING توی پروژه واقعی استفاده نکردم ، چون ما خودمون برای چارت هامون برنامه نوشتیم (البته فقط چارتهایی که نیاز داریم ). ولی یادمه که مثل اینکه اینجوری بود که ورژن رایگانش یه سری امکانات داشت و پولی که میشد اماکانش بیشتر میشد (اون موقع ها که دانلود کرده بودم ).

الانم جلوی ورژن استانداردش زده مجانی !

بالا