ali_power42
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 43
- لایکها
- 0
انتن دهی گوشیها مدل به مدل و حتی type بهtype فرق میکنه.مثلا همه گوشیهای نوکیا از نظر انتن مثل هم نیستند و حتی در مورد یک مدل گوشی هم ممکن است انتن دهی یکسان نباشد.بر فرض مثال گوشی نوکیا مدلN73 دارای دو type است:RM132,RM133 که انتن دهی RM133 خیلی بهتر است حالا میگم چرا
انتن دهی هر کوشی بستگی به مقدار SAR ان گوشی دارد{specific absorption rate } به معنی نرخ جذب مخصوص.
به زبان ساده یعنی اینکه چه مقدار اشعه از اون گوشی توسط بدن جذب میشه.
هرچه sar یک گوشی بالاتر باشه انتن دهیش بهتره
البته به این معنا نیست که هر چه sar بالاتر باشد درصد سرطان زایی گوشی بیشتر است زیرا بیشترین مقدار sar برای یک گوشی هنگامی است که بیشترین فاصله را نسبت به دکل داشته باشیم که با توجه به پوشش دکلها در سطح شهر ندرتا اتفاق میافتد که sar به حداکثر مقدار خود برسد.
برای پیدا کردن sar گوشیهای nokia به سایت www.nokia.com/sar بروید
برای پیدا کردن sar گوشیهای sonyericsson به سایت www.sonyericsson.com/support بروید مدل گوشی خود را وارد کرده و سپس به sar information بروید
برای گوشیهای samsungهم به سایت http://europe.samsungmobile.com/eng/mobile_phone/index.jsp بروید
و.........
البته سایتهای زیادی هستند که sar گوشیهای مختلف را جمع اوری کرده اند که من خودم چندین بار توی اونا غلط پیدا کردم.بهتره به سایت خود کمپانی مراجعه کنید با این حال در گوگل عبارت sar information را search کنید و سپس روی اولین گزینه کلیک کنید
گوشیهای sonyericsson یک برگه کوچک به عنوان sar information در جعبه خود دارند و بعضی ازگوشیهای samsung هم در دفترچه توضیح داده شده.
چند تا از گوشیهای خوش انتن رو معرفی میکنم:sonyericsson z1010 با sar 1.4
sonyericsson w300:1.20
sagem my300x:1.25
sagem my6x-2:0.97
nokia n73:1.13
nokia 3310:0.96
nokia n70:0.95
motorola l6:1.33
motorola l7:0.95
motorola e1:1.01
sonyericsson k750:0.99
samsung x620:1.13
و گوشی ای که همه به خوش انتن بودنش اطنینان دارن: alcatel club:1.25
امیدوارم این مطلب به کارتون بیاد
انتن دهی هر کوشی بستگی به مقدار SAR ان گوشی دارد{specific absorption rate } به معنی نرخ جذب مخصوص.
به زبان ساده یعنی اینکه چه مقدار اشعه از اون گوشی توسط بدن جذب میشه.
هرچه sar یک گوشی بالاتر باشه انتن دهیش بهتره
البته به این معنا نیست که هر چه sar بالاتر باشد درصد سرطان زایی گوشی بیشتر است زیرا بیشترین مقدار sar برای یک گوشی هنگامی است که بیشترین فاصله را نسبت به دکل داشته باشیم که با توجه به پوشش دکلها در سطح شهر ندرتا اتفاق میافتد که sar به حداکثر مقدار خود برسد.
برای پیدا کردن sar گوشیهای nokia به سایت www.nokia.com/sar بروید
برای پیدا کردن sar گوشیهای sonyericsson به سایت www.sonyericsson.com/support بروید مدل گوشی خود را وارد کرده و سپس به sar information بروید
برای گوشیهای samsungهم به سایت http://europe.samsungmobile.com/eng/mobile_phone/index.jsp بروید
و.........
البته سایتهای زیادی هستند که sar گوشیهای مختلف را جمع اوری کرده اند که من خودم چندین بار توی اونا غلط پیدا کردم.بهتره به سایت خود کمپانی مراجعه کنید با این حال در گوگل عبارت sar information را search کنید و سپس روی اولین گزینه کلیک کنید
گوشیهای sonyericsson یک برگه کوچک به عنوان sar information در جعبه خود دارند و بعضی ازگوشیهای samsung هم در دفترچه توضیح داده شده.
چند تا از گوشیهای خوش انتن رو معرفی میکنم:sonyericsson z1010 با sar 1.4
sonyericsson w300:1.20
sagem my300x:1.25
sagem my6x-2:0.97
nokia n73:1.13
nokia 3310:0.96
nokia n70:0.95
motorola l6:1.33
motorola l7:0.95
motorola e1:1.01
sonyericsson k750:0.99
samsung x620:1.13