mohsen15930
Registered User
خواهشمند است تایپیک حذف شود...
Last edited:
ایها الحال یعنی "هان ای حال !"ایهالحال
به من هم پول نمیدی ؟:general709:ما که تاحالا از اینترنت خریدی نکردیمو نمیکنیم تا طرف رو نبینم به کسی پول نمیدم![]()
ایها الحال یعنی "هان ای حال !"... اونی که شما منطورته " علی ایّ حال " ــه که یعنی "در هر حال" و " در هر صورت" ........ بهتره بجاش از واژه فارسی " به هر روی" استفاده کنید ، یا حداقل عربی درستش رو استفاده کنید:general406:
پ.ن: یادم رفت بگم، بیسوات
چقد دوستام تیزبین و ریزبین تشریف دارن. این قسمتش مایه ی شعف و خوشحالیه اما اگه به لب مطلب بیشتر توجه میکردین بهتر بود. ما تو عمرمون یه بار اشتباه نگارشی کردیم ماشالا یه عالمه مصحح و منتقد ریخت رومون. علاقه ای به اصطلاحات عربی ندارم و قسمت "دومش" مدنظرم بود و از دستم در رفته ظاهراً !!! شما عفو کنین
پ.ن: ===>> حالا شما جناب تایگر با سواد و ماهم بی صواط !
شما هم اگه به جای توجیه کردن و ماستمالی، اشباهت رو قبول میکردی بهتر بوداما اگه به لب مطلب بیشتر توجه میکردین بهتر بود.!
اونا بابت موضوع دیگه هشتپلکو شدن ، به اون تاپیک کاری نداره .جالبه. چند نفر که استارتر اون تاپیک رو محکوم کردن، بعدا خودشون محروم از فعالیت تجاری شدن. آقا اصلا همش تقصیر جو پیتیه، کابرای پی تی امثال منو می بینن، تشویق میشن که کلاهبرداری کنن
![]()
بله. متوجه شدم محرومیتشون بعدا اتفاق افتاده. ( من مثل افتک قبلی، خنگ نیستماونا بابت موضوع دیگه هشتپلکو شدن ، به اون تاپیک کاری نداره .
مهم اینه که توطئه تو نطفه خفه شده :دی
از کجا متوجه شدی ؟!بله. متوجه شدم محرومیتشون بعدا اتفاق افتاده
دقیقا از اونجااز کجا متوجه شدی ؟!
اینهم که به نوعی میشه مربوط به این تاپیک ، من میگم مربوط به اون تاپیک بن نشده شما میگی میدونستم و بعدش استدلال میکنی بعدا در ارتباط با اون تاپیک بن شده ؟!جریاناتی بوده که بعد از این تاپیک اتفاق افتاده
بر منکرش لعنت ...ببین چقدر باهوشم
جاااااان ؟بیا خواستگاریم دیگه
!!!ببخش یکم لوس نیستی شما؟واسه مذکر بودن رفتارت یکم ناجوره.ناراحت نشی البته .دقیقا از اونجا
بطور معمول کسی که خودش تگ محروم از فعالیت تجاری داشته باشه، نمیاد با اعتماد به نفس در تاپیک کلاهبرداری اظهار نظر بکنه... لذا نتیجه گرفتم که تگ محرومیت این دوستان مربوط به جریاناتی بوده که بعد از این تاپیک اتفاق افتاده... ببین چقدر باهوشم. بیا خواستگاریم دیگه:general704::general709:
محسن ؟اینهم که به نوعی میشه مربوط به این تاپیک ، من میگم مربوط به اون تاپیک بن نشده شما میگی میدونستم و بعدش استدلال میکنی بعدا در ارتباط با اون تاپیک بن شده ؟!
من منکرشم. پرا فحش میدی؟ بر خودت لعنتبر منکرش لعنت ...
جاااااان ؟![]()
اولا که برو توی پروفایلم ببین، زده مونث!!!ببخش یکم لوس نیستی شما؟واسه مذکر بودن رفتارت یکم ناجوره.ناراحت نشی البته .