• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلاهبرداری به اسم omdeh.net

yas_hfb

Registered User
لایک‌ها
42
دوستان این مطالب صرفا تجربیاتی هست که توی این خرید اینترنتی که داشتم کسب کردم و هیچ گونه بزرگنمایی و یا دروغی توی اون ها نیست و صرفا می خوام با شما در میون بزارم تا اتفاقی مشابه به سر کسی نیاد.
- شب 22 تیر 93 یه گوشی G730 سفارش دادم اما چون چیزی در مورد رنگش ننوشته بود پولی واریز نکردم تا روزه بعد برای تعیین رنگ تلفنی باهاشون هماهنگ کنم بعد واریز کنم
- فردا باهام تماس گرفتن و گفتن که رنگ مورد نظر من موجوده و پول رو واریز کنم تا سریعا سفارش رو برام ارسال کنند.
- من هم در مورد رنگ سوال کردم و گفتن که رنگ سفید رو دارن و من هم پول رو ریختم به حسابشون به امید اینکه فردای اون روز گوشی رو میفرستن (طبق تجربه های قبلی از خرید هایی که از سایتهای مثل دیجی کالا داشتم بلافاصله ارسال شده بود)
- بعد واریز هزینه بلافاصله تو پنلی که تو سایتشون داشتم وضعیت سفارش آماده تحویل به پست شد.این وضعیت تا 3-4 روز همینطوری آماده به ارسال بود و طی تماس هایی که باهاشون داشتم هر سری یه بهونه ای میاوردن که ارسال شده و بزودی کد رهگیری رو داخل پنل وارد میکنن و این وضعیت حدود 5 روز طول کشید و بعد از کلی پیگیری بلاخره روز ششم کد رهگیری ارسال رو داخل پنل وارد کردن که با پیگیری اون کد معلوم شد که بسته دقیقا همون روز ششم تحوویل پست داده شده.
با این حال پیش خودم گفتم عیبی نداره لابد مشکلی داشتند که دیر فرستادند ولی حالا که ارسال شده مشکلی نیست.
- در نهایت روز هشتم بسته پستی به دست من رسید اما در کمال تعجب دیدم صرفا یه نامه هست که فاکتور خرید توی اونه و از گوشی و اینا خبری نیست!!
بعد که باهاشون تماس گرفتم بخش جدیدی از دروغ هاشون شروع شد:
1) ما فاکتور رو فرستادیم و گوشی از بندر با باربری فرستاده شده و تو راهه و دو روز دیگه میرسه
2) نیم ساعت بعد باهام تماس گرفتن و گفتن که راننده کامیون جواب تلفن رو نمیده و احتمالا اتفاقی افتاده و از این حرفا و گفتن میتونیم دوباره یه گوشی دیگه از همون مدل یا هر گوشی دیگه ای که بخواهید براتون بفرستیم و قرار شد دوباره یه 730 بفرستن
3) بعد از دو روز دیدم خبری از کد رهگیری پستی نشد. باهاشون تماس گرفتم و اونها گفتن که بسته رو انبار فرستاده و کد وقتی به دستشون رسید اعلام میکنن
4) فردای اون روز باز هم همون بساط بود
5) روز بعدش هم همون بساط و همون دروغ ها
6) روز بعدش تماس گرفتم و یه دعوای حسابی کردم و گفتم که تا بعد از ظهر کد رهگیری رو میدن
7) بعد از ظهر خبری نشد و بهشون گفتم که اگه موجود ندارید و نمیخواهید بفرستید علکی الاف نکنید و پول رو بریزید و اون هم فورا قبول کرد و شماره کارت ازم گرفت و قرار شد همون روز یا فردای اون روز پول رو بریزن
8) فردای اون روز هم خبری از پول نشد و تماس گرفتم و گفتن فردا
9) روز بعدش تماس گرفتم گفتن ظهر که حسابدار اومد میریزه
10) ظهر تماس گرفتم و گفتم تا آخر وقت
11) آخر وفت تماس گرفتم و کلی بد دبیراه گفتم و قول داد تا فردا ساعت 10 میریزه به حساب
12) فردای اون روز خبری از پول نشد
این موضوع تا امروز که 4 مرداد است ادامه داشته و نه پولی برگشت داده شده و نه گوشی ارسال شده!
یکی از دوستان من پارسال یک گوشی ازشون خرید کرده بوده من هم رو حساب همین موضوع بدون تحقیق ازشون خرید کردم بعد از این اتفاقها یه جستجو کوچک که داشتم دیدم کلی ازشون تایپیکهای شکایت هست و آدم هایی زیادی مثل من هستن که این اتفاقها تو یک ماه اخیر سرشون اومده!
بخواهید باهاشون تماس بگیرید حداقل باید 2 ساعت پشت سرهم تماس بگیرید تا جواب بدن، یه منشی کاملا دور از مبادی ادب پاسختون رو میده که چند مورد از پاسخهاش رو اینجا مینویسم:
هر موقع برا واریز پول باهاش تماس بگیرید جوابش اینه که امروز واریز میشه!
اگه بهش اعتراض کنید:
پاسخ هاش:
به من چه - مگه پولو به حساب من ریختین؟ - مگه من قرار بوده گوشی رو بهتون ارسال کنم!!! و ...
این بود داستان ما با فروشگاهی که بهشون اعتماد کردیم و به راحتی پول رو به حسابشون واریز کردیم و هنوز هم این داستان ادامه داره...
الان دارم فکر میکنم این همه مشکلات و دروغ برای قبل از خرید و رسیدن گوشی به دست من بوده و اگه این ها یه گوشی خراب برای آدم بفرستن آدم چطور میتونه اون ها رو قانع کنه و خسارت رو جبران کنه
در نهایت خرید کردن شما یا خرید نکردن شما از سایت هیچ سود یا ضرری برای من نداره اما برای خودتون ارزش قائل باشید و اسیر دست چنین افراد از خدا بی خبری که دروغ گفتن براشون عین آب خوردن راحته نشید.
من هم تا فردا صبح بخاطر یکی از دوستان تبریزی که گفته فردا صبح خودشون حضوری میرن اونجا تا ببینن چه خبره صبر میکنم و تا فردا اگه واریز نکردن هزینه من رو از طریق دادسرا و شکایت پیگیری خواهم کرد.

Last edited:

mosolini

Registered User
لایک‌ها
23
اقا دستت درد نکنه خوب نوشتی اتفاقا منم یه اس3 مینی خریدم تقریبا یه همچین برنامه ای مشابه شما برای من اتفاق افتاد برای منم بعد 4 روز بسته فرستادن ولی فقط نامه بود توش که فاکتور هم نیست فقط یه اسکرین شات از صفحه سفارش هست که به هیچ دردی نمیخوره زنگ هم میزدیم همینجور هم میپیچوندن و اخراش که اون زنه کم مونده بود فش هم بده با اینکه ما با ادبیات قشنگی صحبت میکیردیم :eek::):general410: من با دوستام انقدر زنگ میزدیم بعد 50 با بر میداشت اونم یه جوری میپیچوند بعد 3 هفته:general306: با کلی التماس بلاخره پول رو برگردوندن:general601:
اتفاقا من با دوستام میخواستیم بریم ارومیه اونجا با مهربانی پولمونو بگیریم که حل شد
ایشالا شما هم پولت رو پس بگیری

yas_hfb

Registered User
لایک‌ها
42
اقا دستت درد نکنه خوب نوشتی اتفاقا منم یه اس3 مینی خریدم تقریبا یه همچین برنامه ای مشابه شما برای من اتفاق افتاد برای منم بعد 4 روز بسته فرستادن ولی فقط نامه بود توش که فاکتور هم نیست فقط یه اسکرین شات از صفحه سفارش هست که به هیچ دردی نمیخوره زنگ هم میزدیم همینجور هم میپیچوندن و اخراش که اون زنه کم مونده بود فش هم بده با اینکه ما با ادبیات قشنگی صحبت میکیردیم :eek::):general410: من با دوستام انقدر زنگ میزدیم بعد 50 با بر میداشت اونم یه جوری میپیچوند بعد 3 هفته:general306: با کلی التماس بلاخره پول رو برگردوندن:general601:
اتفاقا من با دوستام میخواستیم بریم ارومیه اونجا با مهربانی پولمونو بگیریم که حل شد
ایشالا شما هم پولت رو پس بگیری

خوشحالمکه مشکلتون حل شد. امیدوارم مشکل ما هم با مسالمت حل بشه

AMD 99

Registered User
لایک‌ها
2,320
به من چه - مگه پولو به حساب من ریختین؟ - مگه من قرار بوده گوشی رو بهتون ارسال کنم!!!

o_O:eek::general108::general112::general512::general210::general306::confused::general407::general411::general412::general702::general701::general708:

استارتر عزیز انشاالله که مشکلتون حل بشه.

yas_hfb

Registered User
لایک‌ها
42
امروز بعد از گذشت 7-8 روز از انصراف خرید و کلی دروغ گفتن پول رو برگشت زدن

abolfazl13633

Registered User
لایک‌ها
238
هیچ ارزونی بی علت نیست...

Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk

makharoff

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
سلام واس منم همین اتفاق افتاده بود اینقد گیر دادم تا گوشی رو فرستادن بعدشم رفتم پلیس فتا ازشون شکایت کردم :general601:

rohallah_t

Registered User
لایک‌ها
1,281
دوستان عزیز!

لطفا از این سایت خرید نکنید! بنده هم یک عدد Galaxy S5 900H خریداری کردم بعد از 2 هفته جار و جنجال و تماس مدل اشتباهیی فرستادن!

کلا این سایت کلاهبرداریه!

IR.EmperoR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
باز جای شکرش هست که بهت برگشت زدن ... ;)

saeedboy68

Registered User
لایک‌ها
254
شیوه کاریه ایران امیره کلاهبردار هم به این صورته پول خیلیا رو خورده به خبرآنلاین گزارش بدین.

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
من دنبال گوشی nokia asha 305 یا 306 میگردم , سایت فروشگاهی رو میشناسید مطمعمن باشه و گوشی پلمپ واقعی تحویل بده با هزینه مناسب
تو سایت ها مختلف گشتم این گوشی از 110 هزار تومان قیمت دادن تا 190 هزار تومان
آخه نمیخوام سرم کلاه بره , حتی از خرید از دیجی کالا خیلی اذیت شدم

hjj_kh

Registered User
لایک‌ها
1,413
من دنبال گوشی nokia asha 305 یا 306 میگردم , سایت فروشگاهی رو میشناسید مطمعمن باشه و گوشی پلمپ واقعی تحویل بده با هزینه مناسب
تو سایت ها مختلف گشتم این گوشی از 110 هزار تومان قیمت دادن تا 190 هزار تومان
آخه نمیخوام سرم کلاه بره , حتی از خرید از دیجی کالا خیلی اذیت شدم
بردار 1 ریال هم برای این گوشی هایی که گفتی هزینه نکن

بالا