• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلاهبرداری سایت بازدیدساز

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
سلام.
قضیه از این قراره که 2-3 ماه پیش یه سایتی به نام بازدیدساز باز شد که فقط کامپیوترت رو روشن می ذاشتی و بهت پول می داد.
من هر روز تو سایتش فعالیت داشتم و کلی زیرمجموعه جمع کردم.
حالا سایتش رفت و 2 هفته پیش برگشت.یعنی اسکریپت سایت رو می فروخت و سایت های مختلفی با همون اسکریپت راه اندازی می شد.
اولیشون کسب درآمد به ازای بازدید - بهبود حرفه ای رتبه الکسا بود که من عضوش شدم و توش فعالیتم رو شروع کردم.
6 هزار تومان هم به حساب مدیر سایت ریختم برای عضویت طلایی.
روز دوم یا سوم مدیر نوشت که هر کسی تا پایان مرداد بیشترین بازدید رو داشته باشه،از نفر اول تا سوم به ترتیب 100،80 و 50 هزار تومان جایزه میده.
به همین دلیل من فعالیتم رو بیشتر کردم،یعنی هوای صفحه بازدید رو داشتم و تا ارور می داد،سریع دوباره باز می کردم.
یه مدت گذشت و من نفر 10م بودم توی لیست برترین ها.
نفرات اول تا نهم هم کاربرانی بودن که نام کاربریشون رو توی سایت های مختلف دیده بودم و می دونستم کاربرای واقعین.
تا اینکه سر و کله یه کاربری با نام hadi369120 پیدا شد و به طرز بسیار ضایعی 10000 بازدید از همه جلو افتاد و شد نفر اول.
بعد از چند روز سایت چند ساعت قطع بود و وقتی برگشت یه کاربر دیگه هم اومد توی لیست به نام nase2013 و شد نفر دوم!
و بالاخره امروز یه کاربر محترم دیگه با نام کاربری AliHashemAbadi یا یه همچین چیزی هم پرید وسط میدون و شد نفر سوم.
من نفر چهارم بودم و داشتم به نفر سوم شدن نزدیک میشدم.
چند روز قبلش هم درخواست 20 هزار تومن داده بودم که بریزه.
حالا امروز چون دید نقشش نمیگیره و من دارم به بردن جایزه نزدیک میشم،حسابم رو بست!بعد نوشته به خاطر تخلف!حساب شما بسته شد،با مدیریت تماس بگیرید...
یعنی 75 هزار تا بازدید انجام بده که به ازای هر کدوم 10 ریال میره توی جیب مدیر،6 هزار تومن به مدیر بده،حجم اینترنت هدر بده،وقت بذار،آخرش هیچی گیرت نیاد...
جالبه حداقل برداشت 20 هزار تومن هست،بعد روز سوم اسم یک نفر با 2 هزار تومن برداشت و یک نفر با 200 هزار تومن! برداشت توی لیست پرداختی ها بود...
الان هم درآمد های واریزی رو،به تومان نوشته،در حالی که به ریاله،یعنی وقتی نوشته 200 هزار تومان،در اصل 200 هزار ریال هست...
کلاهبرداری از این خوشگل تر؟
وقت و حجم اینترنتتون رو توی این آشغال هدر ندید...

goldeneyes

Registered User
لایک‌ها
79
من دیگه به هیچ وجه تو سایت های ایرانی کار نمیکنم
یه مدت تو باکس 24 کار میکردم اینقد کار کردم تا رسید 5 هزار تومن بعد یک ماه تو سایت نوشت پرداخت شد ولی پرداخت نکرده بود یک ماه بعدش فکر کنم کمتر 15 روز بعدش پول رو ریخت 3 تومن هم پول ریخته بودم تو سایت (یک ماه و نیم برا من زیاده)

سایت تبدیل دلار از ایگو پی به پرفکت مانی ایرانی و خارجیشو مقایسه کردم دیدم سایت ایرانیه بیشتر میکشه روش، خارجیا انصافشون بیشتره

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
من دیگه به هیچ وجه تو سایت های ایرانی کار نمیکنم
یه مدت تو باکس 24 کار میکردم اینقد کار کردم تا رسید 5 هزار تومن بعد یک ماه تو سایت نوشت پرداخت شد ولی پرداخت نکرده بود یک ماه بعدش فکر کنم کمتر 15 روز بعدش پول رو ریخت 3 تومن هم پول ریخته بودم تو سایت

سایت تبدیل دلار از ایگو پی به پرفکت مانی ایرانی و خارجیشو مقایسه کردم دیدم سایت ایرانیه بیشتر میکشه روش، خارجیا انصافشون بیشتره
آره سایتای ایرانی اکثرا به آخر خط رسیدن،ولی خداییش همین سایت کسب درآمد از طریق کسب امتیاز که توی امضام هست از همشون بهتره،چون روش کسب درآمدش از همه معقول تره و برای همیشه پابرجا خواهد موند،توصیه می کنم توی همون فعالیت کنی،مخصوصا اگه توش حساب A داشته باشی،هر روز وقت بذاری و کنار کارای دیگه ات کپچا هاش رو هم تایپ کنی،راحت روزی 3 هزارتومن به بالا درآمد داری.تازه وقتی خوابی هم می تونی بذاری خودش امتیاز جمع کنه،توی بازیش رکورد بزنی امتیاز بگیری و... ;)
خلاصه فقط اون خوبه،و باکس24 هم چیکار کنم مجبورم توش فعالیت کنم چون توش بالای 100 هزار سرمایه ریختم. :D

Campaign

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
باکس24 هم چیکار کنم مجبورم توش فعالیت کنم چون توش بالای 100 هزار سرمایه ریختم. :D

با سلام دوست عزیز به نکته ظریف و مهمی اشاره نمودید
سرمایه گذاری در سایت های کلیکی منجر به این میشه که آدم بگه مجبورم و واقعا هم طرف مجبور میشه چون بعد که پول رو بگیرن تا چند مدت فقط باید تلاش کنی و التماس که پول اولیه شما را پس بدن و بعد اگر و اگر موفق شدین که ...
در کل همه چیز به انصاف مدیران سایت های کلیکی بر میگرده چون من مطمئنم با سود دهی کم اما همیشگی می شه مدت ها یک سایت کلیکی پا برجا بمونه
همین الان هم اگر می بینید توی بعضی باکس ها خیلی ها صداشون در نمیاد یا شعار حمایت حمایت سر میدن بیشترش و تاکید می کنم بیشتر و نه همش به خاطر سرمایه ای که اونجا گذاشتن
عذر می خوام این حرف را میزنم شاید به اساتید این حرفه بر بخوره ولی این کار وقت تلف کردنه اگر راه دیگری برای پول درآوردن بلد هستین این کار وقت تلف کردنه باور کنید ولی اگر بلدین
اگر سرمایه اضافی دارین و ریسک پذیر هستین و پای پریدن احتمالی پولتون هستین که خوبه چون اگر پرداخت داشته باشند برای این دسته افراد عالیه
اگر هم نمی خواهید سرمایه گذاری کنید و فقط با کلیک پولدار بشید شرمندم باز هم وقت تلف کردنه اگر بدونید با کارهای دیگه میشه خیلی بیشتر درآورد و طوریکه خودتون صاحب کار باشید منت پول خودتون را نکشید و برای خودتون زحمت بکشید نه برای پیشرفت دیگران
در هر صورت موفق باشید
طرفدارای سایت های کلیکی هم به کارشون ادامه بدن من فقط نظر دادم و جلوشون را نگرفتم

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
اکثر سایت ها چه ایرانی و چه خارجی یه روزی به آخر خط می رسند. شما باید هوشیار باشید چطور ریسک از دست رفتن سرمایه اتون رو کنترل کنید تا سودتون بیشتر از ضرر باشه.

tibalink

Registered User
لایک‌ها
57
اره من یه روز اومدم کار کردم با این سایت اما روز دوم فهمیدم کلاهبرداره

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
تحویل بگیرید:

بنام خدا و با سلام خدمت کاربران عزیز...

یه سری حرفه که باید زد ببینید دوستان،من از اولشم اشتباه کردم این اسکاریپتو خریدم چون ار پسش بر نیومدم تا حالا هزینه ارتقاء سطح31نفر برگردوننده شده...

موندن 3-4 نفری که تیکیت میزنن اون هم به امید خدا به زودی واریز میشه.
بهتون حق میدم ولس به خدایی که میپسرتنینش قسم،من هنوز پول اسکریپتو به جناب محمد زاده ندادم(نصفشو) و ایشونم مدام گوش زد میکنن البته حق دارن بنده خدا مقصر من بودم

این حرفارو نباید بزنم،نباید بزنم و بازم نباید بزنم
زندگیم بدجوری ریخته بهم تا امروز دیروز میخواستم سایتو جمع کنم...ولی نمیشه نمیخوام مدیون کسی باشم...

باید خدمتتون عرض کنم که امکان واریز درآمد به حسابتون دیگه وجود نخواهد داشت،و شما عزیزان فقط میتونید اون رو به بازدید تبدیل کنید پس لطفا تیکیت بزنید تا به بازدید تبدیل شه 500بازدید برای جبران این خسارت ها...

بخدا قسم بازم شرمنده گل روی شما شدم،خواهش میکنم حلالم کنید به خداوندی خدا قسم مقودر نیس برام...
بخدا مقدور نیس وگرنه واریز میکردم...
البته اکثر عزیزان از vps استفاده کردن که اصلا مهم نیس...
پس از این به بعد درامدتون به بازددیتبدیل میشه...
اگه توی باکس ها فعالین مثل باکس 24 یه امکان جدید گذاشته بنام بخت آزمایی بدجور بدرد میخوره البته اگه سایت ندارین...
بازم شرمنده...
پس من منتظرم که تیکیت بزنید و درخوسات تبذدیل درآمد به بازدید رو بکنید با همون نرخ 10 ریال و از این به بعد پور سانت شما 3 ریال ثابت خواهد موند...
البته اینو هم بگم که اگه خدا یه نگاهی هم به منو مشکلاتم بندازه امیدوارم بتونم تا ماه اینده امکان برداشت درآمد رو هم فراهم کنم...
خواهشا انقدر فحش ندید
حلال کنید
میتونستم سایتو جمع کنم و عین کلاهبرداریایی که ازم شده منم اینو کلاهبرداری و دزدی فرض کنم ولی بخدا حلال حروم سرمه
نباید انقدر راحت حرف میزدم اینو هم بدونید کوچیکترین عضو این مجموعه منم...
ادمین بدقول16 سالشه با یه زندگی گند...
گذشت کنید بابت این تصمیما....

بازم شرمندم،و منتظر....
-----------------------------------------------
حالا بازم بیاید تبلیغ کنید این رو.آقا منت می ذاره که می تونستم کلاهبرداری کنم،خوب بگو آخه اونطوری ملت خشتکتو... ;)
درسته خودم هم یه زمانی بازدید ساز رو تبلیغ می کردم،ولی اون موقع کاملا رایگان بود،اما الان...
Auto Surf های جهان همه نابود شدن،توی گوگل بزنید Best Auto Surfs بعد یکی یکی لینک هایی که معرفی شده رو باز کنید ببینید کدومشون سایت رو بالا میاره،یا اگه بالا میاره کدومشون پرداختی داره... :)
تقریبا همه سایت های این مجموعه گند زدند و دارن جمع می کنن... :lol:
موفق باشید :D

xterminator

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
من هم دو ماه پیش توی بازدید ساز ثبت نام کردم بعد که داشت جمع میکرد نوشته بود در آمد های کاربران محفوظ است ولی دوباره راه اندازی شد و در آمد ها و بازدید ها هم به هدر رفتند

کلی هم باید به خواطر اون حجم اینترنت مصرف کنیم

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
هه هه /. من بازدید ساز رو گذاشته بودم رو سرور خودش کار میکرد که بسته شد و دیگه کار نکردم .

HOOSEIN 105

Registered User
لایک‌ها
98
راستیت من خودم به مدیر بازدید ساز گفتم خود شما اولین کلاهبردار بودی که چند هفته ملت رو تو اسکریپت خودت الاف کردی و اخر هم پول همه بچه هارو ...
البته من تو سایت فور ال بازدید ساز تا الان 11 هزار سرمایه ریختم و 60 هزار برداشت کردم . هر برداشت هم بعد 24 ساعت واریز شده...
نمیخوام بگم سایت خوبیه و ورشکست نمیشه ولی فعلا میشه ازش سود کرد چون اونطور که معلومه ادمینش یه برنامه هایی داره ...
انجمنش هم داره راه میوفته و تا الان یه 3 میلیون 800 هزار تومنی پرداخت داشته!
اما در کل باید تاسف خورد به حال و روز کسب درامد از اینترنت در ایران ...
یه بچه تازه بالغ شده 16 ساله اومده چند هزار نفر رو الاف خودش کرده .
بهترین و معتبر ترین باکس ها با مخ رفتن تو جوب
هر روز چند سایت کلیکی بی در و پیکر اضافه میشه
هر روز چند سایته دیگه اسکم میشه
و چه وقتها و سرمایه هایی که بر باد داده نمیشه!
بنده هم از فعالیت در سایت های ایرانی خیلی پشیمونم و تمام سعیم اینه سرمایم رو پس بگیرم.
فعالیت در سایت های مثل یواینوست نئوباکس و بانک های مثل پیزا و لیبرتی باز هم شرف داره به فعالیت در سایت های ایرانی
چون تو همچین سایت های تکلیفت روشنه.تا وقتی سایت پابرجاست هیچ مشکلی نداری اگه هم روزی اسکم شده ماها الاف نمیشی که ایا پولتو بگیری یا خیر
مثل الان خودم که گیر چندتا ادمین نامرد افتادم و سرمایم قرنطینه شده.
بنده حداقل الان وظیفه خودم میدونم کاربران تازه وارد رو از سرمایه گذاری و فعالیت در باکس های ایرانی منع کنم تا کمتر شاهد این کلاهبرداری ها باشم و از شما دوستان هم خواهش دارم نذارین یه عده ساده لوح پولشون رو تو حلقوم این نامردا بریزن
در هر حال دوره پی تی سی داره تموم میشه یا بهتره اونو تموم شده بدونیم. بهترین سایت ها یکی یکی دارن زمین میخورن اخریش هم همین انباکسه که تازگیا داره مشکوک میزنه.(البته اگه یک سایت پی تی سی ایرانی با استراتژِی های معمول بخواد سرپا بمونه باید به قوانین فیزیک و ریاضیات شک کرد:D

signul

Registered User
لایک‌ها
938
سایت های گروه آسمان که دیگه اسکم شدن رفت مدیرش فکر کرده ملت خرن پول مردمو خورده بعد 6 ماه می گه صبر کنید دیگه نامردا یارو پول و سرمایه گذاشته پولشو می خواد اون جهان می خواید چی کار کنید.
گروه تیراژه هم مثل تو باکس
اما فعلا سایتی که واقعا قبولش دارم و می دونم کم نمی آره و پرداختی رو 24 ساعته واریز می کنه و تا الانم خیلی خوب پیش رفته ملی باکسه

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
سلام.
قضیه از این قراره که 2-3 ماه پیش یه سایتی به نام بازدیدساز باز شد که فقط کامپیوترت رو روشن می ذاشتی و بهت پول می داد.
من هر روز تو سایتش فعالیت داشتم و کلی زیرمجموعه جمع کردم.
حالا سایتش رفت و 2 هفته پیش برگشت.یعنی اسکریپت سایت رو می فروخت و سایت های مختلفی با همون اسکریپت راه اندازی می شد.
اولیشون کسب درآمد به ازای بازدید - بهبود حرفه ای رتبه الکسا بود که من عضوش شدم و توش فعالیتم رو شروع کردم.
6 هزار تومان هم به حساب مدیر سایت ریختم برای عضویت طلایی.
روز دوم یا سوم مدیر نوشت که هر کسی تا پایان مرداد بیشترین بازدید رو داشته باشه،از نفر اول تا سوم به ترتیب 100،80 و 50 هزار تومان جایزه میده.
به همین دلیل من فعالیتم رو بیشتر کردم،یعنی هوای صفحه بازدید رو داشتم و تا ارور می داد،سریع دوباره باز می کردم.
یه مدت گذشت و من نفر 10م بودم توی لیست برترین ها.
نفرات اول تا نهم هم کاربرانی بودن که نام کاربریشون رو توی سایت های مختلف دیده بودم و می دونستم کاربرای واقعین.
تا اینکه سر و کله یه کاربری با نام hadi369120 پیدا شد و به طرز بسیار ضایعی 10000 بازدید از همه جلو افتاد و شد نفر اول.
بعد از چند روز سایت چند ساعت قطع بود و وقتی برگشت یه کاربر دیگه هم اومد توی لیست به نام nase2013 و شد نفر دوم!
و بالاخره امروز یه کاربر محترم دیگه با نام کاربری AliHashemAbadi یا یه همچین چیزی هم پرید وسط میدون و شد نفر سوم.
من نفر چهارم بودم و داشتم به نفر سوم شدن نزدیک میشدم.
چند روز قبلش هم درخواست 20 هزار تومن داده بودم که بریزه.
حالا امروز چون دید نقشش نمیگیره و من دارم به بردن جایزه نزدیک میشم،حسابم رو بست!بعد نوشته به خاطر تخلف!حساب شما بسته شد،با مدیریت تماس بگیرید...
یعنی 75 هزار تا بازدید انجام بده که به ازای هر کدوم 10 ریال میره توی جیب مدیر،6 هزار تومن به مدیر بده،حجم اینترنت هدر بده،وقت بذار،آخرش هیچی گیرت نیاد...
جالبه حداقل برداشت 20 هزار تومن هست،بعد روز سوم اسم یک نفر با 2 هزار تومن برداشت و یک نفر با 200 هزار تومن! برداشت توی لیست پرداختی ها بود...
الان هم درآمد های واریزی رو،به تومان نوشته،در حالی که به ریاله،یعنی وقتی نوشته 200 هزار تومان،در اصل 200 هزار ریال هست...
کلاهبرداری از این خوشگل تر؟
وقت و حجم اینترنتتون رو توی این آشغال هدر ندید...

سایتای ایرانی اینجورین ، شما برو این سایتی که میگم اگه به پول خوب نرسیدی با من !!!!
اطلاعات کاملشو میتونی تو سایتم ببینی ولی اینطوری بگم که نه تنها حساب اینترنتی نمیخواد بلکه شما به راحتی میتونید باهاش کار کنید و پول در بیارید از 90 درصد سایتایی که پولتونم نمیدن فعال تر بوده 5 ساله که کار میکنه و رتبش فوق العاده بالاست . با سایتایی مثل گروپون و آمازون هم کار میکنه
اینم لینک سایتم :Swagbucks | کسب درآمد واقعی از اینترنت

اینم آدرس سایت اصلی :
Earn Reward Points and Redeem Them For Free Stuff at Swagbucks.com

sadeghansari10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر به دنبال جوابید یه سر به اینجا بزنید

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
اسکریپتشو من 200 تومان خریده بودم! الان با یک دیتابیس 400 نفره دارم میفروشم:angrybirds7:
این سایت خودم بود که الان غیرفعاله...
کلا تسویه حساب کردم با همه و بازدیدهای همه رو تمام و کمال دادم و هیچ خورده پورده ایی با کسی نداشتم بعد سایت رو گذاشتم واسه فروش!
کلا کسی وقت رسیدگی و مرام و معرفت درست کار کردن داشته باشه تو هر کاری میتونه پیشرفت کنه! نه اینکه یورز زیاد جمع کرد بیاد درجا پول همه رو بالا بکشه یه آبم روش!!!!!:angrybirds8:

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
آخه چرا با اینکه میدونید قراره کلاه برداری بکنن و نمونه هاشون هم دیدید ولی باز هم باهاشون کار میکنید؟! این همه روش کسب درآمد منطقی و واقعی چرا دنبال باکس و کلیکی و پاپ آپو اینجور چیزا میرید؟!:confused:

بالا