• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلاهبرداری کاربر pars98

mr.hanzaleh

Registered User
لایک‌ها
361
نمیدونم ارزش داره دارم وقت می زارم ماجرا رو توضیح بدم یا خیر!
اول از همه بگم که مبلغ کلابرداری در حد آفتابه دزدی بود ( 30 هزار تومان) فقط و فقط برای شناسایی این فرد می گم که دوستانی که خبر ندارند بدونن
اواسط مرداد ماه 1391 من یه تاپیک زدم برای طراحی قالب ورد پرس دوستان زیادی پ.خ دادند و نهایتا من قیمت ها رو بررسی کردم ( اشتباه خودم بود) و این کلاهبردار رو انتخاب کردم
نمونه طراحی خواستم که 1 نمونه بهم داد که : سیب ترش | اس ام اس - سرگرمی - دانلود که طراحی اختصاصی هم نبود و روبرداری از جاهای دیگه و در سایت هم هیچ اثر و علامتی مبنی بر اینکه این آقا طراحی کرده باشه نیست.
دلیل انتخاب من هم این بود که 20 تا آیتم مشخص کرده بودم ( چند تاشم ابزارک بود) که گفت همه رو به صورت حرفه ایی آماده می کنم قرار شد 30 تومان به حسابش علی الحساب واریز کنم که 2 روز بعدش ریختم
این آقا روز اول خیلی خوش برخورد بود و هر روز تو یا هو مسنجر پشتیبانی می کرد من هم هر روز امیدواری میدادم که ما داریم سایت بزرگی راه اندازی میکنیم تیم 5 نفره هستیم و شما بعد طراحی اسم و آدرس تو پایین قالب بزن من هر کار اضافی کردی جدا باهات حساب میکنم و خلاصه بهت حال میدم جای دیگه....

این ماجراها گذشت و بعد از1 هفته اومد گفت برام مشکل پیش اومده خود همین آقای " سید علی وکیلی " و می خوام بیام تهران و نمیرسم و قول می دم برگشتم تا 5 روز دیگه تموم کنم گفتیم باشه منم چیزی بود از طریق سایتت تیکت می زنم ( بماند یه سایت داره که با رتبه 5 میلیون الکسا...)
ما که با خبر نشدیم سفری در کار بود یا نه و بعد از چند روز که پیگیری کردم جواب داد و گفت انجام میدم و وعده های واهی
قبل از اینکه بره خالی بنده های این فرد شروع بشه من بهش گفتم که آقای وکیلی من هزینه سرور جدا دادم هزینه هاست برای سایت جدا کردم هزینه اکانت لیچ جدا هزینه کردم و به جز این 5 نفر دیگه هستن که منتظر من هستن
خیلی راحت میگفت تا 5 روز دیگه نمونه ( ناگفته نمونه که داخل وب سایتشم زده که طراحی قالب ورد پرس حداکثر 1 هفته )

بعد از این با اصرار پی در پی من یه دمو به من داد که jpg بود که از 20 تا آیتمی که من خواسته بودم 2-3 تاش انجام شده بود یعنی چیزی که هر سایتی داره
اگر لازم شد آپلود میکنم می زارم( ناگفته نمونه بنده تمامی امکاناتی که این آقا می خواست رو تهیه کردم مثل سایت های نمونه و بخاطر ایشون پکیج شاتر استاک رو خریدم و کلی آیکن اختصاصی دادم بهش)

خلاصه 1 هفته دیگه این آقا وقت ما رو گرفت و دوستام از یه طرف منو تحت فشار می زاشتن که ما قرارداد امضا کردیم با هم که از اول مرداد شروع کنیم ( مترجم ما یه طرف - نویسنده و منیجر ...)
تصمیم گرفتم زنگ بزنم که تکلیفمو باش روشن کنم: هر چقدر اس ام اس میدادام جواب نمیداد گفتم شاید نمی تونه جواب بده ساعت ها گذشت و تصمیم گرفتم تماس بگیرم و تماس هم جواب نمی داد
اگر لازمه شماره تماس ایشون هم اعلام می کنم. در ساعت های مختلف روز ظهر- بعد از ظهر شب تماس می گرفتم اما جواب نداد تا همین 2 روز پیش که اس ام اس اومد بدون سلام و علیک که من از شما تیکتی دریافت نکردم
منظورش این بود ( نه ایمیل های من رو دریافت کرده نه تیکت های من رو نه اس ام اس های بنده رو و نه بار ها تماس گرفتن من رو)

خیلی جالبه تو 2 تا اس ام اس که بهم داد گفت شما الباقی مبلغ طراحی رو واریز کنید تا کار کار رو انجام بدم.
وقتی هم گفتم من طراحی نمی خوام و مبلغ رو برگردون به حسابم گفت من وقت گذاشتم طراحی کردم ! یعنی من که 1 ماه و نیم وقتم تلف شد حدودا 200 هزار تومان هم هزینه های دیگه کردم جدا از اینکه آبروم جلو دوستام ...
خیلی خودم رو کنترل کردم چیزی بهش نگفتم.
جالب تر از اون اینه که تو این فروم هم فعالیت داره.

صرفا جهت اطلاع رسانی بود و اینکه اگر سر کسی دیگه ایی کلاه گذاشته دوستان اعلام کنن.

ARMIN-F4

Registered User
لایک‌ها
225
عجب آدمایی پیدا میشن خدایی! ایشالله ک درست شه کارت ...
دوست عزیز لااقل لینک پروفایلشو اینجا بزار تا بزارمش توی بلک لیستم!

mr.hanzaleh

Registered User
لایک‌ها
361
عجب آدمایی پیدا میشن خدایی! ایشالله ک درست شه کارت ...
دوست عزیز لااقل لینک پروفایلشو اینجا بزار تا بزارمش توی بلک لیستم!

ادمین بایست بررسی کنه و اگر مدارکی علاوه بر اینها خواست من ارائه بدم تا 100% تو فروم تایید بشه
ای دی کلاه بردار تو فرو : pars98

mr.hanzaleh

Registered User
لایک‌ها
361

MkVisuall

Registered User
لایک‌ها
20
واقعا متاسفم واسه این کلاهبردار......

pcyord

Registered User