• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلاهبرداری گسترده سایت باکس 24 از زبان ناظر اون سایت

ALVEZ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
با سلام

خبر بسيار مهمي در مورد باکس 24 دارم
باکس 24 امروز توسط ناظرش يعني انتقام رسما اسکم اعلام شد
ايشون که چند ماهيه به عنوان ناظر در باکس 24 فعاله امروز اعلام کرد که باکس 24 از همان ابتدا به قصد کلاهبرداري ايجاد شده
طبق شواهد اين ادمين اين سايت همان کلاهبرداران سابق يعني شاهين الماسي و فاطمه ولي پور ميباشند
براي جزئيات بيشتر لطفا عکس زير را ببينيد
d96801e1e9f090e71.png
براي اطلاعات بيشتر با ايميل هاي زير در ارتباط باشيد
[email protected]
[email protected]
[email protected]

کمپين مالباختگان باکس 24

در حال جمع اوري اطلاعات و شکايت دسته جمعي ميباشيم
با توجه به سرمايه گذاري هاي بالاي 1 ميليون به طور حتم خواهيم توانست مدير اين سايت را دستگير کنيم و هر کس که اندک سرمايه گذاري کرده باشد به احتمال فراوان در صورت دسگيري ايشون به حقش خواهد رسيد
خواهشا اين خبر را در وبلاگ هاي خود قرار دهيد و براي دستگيري اين کلاهبردار فراري به ما کمک فرماييد
با تشکر

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
این حرومزاده باید 110 تومن هم به من بده،یعنی مبلغ سرمایه گذاریم رو،من که حتما ازش شکایت می کنم :mad:

ALVEZ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
داداش اگه واقعا قصد شکایت داری بیا تو این سایت و اعلام امادگی کن
http://ptcmonitor.ir/?p=476
نمیدونم . حالا سنگ مفت گنجشک هم مفت . امتحانش ضرری نداره
چند نفری هستن میلیونی طلبکارن و احتمالش زیاد این مدیر رو دستگیر کنن
در ضمن حتی اگه به پولمون هم نرسیم اگه مدیر این سایت دستگیر بشه حداقل انتقام گرفتیم ازش . حداقل جواب این همه ظلمی رو
که تو این یکی دوساله کرده رو میبینه.

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
این مبلغی که من گفتم فقط سرمایه گذاریم بود،اگر موجودی حسابم رو بخواد بده 2 میلیون تومن ازش می خوام! حالا 2 میلیون هم نه،1 میلیون،مبلغی بوده که برای به دست آوردنش کلی توی سایت فعالیت کردم و حقمه پس باید بده،راستی برای شکایت میشه از شهر خودمون اقدام کنیم یا باید همه بلند بشیم بریم تهران یا شهری که مدیر سایت توش زندگی می کنه؟ چون من بیرجندم و یه همشهری رو هم می شناسم که بالای 200 هزار توی سایت سرمایه گذاری کرده

ALVEZ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
این مبلغی که من گفتم فقط سرمایه گذاریم بود،اگر موجودی حسابم رو بخواد بده 2 میلیون تومن ازش می خوام! حالا 2 میلیون هم نه،1 میلیون،مبلغی بوده که برای به دست آوردنش کلی توی سایت فعالیت کردم و حقمه پس باید بده،راستی برای شکایت میشه از شهر خودمون اقدام کنیم یا باید همه بلند بشیم بریم تهران یا شهری که مدیر سایت توش زندگی می کنه؟ چون من بیرجندم و یه همشهری رو هم می شناسم که بالای 200 هزار توی سایت سرمایه گذاری کرده

نه اگه بتونیم هماهنگ شیم هر کدوممون تو شهر خودمون دست جمعی به دادسرای شهر مراجعه میکنیم و شکایت نامه تنظیم میکنیم.اونا مارو ارجاع میدن به پلیس فتا . اینبار با دستور دادسرا
سپس پلیس فتا هم از طریق پی لاین مدیر رو پیدا میکنه
البته محمد علی معارفی اینجا شخص سومه
احتمال زیاد صاحب اصلی سایت همون شاهین الماسی معروف و فاطمه ولی پور هستند که محمد علی معارفی یا یک اسم جعلی هست یا دوستشونه که خواسته یا ناخواسته وارد این بازی شده
که همه اینها بعد از شکایت معلوم میشه
ولی من خیلی تحقیق کردم
مدیران این سایت به احتمال 95 درصد همون شاهین الماسی حروم خور هستش

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
راستی این قضیه یه خورده مشکوکه،چطوریه که از دیروز که کل فروم رو پست های "هشدار" پر کرده،مدیر هیچ اقدامی برای پاک کردن این پست ها انجام نداده؟

بالا