• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلاه برداری بیست پال

sorushazi

Registered User
لایک‌ها
129
سلام
بنده تو سایت بیست پال به آدرس http://20pal.org اکانت داشتم . پس از زدن درخواست واریز و گذشت 11 روز ، حساب کاربری بنده رو بدون هیچ دلیلی مسدود کردن و پرداختی انجام ندادن. دوستان در جریان باشید با این درگاه کلاه بردار کار نکنید...
اگر کسی قبلا باهش کار کرده در مورد داشتن واریزی تو تاپیک بنویسید
باتشکر

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
یاد اون جوکه افتادم که میگه زنم همه اموالمو برداشت و رفت رفیقش می گه زن من همه اموالمو برداشت ولی هنوزم هست :|
حساب کاربری من بازه ولی پرداخت نمی کنن البته یه سیستم دیگه شبیه یست پال!
به هر حال ظاهرا زرین پال بهتر از بقیه است و پرداختشم سریع ربات تلگرامشم اومده خوبه.

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
چرا از پردانو استفاده نمیکنید؟ واریزیش برای من بیشترین تایمی که طول کشیده 20 ساعت بوده. معمولا زیر 12 ساعت واریزیها رو زده برام تا حالا.

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
سلام
بنده تو سایت بیست پال به آدرس http://20pal.org اکانت داشتم . پس از زدن درخواست واریز و گذشت 11 روز ، حساب کاربری بنده رو بدون هیچ دلیلی مسدود کردن و پرداختی انجام ندادن. دوستان در جریان باشید با این درگاه کلاه بردار کار نکنید...
اگر کسی قبلا باهش کار کرده در مورد داشتن واریزی تو تاپیک بنویسید
باتشکر
چقدر بوده مبلغش؟ اگه چیز غیر مجازی نمیفروختین اسکرین شات تهیه کنید و برید فتا شکایت کنید.

sorushazi

Registered User
لایک‌ها
129
چقدر بوده مبلغش؟ اگه چیز غیر مجازی نمیفروختین اسکرین شات تهیه کنید و برید فتا شکایت کنید.
کمتر از 20 تومن بوده. شما حساب کن از هر نفر 20 تومن بکشن بالا چقدر میشه
هک کلش فک نکنم غیر مجاز باشه.

sorushazi

Registered User
لایک‌ها
129
عند غیرمجازه عزیز:D
هرگونه ابزار هک غیرمجازه کلا .
دوست عزیز غیرمجاز نیست. صد ها سایت دارن هک کلش میفروشن و سایتی مثل زرین پال هم نگفته غیر مجازه!
بعلاوه من اولش از خودشون تاییدیه گرفتم و گفتن مشکلی نیست!
فروش ابزار هایی واسه هک مثل هک وای فای و تلگرام و ... غیر مجازه.
در مورد موضوعی که اطلاع نداریم بهتره اظهار نظر نکنیم!
بعلاوه غیر ممجاز هم باشه دلیل نمیشه ایمیل و تلفن رو جواب ندن!!

zafarian

Registered User
لایک‌ها
112
دوست عزیز غیرمجاز نیست. صد ها سایت دارن هک کلش میفروشن و سایتی مثل زرین پال هم نگفته غیر مجازه!
بعلاوه من اولش از خودشون تاییدیه گرفتم و گفتن مشکلی نیست!
فروش ابزار هایی واسه هک مثل هک وای فای و تلگرام و ... غیر مجازه.
در مورد موضوعی که اطلاع نداریم بهتره اظهار نظر نکنیم!
بعلاوه غیر ممجاز هم باشه دلیل نمیشه ایمیل و تلفن رو جواب ندن!!
چرا خودتو میپیچونی؟
مطابق قوانین تجارت الکترونیک و قوانین جرایم رایانه هرگونه ابزار هک غیرمجازه کجاش گفته هک کلش مجازه؟
توافق با درگاه رو من اطلاعی ندارم اما در ظاهر درگاه ها این دو قانون رو قبول دارن و جز قوانینشون هست حالا یکی زیر ابی میره به من ربطی نداره .
کی هک‌کلش رو زرین پال میفروشه مسدود نشده؟ اقای امیری دوست من هستن ادرس بده ببینم مسدود میشن یانه!
حالا چی فروختی چرا مسدودم شدی مهم نیست چون تقصیر خودته از درگاه دوهزاری استفاده میکنی که اکه مجازم بود صد البته رو بیست پال درگاهت نبود.

sorushazi

Registered User
لایک‌ها
129
چرا خودتو میپیچونی؟
مطابق قوانین تجارت الکترونیک و قوانین جرایم رایانه هرگونه ابزار هک غیرمجازه کجاش گفته هک کلش مجازه؟
توافق با درگاه رو من اطلاعی ندارم اما در ظاهر درگاه ها این دو قانون رو قبول دارن و جز قوانینشون هست حالا یکی زیر ابی میره به من ربطی نداره .
کی هک‌کلش رو زرین پال میفروشه مسدود نشده؟ اقای امیری دوست من هستن ادرس بده ببینم مسدود میشن یانه!
حالا چی فروختی چرا مسدودم شدی مهم نیست چون تقصیر خودته از درگاه دوهزاری استفاده میکنی که اکه مجازم بود صد البته رو بیست پال درگاهت نبود.
چیزی مثل هک کلش طبق قانون غیر مجاز نیست. مثل کرک ویندوز که آزاده ...
هکی غیر مجازه که نفوذ به حریم بقیه باشه. نه هک یه بازی خارجی
منظور از هک کلش ، هک اکانت بقیه نیست ، هک سرور و جم بینهایت و ... هست. حالا شما دوست نداری قبول نکن!
خود بیست پال هم اولش گفت که مشکلی نداره با این قضیه. و زرین پال هم الان مشکلی نداره. اگه مشکل داشتن درگاهمو تایید نمیکردن!!!
الان از زرین پال استفاده میکنم و ضمن توضیح فعالیت ، تایید کردن و بدون هیچ مشکلی دارم باهشون کار میکنم!!
بیست پال هم بخاطر کارمزد صفر انتخاب کردم چون یه مدت بخاطر جذب کاربر کارمزدش صفر بود که البته اشتباه کردم و به قول شما نباید از درگاه دوهزاری استفاده میکردم ...

sorushazi

Registered User
لایک‌ها
129
چرا خودتو میپیچونی؟
در ضمن تو گوگل سرچ کنید هک کلش ، سایت چهارم نتایج داره از زرین پال استفاده میکنه (البته یکی دوتا نیستن)، اگه حرفاتون راسته بگید زرین پال مسدودش کنه.
اون وقت حرف شما رو بنده قبول میکنم

Last edited:

wapmaster

Registered User
لایک‌ها
112
سلام ,من قبلا با بیست پال کار کردم پرداختی داشتیم قبلا حدود 1,200,000 هزار تومن ولی خوب بنا به دلایلی از زرین پال داریم استفاده میکنم هم مطمئنه هم بی دردسر .
چرا عاقل کند کاری که بازآرد پشیمانی؟؟؟؟؟؟؟؟

sorushazi

Registered User
لایک‌ها
129
سلام ,من قبلا با بیست پال کار کردم پرداختی داشتیم قبلا حدود 1,200,000 هزار تومن ولی خوب بنا به دلایلی از زرین پال داریم استفاده میکنم هم مطمئنه هم بی دردسر .
چرا عاقل کند کاری که بازآرد پشیمانی؟؟؟؟؟؟؟؟
بله بنده تحقیق کردم قبلا پرداختی داشتن. حرفتون تایید میشه

ehsanina

Registered User
لایک‌ها
335
20 پال که یه ساله کارش همینه و میشه گفت بارشو بسته عجیبه دوباره برگشته o_O اوناییم که باهاش کار میکنن هماهنگ شدس .
پردانو هم سیستم خوبیه ولی اطلاعات اضافی میخاد .

AdminMusic

Registered User
لایک‌ها
53
سلام بنده فایل غیر مجاز میفروختم درصورتی که خودشمونم میدونستن و چندین بار واریزی برام زده بودند و منم اعتماد کرده بودم بهشون . معمولا ماه ماه واریزی میزدم . ماه آخر موچودی بنده ۲ میلیون ۷۰۰ هزار تومان شده بود بعد که درخواست واریزی دادم درجا حساب کاربریمو مسدود کردم .
خیلی از دوستان رو میشناسم که مبالغ ۴ میلیون تومان به بالا رو بلاک کرده درصورتی که همکاری کار میکرده و ۱۰ درصد هم ازشون میگرفته .
به هر حال درسته ما غیر مجاز بودیم و شما هم میدونستید و با ما همکاری میکردید اما این پول ها از یه جاشون در میاد .... متاسفانه چون کار ما غیر مجاز بوده دستمون به هیچ جایی بند نیست .

seomanager

Registered User
لایک‌ها
189
20پال 100% دزده!
فایل مجاز کار کردیم سه سوته حساب رو بست! حتی با چند اکانت تست کردیم باز بعد از تراکنش مسدود کرد.

بالا