• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلاه برداری جدید از خطوط دائمی همراه اول *مراقب باشید

RolandE-iS-The-BesT

Registered User
لایک‌ها
143
چند روز پیش برام یه پیام اومد که شما اینقدر بدهی دارید (کاملا دقیق بود) و تخفیف 50 درصدی به شما تعلق گرفته به خاطر اینکه همیشه بموقع پرداخت می کردید و غیره.. و شماره کارت داده بود که تا این تاریخ مثلا وقت دارم پرداخت کنم و قبضمو با نصف قیمت پرداخت کنم.
ولی این پیام کاملا جعلی بود و طرف هم کلاه بردار و پرداخت رو انجام ندادم و متوجه یک اشتباه خیلی بزرگ در سایت همراه اول شدم که قبض موبایل رو بدون هیچ احراز هویت و ارسال اس ام اسی به همه نشون میده در این لینک: https://billing.mci.ir/billing/

طرف به 1 میلیون هم پیامک انبوه بده حداقل 5 درصدشون پولو میدن و حداقل 2 میلیارد تومن میزنه به جیب.. 2 روزه بارشو می بنده از ایران خارج میشه. هه

لطفا اطلاع رسانی کنید

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
حتما این مسئله رو از طریق سایت پلیس فتا گزارش بدین
البته امیدوارم خودتون رو نگیرن جاش:د
یه چتد تا نرم افزار اندرویدی معروف هم هست (مسنجر) هر شماره ای رو میزنم بدون کد تایید میره داخلشون باید گزارش بدم فیل کننشون

RolandE-iS-The-BesT

Registered User
لایک‌ها
143
حتما این مسئله رو از طریق سایت پلیس فتا گزارش بدین
البته امیدوارم خودتون رو نگیرن جاش:د
یه چتد تا نرم افزار اندرویدی معروف هم هست (مسنجر) هر شماره ای رو میزنم بدون کد تایید میره داخلشون باید گزارش بدم فیل کننشون
یکی باید منو به پلیس اینترپلو گزارش بده.. خخخ

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
همیشه تاوان نواقص این سیستم ها رو مردم باید بدن

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
چه ایرانی های دزد خلاقی داریم ما :general601:
اونکه داره این نرم افزار ها را طراحی میکنه هم وقتی از دانشگاه فلان شعبه آبشار دوقولو مدرک کارشناسی ارشد نرم افزار میگیره بیشتر از این ازش توقع نباید داشت.

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
و در نهایت چقدر شوت هستن اونهایی گول میخورن و قبض رو به شماره کارت شخصی پرداخت میکنن !!

بالا