• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلاه برداری مدیر آینده باکس و آترین باکس

alireza3688

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گرامی .
شخصی با ایدی bazkon111 که مدیر سایت آرتین باکس و آینده باکس هست ، کلاه برداری کرد و پول من را بالا کشید .
البته مثل این که من اولین کسی نیستم که کلاه سرم میره ، بسیاری از دوستان هم از ایشون شکایت دارن .
مبالغ کلاه برداری از من : 1- 30 هزار تومان بایت طراحی لوگو و ... 2- 23 هزار تومان بابت قرض ( البته واقعا پشیمونم که بهش قرض دادم
من شواهدی هم بر این ادعا هایم دارم :
شواهد طراحی : به سایت یک بنر ، یک بنر | سامانه طراحی حرفه ای گرافیک | بنر ، هدر ، لوگو ، قالب پی اس دی ، کارت ویزیت ، اسلایدر ، کاور و … بروید . بعد در قسمت لوگوهای طراحی شده ببینید لوگوی آینده باکس رو میبینید . همچنین در قسمت فروش فیلم های آموزشی ببینید فیلم آموزش بنر رو بهش تحویل دادم ، اما پولی نداد .
شواهد قرض : بنده از طریق پارسپال به ایشون 23 هزار تومان قرض دادم که میتونید عکس اونو در زیر مشاهده کنید :
madrak2.png
با توجه به شواهد بالا باید تا کنون همه باور کرده باشید که ایشون به بنده 53 هزار تومان بده کار هستند .
دوستان اگه کسی ایشونو دید اصلا ببهش اعتماد نکنه ، چون کلاه برداری بیش نیست .

بنده هدفم از ایجاد چنین پستی این بود که به همه چنین فردی رو بشناسونم و خدایی نکرده شما گول حرفاشو نخورین و کلاه سرتون نذاره .
همچنین ازتون میخوام تا جایی که میتونید اونو به همراه اسمش که داخل اون تصویر زمینه هم هست ، رسوا کنه و کاری کنه که دیگه چنین کلاه برداری نتونه سرشو داخل وب بلند کنه .
دوستان اگه کسی میتونه کمک کنه که به پولم برسم ، اطلاع بده ، چون من واقعا این پولو به زحمت به دست اورده بودم که ایشون خوردش با یه لیوان آبم روش .
ایدی من : info1baner ایمیل من : [email protected]

Last edited:

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
برای همین عضو persiantools شدی؟
جدیدا همه ی تاپیک ها با یک یوزر جدید شروع می شه

23 هزار تومان بابت قرض
اون چه مدیر باکسه که 20 تومن نداشته قرض گرفته
:lol:

alireza3688

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
برای همین عضو persiantools شدی؟
جدیدا همه ی تاپیک ها با یک یوزر جدید شروع می شه

اون چه مدیر باکسه که 20 تومن نداشته قرض گرفته
:lol:

بنده قصد داشتم فقط آبروی ایشونو ببرم ، تا دیگه کلاه برداری نکنه !
در ضمن 30 + 23 میشه 53 هزار تومان

بالا