• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلون بزه

پسرِ انسان

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام

امیدوارم در جای مناسب تایپک زده باشم

از دوستان می خواهم که اگر نرم افزاری مشابه و با قدرت کلون سی دی دارند معرفی بنماسند

فعلن من از اکل120 درصد استفاده می کنم

Never

Registered User
لایک‌ها
10
با سلام

از دوستان می خواهم که اگر نرم افزاری مشابه و با قدرت کلون سی دی دارند معرفی بنماسند

فعلن من از اکل120 درصد استفاده می کنم

نرم افزار تا دلت بخواد هست .اما سوال شما رو خوب نگرفتم .منظورتون رایت مستقیم هست .
Blind write-Roxio Cd/DVD creator -WinonCD
بستگی داره واسه چه کاری می خواین ؟

اما اگر استفاده کردن از Profile های ClonecD رو بلدید قدرت بیشتری نسبت به Alcohol 120%
داره
در هر حال صاحب اختیار شمایید

پسرِ انسان

Registered User
لایک‌ها
2
نرم افزار تا دلت بخواد هست .اما سوال شما رو خوب نگرفتم .منظورتون رایت مستقیم هست .
Blind write-Roxio Cd/DVD creator -WinonCD
بستگی داره واسه چه کاری می خواین ؟

اما اگر استفاده کردن از Profile های ClonecD رو بلدید قدرت بیشتری نسبت به Alcohol 120%
داره
در هر حال صاحب اختیار شمایید

درسته کلون سی دی در رایت کردن نظیر نداره ولی من قصد دارم از برنامه ای استفاده کنم که قدرت ایمیج گرفتن دی وی دی و سی دی خش دار را با مهارت بیشتر انجام دهد

Never

Registered User
لایک‌ها
10
درسته کلون سی دی در رایت کردن نظیر نداره ولی من قصد دارم از برنامه ای استفاده کنم که قدرت ایمیج گرفتن دی وی دی و سی دی خش دار را با مهارت بیشتر انجام دهد

اگه اینطوریه پس برو رو خط نرم افزار IsoBuster که دیگه اخر اخرشه .نرم افزار دیگه ای از دستای هیچ برنامه نویس دیگه ای زاییده نشده :)

بی نظیر بی نظیره .فقط باید رجیسترش کنی .اگه خیلی خیلی حرفه ای می خوایی بخریش دیگه نونت تو روغنه

فران

پسرِ انسان

Registered User
لایک‌ها
2
اگه اینطوریه پس برو رو خط نرم افزار IsoBuster که دیگه اخر اخرشه .نرم افزار دیگه ای از دستای هیچ برنامه نویس دیگه ای زاییده نشده :)

بی نظیر بی نظیره .فقط باید رجیسترش کنی .اگه خیلی خیلی حرفه ای می خوایی بخریش دیگه نونت تو روغنه

فران

دوست عزیز در قدرت ایزو بوستر در واکردن ایمیج ها حرفی نیست حتی قدرتی هم در باز کردن سی دی سوخته دارد اما ایا قدرتی هم در ایمیج گرفتن داره؟

Never

Registered User
لایک‌ها
10
دوست عزیز در قدرت ایزو بوستر در واکردن ایمیج ها حرفی نیست حتی قدرتی هم در باز کردن سی دی سوخته دارد اما ایا قدرتی هم در ایمیج گرفتن داره؟

بله عزیز جان خیلی فراتر از اونیکه تصورش رو داری .فقط باید روی یکی از ترکهایی که می خوایی بری و روش راست کلیک کنیو ادامه ماجرا....:happy:

بالا